PDA

View Full Version: Atrisinātas Galvenās tulkošanas jautājumiem

Simon Lloyd
28-09-11, 17:20
Sveiki, es esmu nepieciešamība pēc neatliekamā palīdzība, man šķiet, šodien, ka daži pavedienu virsrakstus nav, bet, ja es mainiet valodas, tie parādīsies (dažreiz), pārbaudīt šeit http://www.thecodecage.com/forumz/microsoft- excel-darblapas funkciju / redzēsi lotsof tēmas starteri nosaukumi, bet ne pavediens nosaukumiem (labi varbūt viens vai divi), kas tagad mainiet valodas saku grieķu redzēsiet pavedienu nosaukumus, pāriet uz citu valodu un daži virsraksti ir aizgājuši, un daži paliks !

Var kāds palīdzēt, lūdzu?

tavenger5
28-09-11, 21:38
Es uzskatu, ka es esmu, kam uz to pašu jautājumu. Tā pēkšņi notiek šodien.

tavenger5
28-09-11, 22:53
btw, kad es pārslēdz uz Google v2 api pašas tēmas, kas agrāk nav tulkojot tagad tulkošanu. Google jānomaina kaut v1 api.

Update: šķiet, ka tas ir out faktiski. Es pārlādētu lapu pēc pārslēgšanas API, tad es ievietojiet to atkal pāris minūtes un noklusētā valoda netiks tulkota. Ja es slēdzis API atkal, lietām, šķiet, darbojas uz pāris min.

r.dziadusz
29-09-11, 09:45
Sveiki
Saite, kas jums īstenot jūsu post nedarbojas, jūs varat parādīt man tieši tā liks kur tas happend?
Simon Lloyd: Kurš API jūs izmantojat?

Bet vispirms, meklējiet šo mapi jūsu forumā saknes: vbet_translation_options
Ja nav, lūdzu, izlasiet šo amatu Vbet 3,5 TĀDOS
jo īpaši:

PIEZĪME: Vēl viens update pasākumus, kas vajadzīgi:
- Augšupielādēt uz servera saturs uzziņu upload-vienreiz no vBET paketi (ietver konfigurācija multi tulkošanas API atbalstu)

Simon Lloyd
29-09-11, 12:43
Hi saite nedarbojas šobrīd, jo mēs esam optimizējot datu bāzes, i am, izmantojot lateset stabilu atbrīvošanu vBET3.4.1 kas i augšupielādēti pēdējā naktī no 3.4.0, bet tad katrs foruma lapu ir lietojis 30 sekundes, lai atvērtu , tāpēc pirms sūdzas šeit, es nolēmu, lai optimizētu datu bāzes tikai gadījumā, var paiet dažas stundas vairāk vēl kā mūsu DB ir 11.5gb.

Simon Lloyd
29-09-11, 13:10
Trūkst pavedienu virsrakstus un tulkojumi bija vērojama pirms es modernizētas.

r.dziadusz
29-09-11, 13:54
Jūs varētu uzlabot savu forumu, lai jaunāko versiju, un ļauj arī Microsoft api, bet vispirms afer datubāzi opimised cenšamies google tests - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728, un uzzināt, ja viss ir ok, you'he rakstītas citās post par google api v1 robežas, man ir, lai izmeklētu to, arī jūs varat izmantot mūsu padomus, lai samazinātu jūsu pieprasījumu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ general-discussions/243-vbet-performance.html

tavenger5
29-09-11, 14:00
Te ir viens no manu amatu nedarbojas pareizi: http://cellphoneforums.net/ ********/ t335694-a.html

m otorola tiek filtrēts par šeit - aizstāt *** 's ar m otorola (bez atstarpēm)

Arī vbet_translation_options ir augšupielādēts mana servera. Es joprojām nevar izmantot MS Tulkotājs though.

r.dziadusz
29-09-11, 14:05
Es esmu strādā pie tā, un, lūdzu, atvērt jaunu tēmu par šo issu tāpēc, ka jūsu problēma ir aptuveni 3,5 vbet un šis pavediens ir atvērta pēc 3.4x lietotājs to ir atšķirība,

