View Full Version: Rešeno Preselila v New Site Server Navada dela
bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
sem se preselil svojo spletno stran na nov strežnik in forum Doesnt Load z vBET Na, šele po tem, ko deluje v redu i onemogočite plugin in odstranjevanje vsebine iz htaccess,. admincp čudno, ampak deluje tudi z plugin na, še ena stvar, imam brezplačno različico nameščen na drugem mestu istem strežniku deluje brez problema: (
Prosimo, da se bolj natančno - kaj to pomeni, ne dela? Imate prazno stran? Imate prazno straneh namesto besedila? Ali vidite kakšne sporočilo o napaki ali zaslužiti tako na mail? Kaj se zgodi?
Tudi po zamenjavi strežnika preverite, ali vam ustrezajo vsem zahtevam v novem okolju: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7
bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
mestu le ohranja obremenitev: (, se to ne zgodi z brezplačno različico le plačan prevod, sem suphp nameščen na strežniku je to razlog?
bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
dvojno sporočilo je žal
mestu le ohranja obremenitev: (, se to ne zgodi z brezplačno različico le plačan prevod, sem suphp nameščen na strežniku je to razlog?
Ne zavedamo se o vseh vprašanjih, med vBET in suphp.
Lahko poskusite znova preobremenitve vBET datotek in ponovno datoteke za uvoz izdelkov? Mogoče na nov strežnik Apache dobite zmeden;)
Prosimo, PM me URL v vaš forum in podatke za dostop do FTP in Admin CP. Bom preverite, kaj se dogaja tam.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):