PDA

مشاهده نسخه کامل : در حال حاضر انجام می شود زبان توصیف به ترجمه نیز

Cybershaolin
28-11-09, 20:24
هنگام استفاده از فرانسه به عنوان زبان پیش فرض ، چرا ما نمی دیدن توضیحات از زبان به زبان فرانسه؟

به عنوان مثال ، من آرزو می کنم ما می تواند توضیحات را در زبان بومی خود داشته باشند ، بنابراین به جای "فرانسه" ، من باید "گرینویچ" تبلیغ همه توضیحات به زبان های دیگر باید ترجمه فرانسوی داشته باشند ، نه؟

مشاهده تصویر.

vBET
28-11-09, 21:48
لطفا توجه داشته باشید که تمام عبارات به طور پیش فرض برای فعال تصدی به زبان انگلیسی هستند. همه شما باید انجام دهید این است ترجمه عبارات به زبان شما (CP مدیریت).

Cybershaolin
29-11-09, 07:32
من سعی کردم به ترجمه عبارات زبان در نظم برای آنها در زبان خود من نمایش داده شود و آن کار نمی کند.

به عنوان مثال ، من ترجمه این :
vbenterprisetranslator_cache_fr و vbenterprisetranslator_flag_fr اما هیچ چیز تغییر هر جا ، یا برای پرچم های نصب شده و یا در مشخصات و ثبت نام.

مجبور به استفاده از آنها را به منظور شرح پرچم ترجمه شده به زبان خود من ترجمه چه؟

علاوه بر این ، چیزی که من درک نمی کنم. در اینجا در سایت خود را زمانی که من از انگلیسی فرانسوی سوئیچ شرح در دسته جمعی به زبان فرانسه ترجمه شده! (اگر چه آنها مرتب شده نیستند به درستی حروف الفبا دیگر). آیا شما ترجمه آنها و یا آن را توسط گوگل انجام می شود؟ از آنجا که ، در کنار من آنها ترجمه نشده است وقتی که من از یک زبان به زبان دیگری یکی از سوئیچ.

vBET
29-11-09, 16:00
حق با شما است. با عرض پوزش برای گمراه کننده است. ترجمه شده توسط گوگل ساخته شده که صفحه ترجمه. در مورد ما انجام شده است چون ما آن را به زبان انگلیسی ارسال و ما در حال گفتن است که آن را به زبان انگلیسی است. در مورد شما کار نمی کند ، زیرا به شما بگویم گوگل است که آن را به زبان فرانسه است و آن نمی باشد.

من آن را قبول درخواست تغییر برای پشتیبانی از زبان های نام در زبان های دیگر برای پرچم.

یک بار دیگر سردرگمی و به لطف برای وقت خود را با عرض پوزش :)

Cybershaolin
29-11-09, 17:50
با تشکر از فعال تصدی. واقعا به خاطر. :)

vBET
25-12-09, 17:13
-- خواهد شد در 3.3.0 شامل

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1