Simon Lloyd
29-09-11, 14:09
Jūs varētu uzlabot savu forumu, lai jaunāko versiju, un ļauj arī Microsoft api, bet vispirms afer datubāzi opimised cenšamies google tests - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728, un uzzināt, ja viss ir ok, you'he rakstītas citās post par google api v1 robežas, man ir, lai izmeklētu to, arī jūs varat izmantot mūsu padomus, lai samazinātu jūsu pieprasījumu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ general-discussions/243-vbet-performance.htmlI 'll nekad pāriet uz vb4.x tās riddled ar problēmām un drošības trūkumus, viņi atbrīvo varbūt 15 plāksterus, jo vairākus mēnešus, nav labi!, esmu sekojis VISUS jūsu pilnveidošanas padomi (un ievietojis iepriekšējās tēmas par šo), optimizācija būs jāveic vēl vienu stundu, vai arī tā, tad es varētu pārbaudīt, kas savieno .. etc

r.dziadusz
29-09-11, 14:24
Es bas jaunāko versiju vbet 3.x uz vb3.x Vbet 3,5 TĀDOS

Simon Lloyd
29-09-11, 14:32
es varētu bet tas ir beta un jums stāvoklī jūs dont sniegt atbalstu tai, un ka arī nav labs pret mani:)

tavenger5
29-09-11, 20:21
dažas vairāk info:

r.dziadusz
30-09-11, 13:26
Lūdzu, do šo testu attiecībā uz visiem API lietojat-http: / / www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728

Simon Lloyd
30-09-11, 14:35
Es, kad es beidzis optimizēt manu datu bāzi, i am izmantojot tikai API V1, jo man ir tikai 3.4.1 vBET uzstādīta.

Simon Lloyd
01-10-11, 11:05
Lūdzu - vai šis tests visiem API esat using-http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728Ok i ilga, ka testu un dabūju šo
Sākot tulkošanas testā, G API V1
Testa rezultāts: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test kļūda:

Simon Lloyd
01-10-11, 19:27
Man ir vēl citi jautājumi, vbenterprisetranslatot.php izmanto ALL manu CPU laiku, lūdzu, pārbaudiet zemāk:
Pid ************ Īpašnieks Priority CPU% Memory% Command
12.493 (Trace) (Kill) thecodec 0-104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.496 (Trace) (Kill) thecodec 0-72,0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.495 (Trace) (Kill) thecodec 0-67,0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.492 (Trace) (Kill) thecodec 0-42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.490 (Trace) (Kill) thecodec 0-23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.484 (Trace) (Kill) thecodec 0-11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20.732 (Trace) (Kill) mysql 0-1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - lietotājs = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-ārējā-locking -

Man ir 4 CPU, un tas ir nogalināšana manā vietā tagad, ka tā aprunāt iegūt tulkojumus!, Man ir invalīdi pusi no tulkojumiem un joprojām ir jautājums!

Var kāds palīdzēt?

Simon Lloyd
01-10-11, 20:27
Man ir modernizētas, beta, lai mēģinātu atrisināt manas problēmas, bet šķiet, ka es nesaņemu tulkojumus no Microsoft?

Lūk Micorsoft testa rezultāts:

Sākot tulkošanas testā, MS
Testa rezultāts: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test kļūda:
Savienojuma laiks (ms): 237,756103516

Esmu dubultā chaecked man ir MS ID pareizi!

harleyforum.se
02-10-11, 16:05
Sveiki, es esmu nepieciešamība pēc neatliekamā palīdzība, man šķiet, šodien, ka daži pavedienu virsrakstus nav, bet, ja es mainiet valodas, tie parādīsies (dažreiz), pārbaudīt šeit http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- excel-darblapas funkciju /] Microsoft Excel darblapas funkcijas, jūs redzēsiet, lotsof tēmas starteri nosaukumi, bet ne pavediens nosaukumiem (labi varbūt viens vai divi), kas tagad mainiet valodas saku grieķu redzēsiet pavedienu nosaukumus, pāriet uz citu valodu un daži virsraksti ir aizgājuši, un daži paliek!

