Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Коды моў паказвае!
Калі ласка, гл. дадатак. Чалавек, так як збіраецца 3.3.6, ён быў беспарадак!
http://i35.tinypic.com/244e7gn.png
kamilkurczak
18-08-10, 19:33
ок, якія павінны быць выпраўленыя глабальна разбору - на вашым форуме гэта не працуе.
Я не магу прайграць гэтае пытанне на мой тэставы форум (вы можаце бачыць яго на гэтай галоўнай форуму) таму, калі ласка, PM мне AdminCP і FTP дэталі, і я буду гэта выправіць (і ваш першы пытанне з папярэдняга паста таксама (калі вы можаце 'т прайграць яе на нашым галоўным форуме)).
Дзякуй
kamilkurczak
19-08-10, 09:10
Я была на вашым fourum:
Ці можаце вы растлумачыць гэта лепш? Вы можаце ўстаўляць URL на сайт з гэтым пытаннем, ці можаце вы апісаць, як прайграць гэтую праблему?
Я павінен увайсці ці не?
Калі гэтае пытанне onmain сайт - калі ласка, апішыце частка гэтага сайта з пытаннем. дзякуй
kamilkurczak
19-08-10, 09:18
добра, я знайшоў яго.
Гэта толькі на асноўным сайце ў "апошняе паведамленне" частка?
kamilkurczak
19-08-10, 10:34
Я была на вашым форуме, я зрабіў тэст-нітка на польскай, я перазагрузкі Вашага сайта на галоўную старонку, і я не магу бачыць langtitle = пл.
Такім чынам, як жа я магу зрабіць гэтага пытання?
Edit: я змяніў маю анкету мову з англійскай на польскі - зараз у мяне ёсць гэта!
Любое рашэнне па гэтай падставе?
kamilkurczak
19-08-10, 18:10
Я працую над гэтым. калі ласка, будзьце цярплівыя, таму Міхал паведамленне і ў мяне ёсць шмат працы. Дзякуй за цярпенне.
Я сапраўды спрабую быць пацыентам тут, але мой форум выглядае жудасна, і я пачынаю губляць членаў з-за гэтых белых старонак я згадваю ў іншым струмені і тут.
Я адказаў на вашыя вечара, і нічога.
Зараз я сапраўды атрымліваю расчараванне, таму што мова назвы яшчэ паказвае на маёй хатняй старонцы, і ніхто з іншых памылак была выпраўленая. Не маглі б вы скончыць гэта цяпер, а не проста бярэце і з майго форуму.
Я атрымліваю незлічонае прэм'ер-міністра з членаў маёй лютасці зараз аб гэтых белых старонак яны працягваюць атрымліваць пры адказе таксама.
kamilkurczak
20-08-10, 19:31
Выбачайце за гэта.
Як бачыце, часам яна працавала добра, але калі хто-то адказаць - [langtitle] яшчэ раз. VB яшчэ кэш гэтага сайта, і цяжка для мяне працаваць.
Мы будзем працаваць усе выходныя па гэтым пытанні, і яна будзе выпраўлена.
Выбачайце яшчэ раз.
Я працую над гэтым пытаннем прама цяпер. Падобна на тое, што нейкая памылка форуму. На вашым форуме парсер разбірае правільна толькі першыя langtitle і пасля гэтага на працягу яшчэ parsings проста вяртае той жа самы тэкст, які павінен быць разабраны - без выкліку адпаведнай функцыі, якія павінны аналізаваць тэкст. Сапраўды гэтак жа як яна не прызнае langtitle BBCode больш - і гэта выкарыстоўваецца той жа аб'ект парсера для разбору наступнага тэкстаў. Я пасылаю вас часопісы падрабязнасці ў лічку. Гэта можа быць таксама нейкі канфлікт. Я да гэтага часу шукаюць там, і вы будзеце паінфармаваныя, калі я знайду што-небудзь іншае.
У мяне ёсць рашэнне для Вас тут. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта не будуць апублікаваныя ў наступным выпуску, таму што яна выглядае ваша пытанне не vBET але, але нейкая памылка VBulletin, ці інтэграцыі пытання. Гэтае пытанне мае не Магчымае выкарыстанне жа парсер некалькі разоў. Такім рашэннем з'яўляецца стварэнне новага аналізатара для кожнага langtitle разбору. Гэта дазволіць знізіць прадукцыйнасць (нязначнае ўплыў), так як больш аб'ектаў будзе выкарыстоўвацца. Інструкцыі ніжэй.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што калі вы не будзеце звяртацца з гэтым на ўзроўні VBulletin вам прыйдзецца зрабіў гэты крок пасля кожнага абнаўлення vBET. Мы не будзем публікаваць код з паніжанай прадукцыйнасцю ў наступны рэліз, калі ён не звязаны з vBET памылка. Вы можаце паспрабаваць знайсці канфлікту адключыць іншыя ўбудовы - Я не буду рабіць гэта на форуме, таму што ёсць занадта шмат іншых убудоў, і я проста не хачу, каб нанесці шкоду вашаму форуме. Такім чынам, вы павінны шукаць сабе канфлікт. Калі не знайшлі, то вы можаце спытаць VB камандзе за дапамогу ў гэтай памылцы - у гэтым выпадку мы можам дапамагчы вам апісаць праблему, але вы павінны напісаць яго, таму што VB каманда можа спатрэбіцца, каб убачыць дэталі на вашым форуме.
Каб вырашыць гэтую праблему (у цяперашні час ужо на вашым форуме):
1. Рэдагаваць / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
2. Знайсці функцыю vbet_parseTitleMultiple
3. Знайсці і каментары ў гэтай функцыі:
$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
4. Знайсці і каментары ў гэтай функцыі:
unset($parser);
5. Знайсці ў гэтай функцыі:
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
6. Замяніць на:
$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
unset($parser);
Гэта зменіць працуе над жа аб'ект парсера і створыць новыя па адным для кожнага сінтаксічнага аналізу. Як я ўжо пісаў гэта будзе памяншацца з невялікага ўплыву на эфектыўнасць. Таксама яно не павінна быць неабходнасці - тое ж сінтаксічны аналізатар павінен мець магчымасць быць выкарыстаны паўторна. Вось як гэта працуе на нашых форумах і на іншых нашых форумах кліенты таксама. Улічваючы гэта, а часопісы вынікі - мы лічым, што гэта памылка VBulletin або канфлікт з некаторымі іншымі мод.
Калі вам патрэбна кансультацыя з гэтай праблемай - калі ласка, проста спытайце. Я ўпэўнены, што рашэнне, якія патрабуюць унясення зменаў для кожнага абнаўлення не вялікая, але памылка не на нашым баку. Не па нашым фактычным веданнем аб гэтай праблеме.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):