PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Binbaşı çeviri sorunları

Simon Lloyd
28-09-11, 17:20
Merhaba, bazı acil yardıma muhtaç değilim, ben bugün bazı konu başlıkları eksik olduğunu bulmak ama ben olduğunu (bazen) dillerin değiştirirseniz, burada kontrol http://www.thecodecage.com/forumz/microsoft- excel-çalışma sayfası fonksiyonları / lotsof konuları başlayanlar isimleri göreceksiniz ama hiçbir konu başlıkları (belki de bir ya da iki), şimdi değişim dilleri Yunanca, başka bir dile geçmek ve bazı başlıkları gitti, konu başlıkları göreceksiniz ve bazı kalır söylüyorlar !

Birisi lütfen yardım miyim?

tavenger5
28-09-11, 21:38
Ben aynı sorunu yaşıyorum inanıyorum. Aniden bugün oluyor başladı.

tavenger5
28-09-11, 22:53
btw, Google v2 api açıldığında aynı konuları daha önce tercüme değildi artık çeviriyoruz. Google v1 api şey değişti.

Güncelleme: aslında bir çıkış gibi görünüyor. API anahtarlama sonra sayfayı yeniden yükleyin, daha sonra birkaç dakika içinde tekrar yeniden olacak ve varsayılan dil tercüme olmayacaktır. API tekrar geçerseniz, her şey birkaç dakika için çalışmak gibi görünüyor.

r.dziadusz
29-09-11, 09:45
Selam
Link çalışmıyor yazılan koymak vermedi, bana tam olarak nerede bu happend liks gösterebilir?
Simon Lloyd: Hangi API kullanmak?

Ama önce, bu klasör için forum kök bakın: vbet_translation_options
Yoksa, bu post BB 3.5 Relase okuyun
özellikle:

NOT: gerekli ek bir güncelleme adım var:
- BB paketi (çok çeviri API desteği için yapılandırma içerir) upload-bir kez dizin sunucusu içerik yükle

Simon Lloyd
29-09-11, 12:43
Veritabanı optimize çünkü Merhaba link şu anda çalışmıyor, ben dün gece i 3.4.0 yüklenen lateset kararlı sürümü vBET3.4.1 kullanıyorum, ancak daha sonra forumun her sayfasını açmak için 30 saniye alıyordu bizim DB 11.5gb gibi durumda, daha henüz bir kaç saat sürebilir, bu nedenle buraya şikayet önce veritabanı optimize etmek için karar verdi.

Simon Lloyd
29-09-11, 13:10
I yükseltmeden önce eksik konu başlıkları ve çeviriler görülememiştir.

r.dziadusz
29-09-11, 13:54
Forum son sürümüne yükseltme ve aynı zamanda microsoft API etkinleştirmek, ancak ilk afer veritabanı google testi deneyin opimised - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728 eğer herşey yolunda ve bulmak, google api v1 sınırlarıyla ilgili diğer post yazılı you'he, onu araştırmak gerekiyor, ayrıca isteklerinizi azaltmak için ipuçları kullanabilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ general-discussions/243-vbet-performance.html

tavenger5
29-09-11, 14:00
Http://cellphoneforums.net/ ********/ t335694 a.html: Burada bir mesaj düzgün çalışmıyor.

m otorola burada da filtre - *** 's m otorola yerine (boşluk bırakmadan)

Ayrıca, vbet_translation_options benim sunucusu yüklenir. Ben hala MS Tercüman bile kullanamazsınız.

r.dziadusz
29-09-11, 14:05
Sorundur, çünkü onun üzerinde çalışıyorum ve bu issu açık yeni bir konu lütfen ediyorum BB 3.5 ve 3.4x kullanıcı bu konu ile farkı açıktır hakkında

Simon Lloyd
29-09-11, 14:09
Forum son sürümüne yükseltme ve aynı zamanda microsoft API etkinleştirmek, ancak ilk afer veritabanı google testi deneyin opimised - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728 eğer herşey yolunda ve bulmak, google api v1 sınırlarıyla ilgili diğer post yazılı you'he, onu araştırmak gerekiyor, ayrıca isteklerinizi azaltmak için ipuçları kullanabilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ sorunlar ve güvenlik açıkları ile delik deşik, bu iyi değil! gibi birçok ay içinde belki 15 yamalarını yayınladı ettik, ben TÜM optimizasyon takip general-discussions/243-vbet-performance.htmlI 'vb4.x hareket asla optimizasyon ipuçları (ve bu konuda daha önceki konuları mesaj), bir saat alacak ve böylece daha sonra bu bağlantıyı kontrol etmek mümkün olacak .. vs.