Vai tieši tas pats .. sākās pāris dienas atpakaļ. (Bezmaksas versija 2.4.4)

vBET
02-10-11, 22:46
Sveiki, es esmu vajadzīga steidzama palīdzība, šodien es uzskatu, ka daži no pavedienu virsraksti ir pazuduši, bet ja es mainītu valodas tie parādās (dažreiz), pārbaudīt šeit Microsoft Excel darblapas funkcijas (http://www.thecodecage.com/forumz/microsoft-excel-worksheet-functions/), jūs redzēsiet lotsof pavedienu starteri nosaukumiem bet pavedienu virsraksti (Nu varbūt viens vai divi), tagad pārmaiņas valodā pateikt grieķu pavedienu virsraksti redzami, mainītu citā valodā un daži virsraksti ir aizgājuši un daži paliek?!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Google v1 nodot papildu ierobežojumus API izmantošana tā, kā viņi gatavojas slēgt. Un ko jūs raksturotu izskatās, ka tiks sasniegts ierobežojums. Daži virsraksti (saturs) nav redzams, jo to nevar tulkot. Daži ir labi, jo jums jau ir it kešatmiņā. Lūdzu, ņemiet vērā, ka jaunākā versija vBET (tagad apzīmēti kā BETA dēļ daudz izmaiņas) ļauj izmantot citu tulkojumu API - maksā Google v2 un joprojām bez Microsoft. Tāpēc tas var atrisināt jūs jautājums, kas ir nevis vBET pusē, bet tulkošanas pakalpojumu sniedzēja puse - Google tikko sagatavotu noslēgšanai v1. Mēs esam visi nelaimīgi tāpēc, ka:(

Jūs varat pārbaudīt informāciju par jūsu faktisko Google translation, izmantojot googletest - lūdzu Papildinformāciju skatiet šeit: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728

Simon Lloyd
02-10-11, 22:53
Paldies par atbildi, Michael, bet ja jūs lasīt tālāk caur šo pavedienu jūs redzēsit, ka bija vēl problēmas ar vBET 3.4.1 un tad jaunināt uz Beta pat ar beta + Google V2 Api, Google V1 Api un Microsoft ID viņi joprojām neuzrādīja tulkojums, es manuāli tulkots daži tagad, bet es sagaidīt šos tulkojumus, zaudētām atkārtoti parādās, kad maksājot par rezultātiemman ir samazinājušas savu atbalstu visām valodām līdz apmēram puse, tikai 7 valodās ir pieprasīts līdz šim saskaņā ar Google API V2 stats un tikai 40 minūtes bija izmantojis 100.000 rakstzīmes!

Simon Lloyd
02-10-11, 22:55
Par papildu informāciju, man ir noteikts Google API V2, ko sniedz noteikšanas, i ir mēģinājuši, noteikšanas un Google API V1 bet Microsoft nav tulkots pavedienu virsrakstus atpakaļ.

vBET
02-10-11, 22:57
Man ir vēl citi jautājumi, vbenterprisetranslatot.php izmanto ALL manu CPU laiku, lūdzu, pārbaudiet zemāk:
Pid ************ Īpašnieks Priority CPU% Memory% Command
12.493 (Trace) (Kill) thecodec 0-104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.496 (Trace) (Kill) thecodec 0-72,0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.495 (Trace) (Kill) thecodec 0-67,0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.492 (Trace) (Kill) thecodec 0-42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.490 (Trace) (Kill) thecodec 0-23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.484 (Trace) (Kill) thecodec 0-11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20.732 (Trace) (Kill) mysql 0-1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - lietotājs = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-ārējā-locking -

Man ir 4 CPU, un tas ir nogalināšana manā vietā tagad, ka tā aprunāt iegūt tulkojumus!, Man ir invalīdi pusi no tulkojumiem un joprojām ir jautājums!

Var kāds palīdzēt?

