КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае CMS першай старонцы - магчымасць адключыць адлюстраванне пераклад сцягі

brubros
22-08-10, 19:06
Я пачаў выкарыстоўваць and BBCODE ў артыкулах, дзе я ведаю машынны пераклад без умяшання чалавека цалкам дастаткова. Я прыкладаю усе артыкулы з vBET BBCODE. Я люблю асаблівасць! Адлюстраванне пераклад сцягі з пункту гледжання артыкулы і даступнасць зыходнага тэксту ідэальна падыходзяць тым не менш адлюстраванне сцягоў і стрэлы "выпадальнага" на выгляд хатняй старонкі CMS (.../ ўтрыманне /) займае занадта шмат прастора для маіх мэтаў. Я хацеў бы, каб [мова] коды ігнаруюцца, калі адлюстроўваюцца на галоўнай старонцы. Магчыма, глабальныя налады ў панэлі кіравання vbet?

Калі ласка, прабачце мяне, калі гэтую функцыю запыт ўжо быць кімсьці іншым.

vBET
24-08-10, 05:38
Калі ласка, глядзіце па варыянтах (Admin CP -> vBET -> Рознае):
- Паказаць арыгінальны тэкст для карыстальніка
- Паказаць арыгінальны тэкст для гасцей

Вы можаце наладзіць там ты хочаш, каб паказаць арыгінальны тэкст (і як) ці не. Ці з'яўляецца гэта тое, што вы маеце на ўвазе?

brubros
28-08-10, 03:37
Так. Вось рашэнне. Выбачайце, што я выпусціў яго!

kamilkurczak
28-08-10, 13:18
Дзякуй за пацвярджэнне. Я буду рухацца ў гэтай тэме для ліквідацыі непаладак

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1