PDA

View Full Version: Rezolvate vbseo 3.2 de ajutor de integrare cu vbulletin 3.8

forexforum.gr
24-11-10, 16:19
Alo

Am instalat vBET astăzi şi totul pare a fi bine, cu excepţia i utilizarea vbseo 3.2 şi dont ştiu ce fişiere pentru a edita, am făcut htaccess. dar nu am schimbat nici un fişier vbseo şi i havent schimbat orice setări vbseo vă pot ajuta?

Mulţumesc

Busuioc

mateuszr
25-11-10, 09:02
Buna ziua!

Totul despre fişierele este descris în pachet cu vBET în nu-nu-upload -> fişier readme.htm în "Integrarea cu alte mods" secţiune, şi htaccess -. Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration -other-plugins/97-vbseo-integration.html

forexforum.gr
25-11-10, 09:55
acest $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); nu există în vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php aşa că am dont ştiu ce ar trebui să adăugaţi în cazul în care, vă pot ajuta?

forexforum.gr
25-11-10, 13:00
Buna ziua,

aceasta este htaccess din forumul meu

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1? & redirect = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar & redirect = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

este corect?

Mulţumesc

Busuioc

forexforum.gr
25-11-10, 13:07
Fata în ...

avem cele mai recente vbseo acum
Τεστ ποστ - ForexForum.GR
Problema cu care ne confruntăm este aceea că traducerile nu sunt automaticallytranslations făcut nu sunt luaţi loc în mod automat

Mulţumesc

Busuioc

forexforum.gr
25-11-10, 19:19
nici o veste despre aceasta?

kamilkurczak
25-11-10, 19:45
Buna ziua,
Am fost pe forum, de exemplu, prin această adresă URL: ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行 (http://forexforum.gr/ja/f6/ ヨーロッパ の 苦悩 は 米ドル を 強化 し て 続行 -2389 html).

şi această legătură într-SEO arata bine. Deci, în cazul în care este problema? Vă rugăm să descrieţi-l mai bine.

The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
Vă rugăm să explicaţi mai bine.

Simon Lloyd
26-11-10, 08:06
Kamil, am fost acolo, ei au cele mai recente vbseo instalat şi traducerile par să se întâmple în mod automat, deci cred că acum ei sunt cer este corect htaccess lor. Aşa cum este arătat mai sus?

Salutari,
Simon

mateuszr
26-11-10, 09:58
Totul arată bine. Există o fereastră întrebat despre un limbaj de forum (în funcţie de setările browser-ului dvs.), pe forum pentru este tradus bine, link-uri SEO arata bine .. există vreo altă problemă?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1