Žiūrėti pilną versiją: Šoninės panelės Rodyti tekstą originalo kalba
Vartotojo 1Idioma vartotojo numatytoji: PortuguêsVisualizando svetainės kalba: PortuguêsEscreveu žinutes forume ir dienoraščio kalbos: PortuguêsUsuário 2Outro viskas (lankytojas) įveda svetainėje ir peržiūrėti jį kalba: anglų (numatytosios žiniatinklio svetainės).Vartotojo visualizes 2 pusėje barai CMS, forumas ir Dienoraštis žinutės su translated title, o tekstas originalo kalba.Jei vartotojas 2 pakeisti kalba niekam išskyrus anglų kalba (pagal nutylėjimą interneto svetainėje) pavyzdžiui Ispanijos, tiek pavadinimą kaip pranešimo tekstas yra išverstas teisingai.Aiškus paaiškinimas?Išbandytas tvirtinamųjų vaizdus, bet aš negalėjau. Nieko kontaktų.
Mes supranta, kad šiuo metu jis nėra laikomas klaida, tačiau funkciją (taip kiti žodžiai klaidą gražus švarkas;)).
Prašome leiskite man paaiškinti. Ką rašote apie tai, kad kai kurios TVS blokų, pavyzdžiui, "Naujausios žinutės forume teksto dalis nėra išversti originalo kalba. Iš tikrųjų jis nėra išverstas ne visi teisingai, nes tokių blokas tekstas rodomas be jokių BBKodas. vB tiesiog leidžia atsikratyti. BBCodes neatliekant. Ir tai, kodėl matote šį tekstą, kaip nėra išverstas.
Kai kuriomis kalbomis (pvz., Japonijos), jūs galite pamatyti, kad tekstas "išversti", nes iš tiesų jis visada yra išversta, bet be BBCode yra išverstas, kaip buvo jūsų forumas originalo kalba. Taigi, "Google" priima portugalų, tekstas, ty bet vBET pasakojo, kad ji yra kita kalba (forume nutylėjimą), nes vB pašalinti apie nekilnojamojo kalba. Taigi, "Google" gauna sutrikę ir kartais grįžta tik patį tekstą ir kartais bando išversti labai prastas rezultatas.
Mes negalime nieko daryti, kad be vB kodas pakeitimo, ir mes nenorime daryti, kad. Mes oficialiai paprašė vB naujas kablys, kuri leistų įvertinti pasirinktos BBCodes iki bus pašalinti visi BBCodes komanda. Žiūrėkite čia informacija: Ne nuimamas BBCodes (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?343784-Not-removable-BBCODEs)
Mes siunčiame šį siūlymą daugiau kaip prieš 2 mėnesius ir dar gauti jokio atsakymo ...
Taigi, darant prielaidą - tai ne mums ir tai, kodėl mes manome, kaip funkcija ne apie klaidą. Kaip ilgai, kaip vBulleitn bus galima tiesiog ištrinti be apdorojant BBCodes mes negalime padėti. vBET ženklas žinutė tinkamai ir davė logika išversti, bet vBulletin tiesiog pasirenka ignoruoti kai kuriose vietose. Jūs galite padėti parašyti savo balso mūsų temoje - gal vB komanda svarstys šį siūlymą.
Atsiprašome galiu padėti ne čia: o Tikimės, kad Jūs suprantate, mūsų padėtis šiuo klausimu.
Aš visiškai suprantu :-) Ar lengva įgyvendinti šį pakeitimą? Aš pabandysiu. Ar galite pateikti bet apie tai, ką mainais už tai, kas patarimų? [] S Rafael
Jai įvykdyti reikės rasti vB funkcija, kuri pašalina bbcode, patikrinkite lang arba langtitle bbcode egzistuoja įvesti tekstą ir tokiu atveju, reikia vBET failą su BBCodes ir naudoti atitinkamą funkciją išanalizuoti (yra pasirengę dabar).
Aš ne tai daryti, nes mes norime išlaikyti vBET įrengimo / atnaujinimai taip pat lengva, kaip įmanoma, bet žinoma, jei jūs tikrai norite padaryti, tai praneškite man žinoti, - aš jį išbandyti ir duoti jums pasiruošę kodą. Atkreipkite dėmesį, kad reikės tai padaryti kiekvieną kartą, kai bus atnaujinti vBulletin - nes jūs pakeis jūsų pakeitimus. Taip - tęsti?
Silfonų yra labai greitas sprendimas tiems, kurie nori pakeisti vBulletin failus. Atkreipkite dėmesį, kad šis sprendimas nėra tobulas, tačiau duos jums tinkamą vertimo tekstą. Not Perfect klausimas, nes ji bus išversta du kartus - pirmą kartą, kai BBCodes bus pašalinti, 2-asis metu, kai visas puslapis yra išverstas.
Atkreipkite dėmesį, kad paprastai vBET būdas neleidžia tokių dalykų - ir tai nėra išversta srityje. Deja, čia atrodo, kad vBulletin ignoruoja turinį, 2 būdais - ne tik juostelių BBCodes, bet ir kažkur vėliau pokyčių požymių, pavyzdžiui, '<' "balta HTML ženklai (notacijos <), todėl nėra išversti plotas yra pažeistas. Mes ne ieškoti sudėtingesnių sprendimas - faktinis suteikia išverstų tekstų, ne taip gerai, kaip ji galėtų būti, bet dažniausiai 2nd vertimo grąžina tą patį tekstą ir nereikia imtis veiklos, kai ji yra jau išsaugotos. Tikiuosi, kad bus ok dabar ir, kad vBulletin komanda pagaliau atsakyti į mūsų prašymą kablys:)
Greitas sprendimas:
1. Redaguoti failą / includes / functions.php
2. Ieškoti:
function strip_bbcode($message, $stripquotes = false, $fast_and_dirty = false, $showlinks = true, $stripimg = false)
{
3. Įdėkite PO:
if (false !== strpos($message, '[/lang]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
$message = vbet_parseOnlyLang($message, true);
}
Ačiū! Aš išbandyti ir pasidalinti rezultatais. [] S!
Errr... ji dirbo iš dalies. 1: tekstas yra pateiktas reikiamas kalbas (remiantis vartotojo pasirinkimas) 2: bbcodes buvo keista... pavyzd iui, "forum "Off" arba "Done! [Url ]..f=19 [/ url]".Pamatyti, pavyzdžiui, mandela. orgTem kaip geriau?
Gerai matau. Atrodo, kad mes turime prisiminti tai, ką kalba, leidžia pašalinti visas esamas žymas, ir pabaigoje jį išversti. Šis keistų dalykų, nes BBCodes buvo išverstas ir po to tas, kuriose nėra pašalinama. Aš apie tai.
Prašome pasakyti, padaryti, galite šiek tiek palaukti - kitą savaitę. Atrodo, kad puikus mūsų naujas narys užduotis. Bičių COOL - mes patikrinti tirpalo, kol mes jį paskelbia. Taigi - tai ok sprendimas kitą savaitę? :)
Ok! Galiu laukti jokių problemų. Sėkmės naujas narys. [] S Rafaelis.
Tiesiog priskirtas Kamil:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):