КПК

Перегляд повної версії: Вирішений CMS першій сторінці - можливість не відображати переклад прапори

brubros
22-08-10, 19:06
Я почав використовувати and BBCODE в статтях, де я знаю машинний переклад без втручання людини цілком достатньо. Я докладаю всіх статті з vBET BBCODE. Я люблю особливість! Відображення переклад прапори з точки зору статті і доступність вихідного тексту ідеально підходять тим не менш відображення прапорів і стріли "випадаючого" на вигляд домашньої сторінки CMS (.../ зміст /) займає надто багато простір для моїх цілей. Я волів би, щоб [мова] коди ігноруються, коли відображаються на головній сторінці. Можливо, глобальні налаштування в панелі управління vbet?

Будь ласка, вибачте мене, якщо цю функцію запит вже бути кимось іншим.

vBET
24-08-10, 05:38
Будь ласка, дивіться за варіантами (Admin CP -> vBET -> Різне):
- Показати оригінальний текст для користувача
- Показати оригінальний текст для гостей

Ви можете налаштувати там ти хочеш, щоб показати оригінальний текст (і як) чи ні. Чи є це те, що ви маєте на увазі?

brubros
28-08-10, 03:37
Так. Ось рішення. Вибачте, що я упустив його!

kamilkurczak
28-08-10, 13:18
Дякуємо за підтвердження. Я буду рухатися в цю тему для усунення неполадок

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1