View Full Version: Rešeno vbseo 3,2 integracija pomoč pri vBulletin 3,8
forexforum.gr
24-11-10, 16:19
Hello
Imam nameščen vBET danes in vse se zdi dobro, razen i uporabo vbseo 3,2 in ne vem, katere datoteke za urejanje, sem naredil. Htaccess, vendar sem se niso spremenili vse vbseo datoteke in jaz pristanišče spremenili vse vbseo nastavitve lahko pomagate?
Hvala
Basil
Hello!
Vse o datotekah je opisan v vaš paket s vBET v ne-ne-upload -> Readme.htm datoteko v "Integracija z drugimi mods" pod to točko, in htaccess -. Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration -other-plugins/97-vbseo-integration.html
forexforum.gr
25-11-10, 09:55
to $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); ne obstaja v vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php tako i dont vem, kaj naj dodam, kjer lahko pomagate?
forexforum.gr
25-11-10, 13:00
Hello,
to je htaccess mojega forum
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmerjen = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & preusmerjen = / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arhiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
Ali je to pravilno?
Hvala
Basil
forexforum.gr
25-11-10, 13:07
v adition ...
Imamo najnovejše vbseo zdaj
Τεστ ποστ - ForexForum.GR
Problem se soočamo, je, da prevodi niso storili automaticallytranslations ne poteka samodejno
Hvala
Basil
forexforum.gr
25-11-10, 19:19
vse novice o tem?
kamilkurczak
25-11-10, 19:45
hello,
Bil sem na vašem forumu na primer s tem url: ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行 (http://forexforum.gr/ja/f6/ ヨーロッパ の 苦悩 は 米ドル を 強化 し て 続行 -2389 . html)
in to povezavo SEO izgleda dobro. Torej, kje je vprašanje? prosim opisati bolje.
The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
prosim razloži bolje.
Simon Lloyd
26-11-10, 08:06
Kamil, sem bil tam, so najnovejši vbseo nameščena in prevodi se zdi, da samodejno dogaja, tako da mislim, da zdaj pa se sprašuje, je njihova htaccess pravilna. Kot je prikazano zgoraj?
S spoštovanjem,
Simon
Vse izgleda v redu. Obstaja okno sprašuje o jeziku foruma (glede na nastavitve vašega brskalnika), je forum preveden tudi, SEO povezave lep pogled .. Ali obstaja kakšna druga vprašanja?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):