Lūdzu, izmantojiet vienu pavedienu uz vienu jautājumu. Jauna problēma izmantot citu pavedienu. Drīzumā - tā nav vbenterprisetranslator_seo.php, kas pārņem visu jūsu resursus - tas ir viss jūsu forumā, jo katrā forumā pieprasījums tiek novirzīts trought vbenterprisetranslator_seo.php, kurā tikai nosaka dažus mainīgos, lai vbseo.php un tiešām pieprasīto resursu. Iestatiet visu forums satiksme šo failu ar savu htaccess failu. Tātad nav nekādu problēmu ar šo failu vispār - tas ir visa foruma patēriņa. Vajadzības vairāk apraksts šajā jomā - Lūdzu atvērt jaunu tēmu par to, vai atrast jau esošo. Viens jautājums par vienu pavedienu:)

vBET
02-10-11, 23:00
Man ir modernizētas, beta, lai mēģinātu atrisināt manas problēmas, bet šķiet, ka es nesaņemu tulkojumus no Microsoft?

Mēs pārbaudīsim to ar vislielākā prioritāte, un ļaujiet jūs zināt par rezultātiem - varbūt Microsoft mainīja API, ja darbība nav atzīta. Tagad tā ir pusnakts mūsu valstī, lai mēs sāksim no rīta, bet Radek saņem info no manis, lai pārbaudītu to ASAP.

vBET
02-10-11, 23:02
Vai tieši tas pats .. sākās pāris dienas atpakaļ. (Bezmaksas versija 2.4.4)

Skaidrojumu šeit, lūdzu, skatiet: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/2425-major-translation-issues-2.html#post10379
Tas nav vBET - tas ir Google v1 jaunu ierobežojumu - Google v1 gatavojas slēgt. Ja jums ir nepieciešams, lai apspriestu to vairāk Lūdzu atvērt savu pavedienu bezmaksas versija sadaļā.

Simon Lloyd
02-10-11, 23:04
Mēs to pārbaudīt ar visaugstāko prioritāti un ļaut jums uzzināt par rezultātiem - varbūt Microsoft mainīja API, ja darbība nav atzīta. Tagad tas ir pusnakts mūsu valstī, tāpēc mēs sāksim no rīta, bet Radek izpaužas info no manis, lai pārbaudītu to ASAP.Labi, būs jāgaida, lai dzirdēt no jums, man palaist failu vairākas reizes, man būs pm jums failu saites uz google un MS manā vietā un jūs varat klikšķināt tos, kad vien tu vēlies:)

vBET
02-10-11, 23:07
Paldies par atbildi, Michael, bet ja jūs lasīt tālāk caur šo pavedienu jūs redzēsit, ka bija vēl problēmas ar vBET 3.4.1 un tad jaunināt uz Beta pat ar beta + Google V2 Api, Google V1 Api un Microsoft ID viņi joprojām neuzrādīja tulkojums, es manuāli tulkots daži tagad, bet es sagaidīt šos tulkojumus, zaudētām atkārtoti parādās, kad maksājot par rezultātiemman ir samazinājušas savu atbalstu visām valodām līdz apmēram puse, tikai 7 valodās ir pieprasīts līdz šim saskaņā ar Google API V2 stats un tikai 40 minūtes bija izmantojis 100.000 rakstzīmes!

Jā es esmu par to tagad, un es redzēju, ka jūs apstiprināja atjauninājumu vBET 3.5.0 - Paldies par atgādinājumu:)
Ja jūs neizmantojat Google v1 vairs tas tiek ieteikts atslēgt cache cleaner. In booth Microsoft API un Google v2 API ir atļauts cache rezultātus, ja vien jums nepieciešams.
Arī lūdzu apsvērt bloķēt tik daudz lapu, kā jūs domājat, nav saistītas ar tulkošanas - vBET ļauj noteikt, kuras lapas ir jāignorē tulkošanai.
Un, protams, lietošana, kas joprojām bezmaksas Microsoft API. Es zinu, ka jautājums tagad - tas ir vispārīgs padoms - mēs strādāsim, lai labotu to.

vBET
02-10-11, 23:15
Par papildu informāciju, man ir noteikts Google API V2, ko sniedz noteikšanas, i ir mēģinājuši, noteikšanas un Google API V1 bet Microsoft nav tulkots pavedienu virsrakstus atpakaļ.

