PDA

View Full Version: Atrisinātas Jaunu iekārtu kļūda

KOF
05-12-10, 00:31
Hay i tikai instalēt Automātiskā Translations Paid Mod. Man kļūda

Fatāla kļūda: Call to undefined funkciju vbet_global_bootstrap_init_start () in / xxxx / forums / includes / class_bootstrap.php (103): eval () 'd kodu uz 3 line

Kad es atslēgt forumu darba naudas sodu.

Lūdzu var u pārbaudīt to, kas ir problēma.

Paldies

vBET
05-12-10, 14:07
Hi:) Ja tā nav problēma mūsu darbinieki risināt rīt - pirmdien. Mēs esam gatavi sākt pilnīgu atbalstu arī nedēļas nogalēs, un es būs rūpēties par to tieši tagad, tāpēc sākot ar nākamo nedēļu mēs arī sniegt pilnīgu atbalstu, nedēļas nogalēs (var izslēgt brīvdienās brīvdienās).

Atvainojiet nepatikšanas šo laiku. Lūdzu PM man, ja šī lieta ir steidzama jums.

kamilkurczak
06-12-10, 11:48
Hello,

Lūdzu dodieties uz AdminCP-> Plugins & Produkti-> Plugin Manager, un atrast spraudnis global_bootstrap_init_start in vBET produktu.

1. rediģēt šo spraudni
2. Find:

vbet_global_bootstrap_init_start();
3. paste PIRMS šo kodu:

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php');
4. Noklikšķiniet uz "Saglabāt" pogu.
5. Test to.

Vai jūs varat paskaidrot, kas man jādara, lai reproducētu uz manu testa forumā?

KOF
06-12-10, 20:54
Hay tagad i am kļūst.

Fatāla kļūda: Call to undefined funkciju vbet_global_bootstrap_init_start2 () in / xxxxxx / forums / includes / class_bootstrap.php (103): eval () 'd kodu uz 3 line

kamilkurczak
07-12-10, 10:23
Lūdzam sūtīt man jūsu AdminCP un FTP informāciju pa PM man būs salabot.

mateuszr
16-12-10, 09:45
Neviens šo tēmu atbilde, tāpēc jāatrisina (uzstādīšanas darbs ir pieprasīta šajā gadījumā)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1