PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno CMS titulní stránku - možnost vypnout zobrazení překladu vlajek

brubros
22-08-10, 19:06
Jsem začal používat and BBCode v článcích, kde jsem vědět, jaký stroj překlad bez zásahu člověka je dostačující. Přikládám celý článek s vBET BBCode. Miluji tuto funkci! Displej překladu vlajek v článku pohledu a dostupnost původního textu jsou ideální však zobrazení vlajek a "drop-down" šipka na zobrazení domovské stránky CMS obsahu (.../ /) zabírá příliš mnoho prostor pro své účely. Raději bych mít [lang] Kódy ignorovány při zobrazení na titulní stránce. Možná, že globální nastavení v Ovládacích panelech vbet?

Prosím, omluvte mě, jestli je tato funkce již žádost podat někdo jiný.

vBET
24-08-10, 05:38
Podívejte se prosím na možnosti (Admin CP -> vBET -> Různé)
- Zobrazit původní text pro uživatele
- Zobrazit původní text pro hosty

Můžete si nastavit, že chcete zobrazit původní text (a jak) nebo ne. Je to je to, co máte na mysli?

brubros
28-08-10, 03:37
Ano. To je řešení. Promiň, že jsem to přehlédl!

kamilkurczak
28-08-10, 13:18
Díky za potvrzení. Budu se pohybovat v tomto vlákně k řešení problémů

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1