Ņemiet vērā, ka atklāšana nav pārvērš! Tas tikai nosaka valodas un wrap ziņu par BBCode, ja ziņojums ir citā valodā. Tulkošanas pats notiek, ja tas ir nepieciešams. Tātad noteikšanas iespējas nemainīs jūsu lapas uzvedība laikā paaudze - atklāšanai tiek izmantota tikai tad, kad jaunu ziņu nāk.

vBET
02-10-11, 23:19
Labi, būs jāgaida, lai dzirdēt no jums, man palaist failu vairākas reizes, man būs pm jums failu saites uz google un MS manā vietā un jūs varat klikšķināt tos, kad vien tu vēlies:)

Var būt noderīgi - Paldies:) Mums ir tiešām arī lielas neērtības, ka Google liek robežas, bet tas nav pie mums.
Joprojām ir jūsu problēma ar Microsoft var būt kļūdu, vai saistīts ar dažiem API izmaiņām (ziņas saka, ka operācija ir nepareizi). Tāpēc mums ir to pārbaudīt.

Simon Lloyd
03-10-11, 00:10
Hei, jums vajadzētu būt gultā tagad:), ir bloķētas visas lapas iepriekš, ka nav vajadzīgs tulkojums. Labais tagad es esmu noteikti izmantot tikai API V2, bet ir tikai katru dienu, lai 100 000 rakstzīmes izpildes izmaksas.

Es noteikti kešatmiņas tīrīšanas līdzekļus "Dissabled", es domāju, ja tas ir atspējots, jo jums var būt izlaistiem typo "Dissabled" rāda mana admincp, bet varbūt spraudnis, kas meklē "Disabled"?

r.dziadusz
03-10-11, 08:03

Microsoft tulkošanas api ID ir pareizs, šāda veida kļūda parādās šeit: msdn jautājums (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-HK/microsofttranslator/thread/c6359c8f-e694-4c74-97e6-1caae06f0c63), lūdzu, izlasiet to. Bet google pārbaude izskatās labi. Arī ja jūs pm jūsu konta acces varētu meklēt iekšējās problēmas

Simon Lloyd
03-10-11, 09:53
Es redzu, bet man ir vienmēr izmantot google komplektu un izmantojot api v2, lai man būtu vienmēr hit manu robeža? Man arī ir ggogle api v2, ko sniedz noteikšanas

vBET
03-10-11, 14:01
Vai es saprotu, jūs pareizi - Jums nav izmantot Microsoft? Tas nebija nekad nav ieslēgta, jūsu forumā? Lūdzu, ņemiet vērā, ka Microsoft ir mēneša limiti, tāpēc, jūs sasniegsiet savu limitu Jums ir jāgaida līdz nākamajam laika periodam. Tas nav dienas limitu. Bet, ja jūs nekad nav izmantots Microsoft pirms tam jums nedrīkst sasniegt robežu. Lūdzu noskaidrot - jūs neesat to izmantot tagad, vai Jums nav izmantot to visu.

Simon Lloyd
03-10-11, 17:07
Michael, es neesmu šobrīd izmanto Microsoft, man ir iestatīts uz tikai lietošanai Google, atklāšanas Google API V2, izmantojiet Google API V2, pirms es izmantoti, V1, darbojas saites, Microsoft tagad ražo tulkojumu, bet tās neregulāri, ja uzskatāt, ka tu apgalvo, ka viņiem ir ikmēneša limiti, tad protams manas robežas būtu vēl nevarēs atiestatīt līdz 1 novembrī vBET.

Simon Lloyd
03-10-11, 17:09
Man ir mana rakstura ierobežojums google iestatīts uz 100.000 perday tik ar manu iestatījumiem, kad es sasniegt šo robežu, un vairs saņemt rezultātus no maksas google varētu brīvi API tad sākt uzrādīt rezultātus?

vBET
04-10-11, 00:07
Michael, es neesmu šobrīd izmanto Microsoft, man ir iestatīts uz tikai lietošanai Google, atklāšanas Google API V2, izmantojiet Google API V2, pirms es izmantoti, V1, darbojas saites, Microsoft tagad ražo tulkojumu, bet tās neregulāri, ja uzskatāt, ka tu apgalvo, ka viņiem ir ikmēneša limiti, tad protams manas robežas būtu vēl nevarēs atiestatīt līdz 1 novembrī vBET.

