PDA

View Full Version: Riješen CMS naslovnica - mogućnost isključivanja prikaza prijevoda zastava

brubros
22-08-10, 19:06
Ja sam počeo koristiti and BBCode u člancima gdje sam znati strojno prevođenje, bez ljudske intervencije je dovoljno. Prilažem cijeli članak s vBET BBCode. Volim značajka! Prikaz prijevoda zastave u članku pogled i dostupnost izvornog teksta su savršeni, međutim prikaz zastave i "drop-down" strelicu na prikazu početnoj stranici CMS (.../ sadržaja /) zauzima previše prostor za moje potrebe. Ja bi radije da su [Lang] kodova zanemaruju kad se prikazuju na naslovnoj stranici. Možda globalna postavka u vbet upravljačkoj ploči?

Molim oprostite ako je to zahtjev za istaknutom snimkom je već biti netko drugi.

vBET
24-08-10, 05:38
Molimo pogledajte na opcije (Admin CP -> vBET -> Razno):
- Prikaži izvornik teksta korisnika
- Prikaži izvornik teksta za gosta

Možete konfigurirati da ne želite pokazati izvorni tekst (i kako) ili ne. Je li to ono što znači?

brubros
28-08-10, 03:37
Da. To je rješenje. Nažalost sam ga propustila!

kamilkurczak
28-08-10, 13:18
Hvala za potvrdu. Ja ću premjestiti ovu temu u Rješavanje problema

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1