Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Sa sťahoval do New Site Server zvyknutý práce
bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
Presťahovala som sa mojej stránky na nový server a fórum Doesnt zaťaženie s VBET On, len funguje aj po vypnutí pluginu a odstrániť obsah. Htaccess, divné, ale funguje dobre s admincp plugin na ďalšiu vec, ktorú som si free verziu nainštalovaný na inom mieste rovnakom serveri to funguje bez problému: (
Prosím, presnejšie - čo to znamená, nefunguje? Máte prázdnu stránku? Máte prázdne stránky namiesto textu? Vidíte nejaké chybe, alebo sa ako v pošte? Čo sa deje?
Aj po zmene serveri sa uistite, že ste schopná všetky požiadavky v novom prostredí: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7
bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
miesto jednoducho stále zaťaženie: (, tak nestane sa zdarma len vo verzii platené verzie, mám suphp nainštalovaný na serveri je to dôvod?
bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
Dvojitý príspevok sorry
miesto jednoducho stále zaťaženie: (, tak nestane sa zdarma len vo verzii platené verzie, mám suphp nainštalovaný na serveri je to dôvod?
Nie sme si vedomí o všetkých záležitostiach medzi vBET a suphp.
Že sa môžete pokúsiť znovu preťaženiu vBET súbory a znovu importovať súbor s produktom? Možno, že na novom serveri Apache sa zmiasť;)
Prosím PM ma URL fórum a prístupové údaje k FTP a správca CP. Budem kontrolovať, čo sa tam deje.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):