مشاهده نسخه کامل : حل کدهای زبان نمایش!
لطفا مراجعه کنید دلبستگی. انسان ، از زمان رفتن به 3.3.6 ، آن را تا ظرف غذا بوده است!
http://i35.tinypic.com/244e7gn.png
kamilkurczak
18-08-10, 19:33
خوب ، که باید توسط در سطح جهان تجزیه ثابت -- در فروم شما این است که کار نمی کند.
من نمی توانم این موضوع در فروم من (شما می توانید آن را در این انجمن تالار اصلی را ببینید) را بسازند به طوری PM به من جزئیات admincp و FTP و من آن را (و اولین شماره خود را از پست های قبلی بیش از حد (تعمیر اگر شما می توانید 'T تولید مثل در فروم اصلی ما)).
19-08-10, 09:10
من در fourum شما بود :
آیا می توانید توضیح دهید آن را بهتر؟ آیا می توانید چسباندن URL به سایت با این موضوع ، می تواند شما را توصیف کنید که چگونه به تکثیر این موضوع؟
من باید به سیستم وارد شده باشد یا نه؟
اگر این مسئله سایت onmain -- لطفا به توصیف بخشی از این سایت با مشکل. با تشکر
kamilkurczak
19-08-10, 09:18
خوب ، من آن را در بر داشت.
آیا این فقط در سایت اصلی در قسمت "آخرین پست"؟
kamilkurczak
19-08-10, 10:34
من در فروم شما بود ، من تست موضوع به زبان لهستانی ساخته شده ، سایت شما بارگذاری یک پیام خصوصی به و من نمی تونم langtitle = PL.
بنابراین ، چگونه من می توانم این مسئله انجام دهید؟
ویرایش : من تغییر زبان مشخصات من را از انگلیسی به لهستانی -- در حال حاضر من آن را دارند!
هر گونه راه حل در این مورد؟
kamilkurczak
19-08-10, 18:10
من مشغول کار بر روی آن. لطفا صبور باشید چرا که میشل هم اکنون آنلاین است و من یک مقدار زیادی از کار. برای تحمل.
من واقعا تلاش می شود بیمار در اینجا ، اما انجمن من به دنبال وحشتناک است ، و من شروع به اعضای سست به دلیل این صفحات سفید من در دیگر موضوع در اینجا نیز ذکر است.
من به PM شما ، و نه چیزی پاسخ.
من در حال حاضر واقعا گرفتن نا امید چون عناوین زبان هنوز هم در یک پیام خصوصی به من نشان و هیچ یک از خطاهای دیگر ثابت شده است. آیا می توانید لطفا پایان این ، و نه فقط روشن و خاموش انجمن من.
من گرفتن PM های بی شماری را از اعضای من در حال حاضر خشمگین در مورد این صفحات سفید آنها را نگهداری گرفتن هنگام پاسخ دادن همچنین است.
kamilkurczak
20-08-10, 19:31
با عرض پوزش برای آن است.
همانطور که می بینید ، و گاهی اوقات آن را مشغول به کار بزرگ ، اما زمانی که پاسخ کسی -- [langtitle] دوباره. کد vB هنوز این سایت و کش برای من به کار دشوار است.
ما تمام آخر هفته را در مورد این موضوع کار خواهد کرد و آن را ثابت خواهد شد.
با عرض پوزش یک بار دیگر.
من کار بر روی این موضوع در حال حاضر است. مانند برخی از خطا اصلی به نظر می رسد. در تجزیه کننده انجمن خود را فقط به درستی تجزیه langtitle اول و پس از آن برای دیگر parsings به سادگی متن همان است که باید تجزیه را بر می گرداند -- بدون فراخوانی تابع مناسب است که باید متن موضوع است. درست مثل آن را ندارد BBCode در langtitle به رسمیت نمی شناسد دیگر -- و از آن استفاده شود بسیار همان شی تجزیه کننده به تجزیه متون بعدی. من به شما سیاهههای مربوط به جزئیات در PM ارسال کنید. همچنین می تواند برخی از تضاد. من هنوز به دنبال وجود دارد و به شما اطلاع داده می شود اگر من پیدا کردن هر چیزی بیشتر است.
من راه حل برای شما در اینجا. لطفا توجه داشته باشید که این کار در نسخه بعدی نمی شود منتشر شده است ، زیرا آن را مانند مسئله شما را به نظر می رسد فعال تصدی نیست ، اما ، اما برخی از اشکال اصلی ، ادغام و یا مشکل. این مسئله باعث می شود عبارت به استفاده از تجزیه کننده همان چند بار. پس راه حل برای ایجاد تجزیه کننده جدید برای هر یک از تجزیه langtitle. با این کار عملکرد شما (تاثیر کوچک) زیرا بیشتر اشیاء استفاده خواهد شد را کاهش. دستورات در زیر اقدام نمایید.
لطفا توجه داشته باشید که اگر شما این کار را بر روی سطح اصلی رو تحمل کنم شما باید به این مراحل را پس از هر بروز رسانی فعال تصدی ساخته شده. ما کد را با کاهش عملکرد در نسخه بعدی هنگامی که آن را مربوط به مشکلات را فعال تصدی نمی منتشر نمی کند. شما می توانید سعی کنید برای پیدا کردن تضاد با غیرفعال کردن پلاگین های دیگر شما -- من این را در فروم شما نیست ، زیرا بیش از حد از پلاگین های دیگری وجود دارد و من به سادگی نمی خواهم که انجمن خود را به آسیب برساند. بنابراین شما باید برای درگیری خودتان نگاه کنید. اگر پیدا نمی کند و سپس شما می توانید تیم های vB برای کمک با این مشکلات را بپرسید -- در این مورد ما می توانید به شما کمک کند این موضوع برای توصیف ، اما شما باید آن را نوشتن ، زیرا کد vB تیم می تواند به نیاز به مراجعه به جزئیات در فروم شما.
برای حل این مسئله (در حال حاضر در حال حاضر در فروم شما ساخته شده) :
1. ویرایش / شامل / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
2. vbet_parseTitleMultiple تابع
3. مشاهده و اظهار نظر در این تابع :
$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
4. مشاهده و اظهار نظر در این تابع :
unset($parser);
5. در این تابع :
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
6. به جای توسط :
$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
unset($parser);
این کار بر روی شی تجزیه کننده همان تغییر خواهد کرد و یکی از جدید برای هر یک از تجزیه ایجاد کنید. همانطور که من این را نوشتهاید با ضربه کوچک باعث کاهش عملکرد خود را. همچنین باید مورد نیاز نیست -- تجزیه کننده همان باید اجازه داده شود به توان مورد استفاده مجدد قرار. که چگونه کار می کند را در انجمن های ما و در ما انجمن ها مشتریان دیگر بیش از حد. با توجه به این و سیاهههای مربوط به نتایج -- ما فکر می کنیم آن است که اشکال اصلی و یا درگیری با برخی از وزارت دفاع دیگر.
اگر شما نیاز به هر گونه مشاوره با این موضوع -- لطفا فقط بخواهید. من مطمئن هستم که تغییرات نیاز به راه حل برای هر بروز رسانی فوق العاده است ، اما اشکال است در کنار ما نیست. بر اساس نه به دانش واقعی ما در مورد این موضوع.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):