PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Új telepítés hiba

KOF
05-12-10, 00:31
Hay én csak telepíteni automatikus fordítása Paid Mod. Kaptam hiba

Végzetes hiba: Call to undefined function vbet_global_bootstrap_init_start () in / xxxx / forums / includes / class_bootstrap.php (103): eval () 'd code on line 3

Mikor én letiltani fórumok működik jól.

Kérjük, ellenőrizze, milyen lehet u probléma.

Köszönöm

vBET
05-12-10, 14:07
Hi:) Ha nem probléma, munkatársaink megoldja ezt holnap - hétfőn. Készek vagyunk elindítani teljes támogatását is, hétvégén, és én vigyázni fog róla most, hogy a jövő héten kezdődő mi is teljes mértékben támogatja a hétvégén (lehet kizárni hétvégén munkaszüneti napokon).

Elnézést a baj ebben az időben. Kérjük PM nekem, ha ebben az esetben is sürgős az Ön számára.

kamilkurczak
06-12-10, 11:48
Helló,

Kérjük, látogasson el admincp-> Plugins és termékek-> Plugin Manager és megtalálni plugint global_bootstrap_init_start a vBET terméket.

1. edit ezt a plugint
2. Keresés:

vbet_global_bootstrap_init_start();
3. beillesztés előtt ezt a kódot:

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php');
4. Kattintson a "Save" gombra.
5. Próbáld ki.

Meg tudod magyarázni, mit kellene tennem, hogy reprodukálja azt a teszt fórumon?

KOF
06-12-10, 20:54
Hay most kapok.

Végzetes hiba: Call to undefined function vbet_global_bootstrap_init_start2 () in / xxxxxx / forums / includes / class_bootstrap.php (103): eval () 'd code on line 3

kamilkurczak
07-12-10, 10:23
Kérjük küldött nekem az admincp és FTP részleteket PM I lesz kijavítani.

mateuszr
16-12-10, 09:45
Nincs válasz ebben a témában, így oldották meg (telepítési szolgáltatás rendeltek el ebben az esetben)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1