Teljes verzió megtekintése: Megoldott Új telepítés hiba
Hay én csak telepíteni automatikus fordítása Paid Mod. Kaptam hiba
Végzetes hiba: Call to undefined function vbet_global_bootstrap_init_start () in / xxxx / forums / includes / class_bootstrap.php (103): eval () 'd code on line 3
Mikor én letiltani fórumok működik jól.
Kérjük, ellenőrizze, milyen lehet u probléma.
Köszönöm
Hi:) Ha nem probléma, munkatársaink megoldja ezt holnap - hétfőn. Készek vagyunk elindítani teljes támogatását is, hétvégén, és én vigyázni fog róla most, hogy a jövő héten kezdődő mi is teljes mértékben támogatja a hétvégén (lehet kizárni hétvégén munkaszüneti napokon).
Elnézést a baj ebben az időben. Kérjük PM nekem, ha ebben az esetben is sürgős az Ön számára.
kamilkurczak
06-12-10, 11:48
Helló,
Kérjük, látogasson el admincp-> Plugins és termékek-> Plugin Manager és megtalálni plugint global_bootstrap_init_start a vBET terméket.
1. edit ezt a plugint
2. Keresés:
vbet_global_bootstrap_init_start();
3. beillesztés előtt ezt a kódot:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php');
4. Kattintson a "Save" gombra.
5. Próbáld ki.
Meg tudod magyarázni, mit kellene tennem, hogy reprodukálja azt a teszt fórumon?
Hay most kapok.
Végzetes hiba: Call to undefined function vbet_global_bootstrap_init_start2 () in / xxxxxx / forums / includes / class_bootstrap.php (103): eval () 'd code on line 3
kamilkurczak
07-12-10, 10:23
Kérjük küldött nekem az admincp és FTP részleteket PM I lesz kijavítani.
Nincs válasz ebben a témában, így oldották meg (telepítési szolgáltatás rendeltek el ebben az esetben)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):