PDA

مشاهده نسخه کامل : حل صفحه اول CMS -- گزینه ای برای خاموش کردن صفحه نمایش پرچم ترجمه

brubros
22-08-10, 19:06
من شروع به استفاده از and BBCode در مقالات جایی که من می دانم که ترجمه ماشینی را بدون دخالت انسان کافی است. مقاله را با نوشته ها BBCode فعال تصدی محصور. من عاشق این ویژگی! نمایش پرچم ترجمه مقاله در نظر و در دسترس بودن متن اصلی کامل با این حال صفحه نمایش از پرچم ها و فلش کشویی "در صفحه اصلی نظر از محتوا CMS (...//) طول می کشد تا بیش از حد فضا برای اهداف من است. من ترجیح می دهند به [زبان] کدهای نادیده گرفته زمانی که در صفحه اول نمایش داده. شاید یک محیط جهانی در کنترل پنل فعال تصدی؟

لطفا ببخشید اگر این درخواست ویژگی در حال حاضر توسط شخص دیگری ساخته شده است.

vBET
24-08-10, 05:38
لطفا مراجعه کنید در مورد گزینه های (CP ADMIN --> فعال تصدی --> متفرقه) :
-- نمایش متن اصلی برای کاربر
-- نمایش متن اصلی برای مهمان

شما می توانید پیکربندی آیا شما وجود دارد می خواهم برای نشان دادن متن اصلی (و چگونه) یا نه. آیا این است منظور شما چیست؟

brubros
28-08-10, 03:37
بله. این راه حل است. با عرض پوزش من آن را از دست رفته!

kamilkurczak
28-08-10, 13:18
برای تایید است. من این موضوع را به عیب یابی حرکت می کند

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1