r.dziadusz
29-09-11, 14:24
Ben vb3.x BB 3.5 Relase BB 3.x 'in en son sürümü Ment

Simon Lloyd
29-09-11, 14:32
i bir beta ama & verebilir ve size bunun için destek vermek ve aynı zamanda benim için hiç iyi olduğunu Yüklü devlet:)

tavenger5
29-09-11, 20:21
biraz daha fazla bilgi:

r.dziadusz
30-09-11, 13:26
/ / Www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728:-http kullanarak tüm API Lütfen bu testi yapmak

Simon Lloyd
30-09-11, 14:35
Ben sadece BB 3.4.1 yüklü olarak benim veritabanı optimize bitirdiğinizde, ben sadece API V1 kullanıyorum olacak.

Simon Lloyd
01-10-11, 11:05
Lütfen - bu test için using-http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728Ok koştum, test etmek ve bu var olan tüm API
Başlangıç çeviri testi G API V1
Test sonucu: {"responseData": {"translatedText powitanie": ""} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test hata:

Simon Lloyd
01-10-11, 19:27
Ben daha fazla sorunları var, vbenterprisetranslatot.php TÜM benim cpu zaman kullanıyor, aşağıdaki kontrol ediniz:
Pid ************ Sahibi Öncelikli CPU% Bellek% Komutanlığı
12.493 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
12.496 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
12.495 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
12.484 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
20.732 (Trace) (öldürün) mysql 0 - 1,8 - 6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql / pid-file = / var / lib mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-harici-kilitleme -

4 cpu ve cant çeviriler olsun şimdi sitemde öldürüyor! I çeviriler yarısı devre dışı bırakılır ve hala sorun var!

Birisi yardımcı olabilir?

Simon Lloyd
01-10-11, 20:27
Sorunları çözmek için denemek için beta yükseltilmiş var ama Microsoft çeviriler alamıyorum görünüyor?

Burada Micorsoft test sonucu:

Başlangıç çeviri testi MS
Test sonucu: ï »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 237,756103516

Ben çift i MS kimliği doğru chaecked!

harleyforum.se
02-10-11, 16:05
Merhaba, ben bazı acil yardıma muhtaç değilim, ben bugün bazı konu başlıkları eksik olduğunu bulmak ama ben olduğunu (bazen) dillerde değiştirirseniz, burada kontrol http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- excel-çalışma sayfası fonksiyonları /] Microsoft Excel çalışma sayfası işlevleri lotsof konuları başlayanlar isimleri ancak konu başlıkları (belki de bir ya da iki) göreceksiniz, şimdi diller Yunan başka bir dil ve bazı başlıkları, konu başlıkları göreceksiniz değiştirmek gitti ve bazı kalır?

Tam olarak aynı şey var .. gün önce başlayan çift. (Ücretsiz sürümü 2.4.4)

vBET
02-10-11, 22:46
Merhaba, Ben acil yardıma ihtiyacı olan, Bugün bazı konu başlıkları eksik ama diller (bazen), göründükleri değiştirirseniz, Microsoft Excel çalışma sayfası işlevleri (http://www.thecodecage.com/forumz/microsoft-excel-worksheet-functions/) lotsof konuları başlatıcı adları görürsünüz hiçbir konu başlıkları burayı bulmak (belki de bir veya iki), konu başlıkları göreceksiniz değişiklik dil Yunanca için say now, başka bir dille değiştirmek ve bazı başlıklar gitti ve bazı kalır?!

Çünkü kapatmaya hazırlanıyor bu Google v1 API kullanımı üzerinde daha fazla kısıtlama koymak unutmayın. Ve sınırlarınızı ulaşmak ne tarif benziyor. Bazı başlıklar (içerik), çünkü o dönüştürülemeyen gösterilen değil. Zaten önbelleğe alınmış olması nedeniyle bazı are ok. Bu yeni çeviriler sürümü unutmayın (şimdi değişiklikleri bir sürü nedeniyle beta işaretlenmiş) diğer çeviri API - Google ücretli v2 kullanmak ve hala Microsoft ücretsiz izin verir. Bu çeviriler tarafında değil ama çeviri sağlayıcı tarafında - Java sorunu çözebilir çok Google sadece hazırlamak v1 kapatmak için. Bu nedenle tüm mutsuz olduğumuzu:(

