PDA

مشاهده نسخه کامل : حل ترجمه پراکنده

Lissa
03-06-10, 03:41
مطمئن نیستید اگر که بهترین عنوان LOL امیدوارم این بهتر می تواند توضیح دهد

هر از چند گاهی هنگامی که من یا اعضای آن پست را در پست اگر ما به عنوان در زبان دیگری نوشته شده (زمانی که من به آن را ویرایش آن را می گوید [زبان = NL])

این بدان زیادی اتفاق می افتد نیست ، بنابراین من حدس می زنم که آن را سخت می کند به پین کردن اما تا کنون اتفاق افتاده است گاهی در حالی که ما همگی به زبان انگلیسی ارسال و آن را همیشه به همان زبان (پرچم هلند)

آه و من فقط متوجه عنوان کرده است این در آن بیش از حد [langtitle = NL]

vBET
10-06-10, 13:18
لطفا به ما به عنوان مثال برخی از دقیق -- متن دقیق که مورد استفاده قرار گرفت. و آنچه تنظیم تشخیص زبان خود را؟ لطفا توجه داشته باشید که شما با استفاده از گوگل پس از آن گاهی اوقات گوگل می تواند اشتباه گرفته و ساخته شده به رسمیت شناختن اشتباه (معمولا برای متون بسیار کوتاه ، یا وقتی که کلمات در 2 زبان در همین پیام هستند). در آن صورت هیچ باگ در تمام آن را به ما وجود دارد -- گوگل. با این حال شما می توانید پیکربندی چگونه مطمئن شوید که گوگل باید برای اضافه کردن تنظیمات زبان.

لطفا بگویید انجام شما هنوز هم نیاز به هر گونه کمک در مشکل در اینجا شرح داده :)

vBET
14-06-10, 23:28
بدون پاسخ -- در نظر گرفته حل شده است. لطفا توجه داشته باشید در صورت نیاز به کمک بیشتر :)

Lissa
14-07-10, 21:17
گاه ، من تا متاسفم... برای برخی از دلیل من همیشه نمی دریافت اطلاعیه ها من از اینجا ارسال شده است و من مشغول است که این موضوع توسط ایستگاه فرعی رفت تا آن را نگه داشته برداشت تا دوباره LOL

من اتصال عکس صفحه آخرین بار آن اتفاق افتاد ، این یکی در LOL PM

زبان تشخیص تنظیمات تراست گوگل زمانی که نتیجه شایسته اعتماد است

تنظیمات را به شما بهترین راه حل برای این تنظیمات را توصیه؟

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1