PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Dil kodları gösteriyor!

Taurus
18-08-10, 16:28
Lütfen eke bakınız. Adam, 3.3.6 için gidiyoruz bu yana, bir karışıklık oldu!

http://i35.tinypic.com/244e7gn.png

kamilkurczak
18-08-10, 19:33
tamam, bu küresel ayrıştırma tarafından sabit olmalıdır forumda bu işi değildir.
Lütfen bana PM admincp ve FTP detayları benim test forumu (bu ana forum görebilirsiniz) bu sorunu yeniden (ve önceki sonrası ilk sayısında da (bunu çözecektir. 't)), ana forum çoğaltmak.
Teşekkürler

kamilkurczak
19-08-10, 09:10
Ben senin fourum oldu:

Bunu daha iyi açıklayabilir misin? Bu konu ile site url yapıştırabilirsiniz, bu sorunu yeniden nasıl tanımlarsınız?
Giriş yapmadınız veya olmamalıdır?

Bu konuda onmain sitesinde ise konu ile bu sitenin bir parçası lütfen açıklayınız. teşekkürler

kamilkurczak
19-08-10, 09:18
Tamam, buldum.
Bu, sadece "son yazılan" bölümünde ana sitesinde var mı?

kamilkurczak
19-08-10, 10:34
Senin forum, lehçe bir test-thread yaptı, ben Ana sitenizin yeniden ve ben cant langtitle = pl.
Yani, bu sorun nasıl yapabilirim?
edit: ben ingilizceden cilası benim profili dil değiştirdi şimdi ben!

Taurus
19-08-10, 12:12
Bu konuda herhangi bir çözüm?

kamilkurczak
19-08-10, 18:10
Ben bu konu üzerinde çalışıyorum. Michał çevrimdışı ve ben bir sürü iş var çünkü lütfen sabırlı olun. Sabredip için teşekkür ederiz.

Taurus
20-08-10, 06:39
Ben burada gerçekten sabırlı olmaya çalışıyorum, ama benim forum korkunç görünümlü ve ben, çünkü ben de burada başka bir iş parçacığı söz bu beyaz sayfaları gevşek üyeleri başlıyorum.

Taurus
20-08-10, 19:08
PM ve hiçbir şey yanıtladı.

Yazlardr hala benim ana sayfasında gösteren ve diğer hataların hiçbiri sabit olmuştur, çünkü şimdi gerçekten hayal kırıklığına alıyorum. Şimdi bu bitirmek lütfen, sadece benim forum kapalı değil.

Ben de verirken almaya devam ediyorum bu beyaz sayfaları hakkında öfkeli şimdi benim üyeleri sayısız PM bulunuyor alıyorum.

kamilkurczak
20-08-10, 19:31
Bunun için özür dilerim.

Görmek-bazen harika çalıştı, ancak birileri cevap - [langtitle] tekrar. vB hala bu site önbelleğini ve bana çalışmam için zordur.
Biz bu konuda tüm hafta sonu çalışacak ve sabit olacaktır.

Üzgünüz kez daha.

vBET
22-08-10, 21:58
Şu anda bu konu üzerinde çalışıyorum. Bazı vBulletin hata gibi görünüyor. Forum ayrıştırıcı doğru sadece ilk langtitle ayrıştırır ve bundan sonra başka bir parsings için sadece çözümlenir olmalıdır aynı metin döndürür - metin ayrıştırması gereken uygun işlevini çağırarak olmadan. Tıpkı artık langtitle bbcode tanımak değildir ve sonraki metinler ayrıştırmak için çok aynı ayrıştırıcı bir nesne kullanılır. Sana PM günlükleri detaylari iletiniz. Ayrıca bazı çatışma olabilir. Ben hala arıyorum ve ben daha bir şey bulmak ise size bilgi verilecektir.

vBET
22-08-10, 22:27
Ben burada sizin için bir çözüm var. Bu sorununuzu BB değil gibi görünüyor, çünkü, bir sonraki sürümde yayınlanmış olmasına rağmen, ancak bazı vBulletin hata, ya da entegrasyon sorunu olmayacak olacağını lütfen unutmayınız. Bu sorun aynı ayrıştırıcı birkaç kez kullanmak için doktorunun yapar. Yani çözüm, her bir langtitle ayrıştırma için yeni ayrıştırıcı oluşturmak için. Daha fazla nesne olacak çünkü bu performans (küçük etkisi) azalacak. Talimatları feryat.

VBulletin düzeyde işlemez eğer her vBET güncellemeden sonra bu adımları yapılan olacağını lütfen unutmayınız. Biz BB hata ile ilgili değil bir sonraki sürümü düşük performans kod yayınlamaz. Diğer eklentileri devre dışı bırakarak çatışma bulmak için deneyebilirsiniz, forum çok diğer eklentileri ve ben sadece forum zarar vermek istemiyorum çünkü ben bunu olmaz. Yani çatışma kendiniz için bakmak zorunda. Sonra bulmak değilse vB ekibi bu hata ile ilgili yardım için sorabilirsiniz - vB takım forumda ayrıntıları görmek gerekir, çünkü bu durumda, sorunu tanımlamak için yardımcı olabilir, ama bunu yazmak zorunda.

: Bu sorunu çözmek için (şimdi zaten forumu)
1. Edit / / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
2. Fonksiyonu vbet_parseTitleMultiple bul
3. Bulun ve bu fonksiyon açıklama:

$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
4. Bulun ve bu fonksiyon açıklama:

unset($parser);
5. Bu fonksiyon bul:

$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
6. Değiştirin:

$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
unset($parser);

Bu aynı ayrıştırıcı nesne üzerinde çalışmaya değişecek ve her bir ayrıştırma için yeni bir tane oluşturabilirsiniz. Yazdığı gibi, bu küçük bir etkiye sahip performansı düşecektir. Ayrıca ihtiyaç vardır - aynı ayrıştırıcı yeniden izin verilmelidir. Nasıl da bizim forum ve diğer müşterilerine forumlarda çalıştığını. Bu ve günlükleri sonuçları dikkate alındığında, bunu başka bir mod ile vBulletin hata ya da çatışma olduğunu düşünüyorum.

Bu konu ile herhangi bir tavsiyeye ihtiyacınız varsa sadece isteyin. Ben her güncelleştirme için çözüm gerektiren değişiklikler büyük olmadığından emin değilim, ama hata bizim tarafımızda değil. Bu konuda bizim gerçek bilgisine göre değil.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1