مشاهده نسخه کامل : حل خطا در نصب جدید
هی من فقط نصب ترجمه های خودکار پرداخت وزارت دفاع. من کردم خطا
کشنده خطا : فراخوان به vbet_global_bootstrap_init_start تابع تعریف نشده () / XXXX / انجمن ها / شامل / class_bootstrap.php (103) : eval در تابع () 'کد د در خط 3
وقتی که من غیر فعال کردن انجمن ها به خوبی کار میکند.
لطفا U می تواند چه مشکل این است که بررسی کنید.
سلام :) اگر این یک مشکل نیست ، کارکنان ما آن را فردا حل -- در روز دوشنبه. ما آماده شروع به پشتیبانی کامل نیز در تعطیلات آخر هفته است و من در مورد مراقبت از آن در حال حاضر ، تا هفته آینده با شروع ما نیز خواهد داد پشتیبانی کامل در تعطیلات آخر هفته (که می تواند تعطیلات آخر هفته در روزهای تعطیل از مطالعه خارج شدند).
با عرض پوزش برای مشکل این زمان. لطفا به من PM در صورتی که این مورد برای شما ضروری است.
kamilkurczak
06-12-10, 11:48
میهمان گرامی ،
لطفا بروید به admincp -> پلاگین ها و محصولات> مدیریت پلاگین ها و پیدا کردن global_bootstrap_init_start پلاگین در محصول فعال تصدی.
1. این افزونه را ویرایش کنید
2. مشاهده :
vbet_global_bootstrap_init_start();
3. رب را پیش از این کد :
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php');
4. بر روی "ذخیره" را فشار دهید کلیک کنید.
5. تست کنید.
آیا می توانید توضیح آنچه که من باید انجام دهید تا آن را در فروم تست من تکثیر؟
یونجه در حال حاضر من گرفتن.
خطای مهلک : فراخوان به vbet_global_bootstrap_init_start2 تابع تعریف نشده () / به xxxxxx / انجمن ها / شامل / class_bootstrap.php (103) : eval در تابع () 'کد D در خط 3
kamilkurczak
07-12-10, 10:23
لطفا توسط PM admincp شما و جزئیات FTP را به من فرستاده من آن را برطرف خواهد کرد.
بدون پاسخ به این موضوع ، این کار را با حل (خدمات نصب در این مورد دستور داده شده است)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):