Eğer sizin gerçek Google çeviri ile ilgili ayrıntıları googletest kullanarak kontrol - ayrıntılı bilgi için buraya bakınız: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728

Simon Lloyd
02-10-11, 22:53
Michael cevap için teşekkürler ama okumak daha fazla bu konu size görürdünüz vBET 3.4.1 diğer sorunlarınız ve hatta ile beta + Google V2 API, Google V1 API beta terfi ettirmek ve Microsoft kimlik onlar hala yoktu show çeviri, ben el ile bazı tercüme ki şimdi, ama ben didn't expect sonuçları için ödeme ne zaman yeniden görünmesini kayıp bu çevirileriBen zaman yaklaşık yarısı kadar inilerek tüm dil desteğini azalttı, sadece 7 dil, şimdiye kadar göre Google API V2 istatistikleri ve sadece 40 dakika 100.000 karakter kullanmıştı adlandırılabilir!

Simon Lloyd
02-10-11, 22:55
I algılama Google API V2 ek bilgi olarak, ben algılama ve Google API V1 olarak Microsoft denedi ama hiçbiri geri Konu başlıkları tercüme.

vBET
02-10-11, 22:57
Ben daha fazla sorunları var, vbenterprisetranslatot.php TÜM benim cpu zaman kullanıyor, aşağıdaki kontrol ediniz:
Pid ************ Sahibi Öncelikli CPU% Bellek% Komutanlığı
12.493 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
12.496 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
12.495 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
12.484 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
20.732 (Trace) (öldürün) mysql 0 - 1,8 - 6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql / pid-file = / var / lib mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-harici-kilitleme -

4 cpu ve cant çeviriler olsun şimdi sitemde öldürüyor! I çeviriler yarısı devre dışı bırakılır ve hala sorun var!

Birisi yardımcı olabilir?

Lütfen bir konu başına bir iplik kullanın. Yeni konu için diğer iplik kullanın. Kısa bir süre - onun değil tüm kaynakları - bütün alır vbenterprisetranslator_seo.php forum, çünkü her forum istek yalnızca vbseo.php için birkaç değişkenlerini ayarlar ve gerçekten istenen kaynağı trought vbenterprisetranslator_seo.php gider. Eğer forum trafik, .htaccess dosyası bu dosyaya bütün ayarlayın. Yani bu dosyayla hiçbir sorunu hiç var - bu bütün Forumu tüketiminizi. Bu alanda daha fazla açıklama gerekirse - yeni konu açmadan veya mevcut bulmak. Tek başına bir konu Konu:)

vBET
02-10-11, 23:00
Sorunları çözmek için denemek için beta yükseltilmiş var ama Microsoft çeviriler alamıyorum görünüyor?

Biz en yüksek önceliğe sahip kontrol edin ve sonuçları hakkında bildirin. Operasyon tanınmıyor ise belki de Microsoft API değiştirdi. Şimdi ülkemizde gece yarısından bu yüzden sabah başlayacak, ancak Radek kısa sürede kontrol etmek için benden bilgi alır.

vBET
02-10-11, 23:02
Tam olarak aynı şey var .. gün önce başlayan çift. (Ücretsiz sürümü 2.4.4)

Lütfen açıklama burada bakın: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/2425-major-translation-issues-2.html#post10379
Bu çeviriler değil - Google v1 yeni kısıtlama - Google v1 kapatılması için hazırlanıyor. Daha fazla tartışmak gerek duyarsanız lütfen kendi thread özgür yorum bölümünde açın.

Simon Lloyd
02-10-11, 23:04
Biz en yüksek önceliğe kontrol ve sonuçları hakkında - işlem tanınmıyor izin verirseniz belki Microsoft API değişiklik bildirmek. Şimdi o gece yarısı ülkemizde sabah başlayacak ama Radek bilgi--dan beni asap kontrol etmek olur yani.Tamam, işitmek--dan sen, birçok kez, bu dosyayı çalıştırmak için bekleyeceği ı am-ecek hem google hem de ms sitemde dosyasını bağlar ve sen-ebilmek tıkırtı bunları istediğiniz zaman:)

vBET
02-10-11, 23:07
Michael cevap için teşekkürler ama okumak daha fazla bu konu size görürdünüz vBET 3.4.1 diğer sorunlarınız ve hatta ile beta + Google V2 API, Google V1 API beta terfi ettirmek ve Microsoft kimlik onlar hala yoktu show çeviri, ben el ile bazı tercüme ki şimdi, ama ben didn't expect sonuçları için ödeme ne zaman yeniden görünmesini kayıp bu çevirileriBen zaman yaklaşık yarısı kadar inilerek tüm dil desteğini azalttı, sadece 7 dil, şimdiye kadar göre Google API V2 istatistikleri ve sadece 40 dakika 100.000 karakter kullanmıştı adlandırılabilir!