Robežas ir mūsu pusē, bet no Microsoft puses. Informācijas monthly limits ir ņemts no šejienes: InvalidOperationException:: ID=3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-HK/microsofttranslator/thread/c6359c8f-e694-4c74-97e6-1caae06f0c63)
Ant jums ir taisnība, es maz kļūdu - pilnīga informācija:

apjoma ierobežojumu attiecībā uz brīvu izmantošanu, 4 milj rakstzīmēm mēnesī un ne vairāk kā 400K stundā
Tātad jums ir arī stundu robežās. Atvainojamies par maz dezinformāciju - es tā būtu jālasa rūpīgāk. Vai Microsoft ir kādi citi ierobežojumi - lūdzu, jautājiet Microsoft. Tajā brīdī es neesmu informēts par citiem ierobežojumiem. Ja esat nokļuvis kļūdas ziņojuma veidlapu Microsoft, tad tas nozīmē, ka jums sasniegt dažas no savām robežām. Lūdzu, sazinieties ar Microsoft, lai iegūtu sīkāku informāciju - tā ir tiem, kas sniedz jums kļūda attiecīgu lūgumu. Es nevaru izskaidrot. Tas ir 3rd Party. Gadījumā, ja nepareizu taustiņu kļūdas ziņojums ir atšķirīgs, ko jūs varat vienkārši pārbaudīt.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka nav jābūt 1 novembris - mēs nezinām, ziņas par to, kad jaunā laika periodā ir sākusies. Vai tā kalendārā mēneša laikā, vai tas ir summa pēdējo 30 dienu laikā vai citā veidā ... Tiešām nav ne jausmas, kā Microsoft pārvaldīt to - lūdzu, jautājiet Microsoft, ja vairāk informācija ir nepieciešama. Anyway, ja tā ir forma pēdējās 30 dienas, tad tas ļauj jums katru dienu ir veikušas jaunu pieprasījumu (ja Jums nav izmantot visas limits vienā dienā).

vBET
04-10-11, 00:09
Man ir mana rakstura ierobežojums google iestatīts uz 100.000 perday tik ar manu iestatījumiem, kad es sasniegt šo robežu, un vairs saņemt rezultātus no maksas google varētu brīvi API tad sākt uzrādīt rezultātus?

nē. Šajā brīdī vBET pieprasa tulkojumu tikai viens nodrošinātājs (atkarībā no konfigurācijas jūsu forums). Ja atbilde ir kļūda Mēs neprasām citu pakalpojumu sniedzēju. Jaunu līdzekli pieprasījumu, tas var izveidot, ja jūtat, ka tas ir svarīgi.

Simon Lloyd
04-10-11, 00:59
Labi Michael, es sāktu līdzekļa pieprasījumu, varat atzīmēt šo pavedienu atrisināt man, jo tas vairs nav kalpo citiem mērķiem:)

vBET
04-10-11, 08:34
OK - marķētām atrisināt:)

r.dziadusz
04-10-11, 11:43
Sākot tulkošanas testā, MS
Testa rezultāts: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test kļūda:
Savienojuma laiks (ms): 237,756103516

Es esmu mēģinājis, lai izmeklētu šo kļūdu rūpīgāk bet tas ir neiespējami.
Jums ir jālūdz Microsoft sevi, jo tas arī varētu būt iekšējas microsoft jautājums, ja esat pārliecināts, ka jums nav sasniedzis jūsu robežas:
Darīt, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: mtcont@microsoft.com
Aprakstiet savu problēmu - izmantot kļūdu no testu
Nosūtīt Microsoft Translation API ID - tas galvenokārt ir veids, kā es nevaru darīt to ar sevi
Uzrakstiet savu apjomu tulkojumi nosūtīti dienestam rakstzīmes vai MB/stundā un rakstzīmes vai MB/dienā

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1