PDA

View Full Version: Zgjidhet Moved Për Site New Server zakon Puna

bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
i lëvizur faqen time të server të ri dhe Forum Doesnt Load me VBET On, punon vetëm gjobë pas i çaktivizuar plugin dhe për të hequr përmbajtje nga. htaccess, e çuditshme por admincp punon edhe me plugin të, një tjetër gjë e kam versionin e lirë të instaluar në një server të njëjtën faqe it works pa problem: (

vBET
12-12-09, 16:28
Ju lutemi të qenë më të saktë - çfarë do të thotë jo punë? A keni faqe bosh? A keni faqet e zbrazët në vend të tekstit? A keni parë ndonjë mesazh gabimi apo të merrni të tilla në postë? Çfarë ndodh?

Gjithashtu pas ndërrimit server ju lutem sigurohuni që ju përshtatet për të gjitha kërkesat në mjedisin e ri: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
faqe vetëm mban ngarkim: (, kjo nuk ndodh me versionin e lirë vetëm versionin e paguar, i kanë instaluar suphp në serverin është se arsyeja?

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
dyfishtë pas vjen keq

vBET
13-12-09, 20:01
faqe vetëm mban ngarkim: (, kjo nuk ndodh me versionin e lirë vetëm versionin e paguar, i kanë instaluar suphp në serverin është se arsyeja?

Ne nuk jemi të vetëdijshëm për ndonjë çështje mes vBET dhe suphp.

Ju mund të përpiqet të mbingarkesë përsëri fotografi vBET dhe përsëri produkteve të importit foto? Ndoshta në server Apache të reja të hutuar;)

Ju lutemi PM mua URL to forum tuaj dhe detajet qasje në FTP dhe CP Admin. Unë do të shikoni se çfarë po ndodh atje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1