Evet ı 'm on it şimdi ve sadece size çeviriler 3.5.0 - Güncelleme teşekkür:) hatırlatan için teyit gördüm
Artık Google v1 yoksa önbellek temizleyici devre dışı bırakmak için tavsiye edilir. Standında Microsoft API ve Google v2 API uzun önbellek sonuçlarına izin verilir.
VBET verir hangi sayfaların çevirisi için dikkate alınması için çeviri - alakalı değil düşünmek kadar sayfa engellemek için de lütfen düşünün.
Ve tabii ki yine ücretsiz Microsoft API kullanmak. Şimdi bir sorun olduğunu biliyorum - bu genel bir ipucu - Bunu düzeltmek için çalışacağız.

vBET
02-10-11, 23:15
I algılama Google API V2 ek bilgi olarak, ben algılama ve Google API V1 olarak Microsoft denedi ama hiçbiri geri Konu başlıkları tercüme.

Algılama çevirir değil dikkat! Mesajı başka bir dilde ise sadece BBCode dil ve wrap mesajı algılar. Çeviri, gerektiğinde kendisi olur. Böylece üretimi sırasında algılama seçeneklerini sayfanızın davranışı değiştirmek olmaz algılama sadece yeni bir mesaj geliyor.

vBET
02-10-11, 23:19
Tamam, işitmek--dan sen, birçok kez, bu dosyayı çalıştırmak için bekleyeceği ı am-ecek hem google hem de ms sitemde dosyasını bağlar ve sen-ebilmek tıkırtı bunları istediğiniz zaman:)

Teşekkürler yararlı - ebilmek var olmak:) Bizim için gerçekten Google sınırları koyar, ama bizim için değil büyük rahatsızlık seviyededir.
Hala Microsoft ile sorun bir hata, ya da bazı değişiklikler API (mesaj operasyonu yanlış olduğunu söylüyor) ile ilgili. Bu yüzden kontrol etmek var.

Simon Lloyd
03-10-11, 00:10
Hey sen şimdi yatakta olmalıdır:), ı-si olmak kütük parçası tüm sayfaları daha önce çevirisi gerek yoktu. Doğru sadece API'si V2 kullanmak ama hergün 100.000 sınırlı erişimi için ayarlayın artık maliyet nedeniyle karakter.

Önbellek temizleyici "Dissabled" için ayarlamış, "Dissabled" "Engelliler için" eklenti görünüyor belki ama benim admincp gösteren yazım hatası kaçırmış olabilir gibi bu devre, merak ediyorum?

r.dziadusz
03-10-11, 08:03

Microsoft çeviri API Kimliğinizi doğru olduğundan, bu tür bir hata aşağıdadır: msdn-sayı (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-HK/microsofttranslator/thread/c6359c8f-e694-4c74-97e6-1caae06f0c63) bu okuyun. Ancak google Testiniz iyi görünüyor. Ayrıca eğer sen pm herhangi bir iç sorunu için talep, hesap erişim

Simon Lloyd
03-10-11, 09:53
ben her zaman benim sınıra i görmek ama her zaman google seti ve API v2 ile kullan? i de algılama gibi ggogle API v2

vBET
03-10-11, 14:01
- Microsoft vermedi doğru anlamanıza mı? Bu forumda açık asla değildi? Sonraki döneme kadar beklemek zorunda sınırı ulaşmak böylece, Microsoft aylık limitler olduğunu lütfen unutmayınız. Bu günlük limit değildir. Fakat daha önce Microsoft hiç kullanmadım sonra sınıra ulaşmasını olmamalıdır. Açıklık Lütfen şimdi kullanmıyor ya da tüm bu değildi.

Simon Lloyd
03-10-11, 17:07
Michael, ben şu anda Microsoft kullanmıyorum, ı-si olmak koymak kullanım Google yalnızca, algılama Google API V2, kullanım Google API V2, için önce Microsoft bağlantısını şimdi bir çeviri üretir ama onun sporadik, eğer aylık limitleri sonra elbette zaman sınırları söyledikleri düşünün henüz 1 Kasım kadar sıfırlanması değil çalışan V1, kullandığım çeviriler.

Simon Lloyd
03-10-11, 17:09
Google için karakter sınırı ile ben bu sınırı ulaşmak ve artık ücretli google sonuçlar elde serbest API'leri sonra sonuç üretmeye başlamak istiyorum yukarıdaki 100.000 perday var mı?

vBET
04-10-11, 00:07
Michael, ben şu anda Microsoft kullanmıyorum, ı-si olmak koymak kullanım Google yalnızca, algılama Google API V2, kullanım Google API V2, için önce Microsoft bağlantısını şimdi bir çeviri üretir ama onun sporadik, eğer aylık limitleri sonra elbette zaman sınırları söyledikleri düşünün henüz 1 Kasım kadar sıfırlanması değil çalışan V1, kullandığım çeviriler.

Bizim tarafta değil ama Microsoft tarafında sınırları vardır. Aylık sınır bilgileri buradan alınır: InvalidOperationException:: ID=3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-HK/microsofttranslator/thread/c6359c8f-e694-4c74-97e6-1caae06f0c63)
Ant sağ ben çok az hata yaptı tam bilgi:

hacmi 4 milyon karakter bir ay ücretsiz kullanımı ile ilgili sınırlamalar ve saat başına daha fazla 400K
Böylece aynı zamanda saatlik sınırlar var. Küçük dezenformasyon için özür dilerim - Ben daha dikkatli okumalısınız. Microsoft, herhangi bir başka kısıtlamalar var mı - Microsoft sormak lütfen. Şu anda başka sınırlara haberdar değilim. Eğer hata mesajı formu Microsoft geldiyseniz o zaman bazı limitleri ulaşmak anlamına gelir. Daha detaylı bilgi için, Microsoft ile temasa geçiniz uygun istek için hata verir kim onları. Ben onları izah edilemez. 3. parti. Yanlış tuşa hata mesajı durumda basitçe kontrol edebilirsiniz farklıdır.

Ayrıca 1 Kasım olmak zorunda olmadığını lütfen unutmayın yeni bir süre başlatıldığında ilgili ayrıntıları bilmiyoruz. Takvim ayı başına mı, ya da son 30 gün veya başka bir şekilde toplamı ... Daha fazla bilgi ihtiyaç duyarsanız, Microsoft isteyin - Microsoft yönetmek nasıl hiçbir fikrim Gerçekten var. Her neyse eğer bu formu son 30 gün sonra (bir gün tüm sınır olmasaydı) yapılan yeni istekleri için her gün izin verecek.

vBET
04-10-11, 00:09
Google için karakter sınırı ile ben bu sınırı ulaşmak ve artık ücretli google sonuçlar elde serbest API'leri sonra sonuç üretmeye başlamak istiyorum yukarıdaki 100.000 perday var mı?

No. Şu anda tek bir sağlayıcı (güvenmek üstünde senin forum biçim) çeviri vBET sorar. Yanıt olarak bir hata varsa diğer sağlayıcı sormayın. Önemli olduğunu düşünüyorsanız, bu yeni özellik isteği oluşturabilirsiniz.

Simon Lloyd
04-10-11, 00:59
Tamam Michael, ben başlatmak bir özellik isteği, münhal benim için artık herhangi bir amaca hizmet eder gibi:) Bu konu işaretleyebilirsiniz

vBET
04-10-11, 08:34
ok so - çözülmüş işaretlenmiş:)

r.dziadusz
04-10-11, 11:43
Başlangıç çeviri testi MS
Test sonucu: ï »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 237,756103516

Bu hata daha dikkatli incelemek için denedim ama imkansız.
Aynı zamanda iç microsoft sorunu olabilir çünkü sınırlarınızı ulaşmadı eminseniz, Microsoft kendinize sormanız gerekir:
Yapmak için lütfen yazmak bir e-posta: mtcont@microsoft.com
Sorunun tanımlanması - Test kullanmak hatası
Sizin Microsoft çeviri API kodu Gönder - bu esas olarak ı cant'yapmak o yanında Ben yolu
Karakter veya MB / saat ve karakter veya MB / gün hizmet gönderildi çeviriler hacmi yazın

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1