Перегляд повної версії: Вирішений кількох мов не підтримують ще
badawidollah
26-03-10, 16:26
вибачте ...
я відповідав у тому розділі, перш ніж
Я використовую VB 4.0.2
і VBET 420
але кількома мовами не підтримує в моєму форумі.
badawidollah
26-03-10, 17:28
Всі конфігурації поруч CharacterSet зроблені панелі адміністратора-> Settings-> Options-> - Показати всі налаштування --. Деякі кроки помічені як (тільки для UTF-8 charactersets) або у вигляді (необхідне для НЕ UTF-8 charactersets) - це означає, що ви зробили цей крок відповідно до вашого форумом CharacterSet (як перевірити мій форум CharacterSet).
1. (Обов'язково) Встановіть "Meta Description" - навіть якщо ви використовуєте деякі мод який змінює мета опис теми, будь ласка, встановіть деяке значення тут - в іншому випадку RSS може бути порушений.
2. (Обов'язково) Встановіть "Забезпечення Canonical URL" на "Строгий" - інакше же сторінці буде прийнятна думка безліч посилань, що це погано для SEO.
3. (Обов'язкові для НЕ UTF-8 charactersets) Встановити "Кількість символів перед перенесенням тексту" в 0 "- в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі символи з більш ніж 1 байт (тобто з японського).
4. (Обов'язкові для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "пробіл зачистки" значення - в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі японські знаки (таблички частиною японської знаків)
я бачу тільки номер 1 і 2
де номер 3 і 4 місця?
badawidollah
26-03-10, 17:29
де персонал тут?
Це звучить, як щось не правильно налаштований на вашому форумі ... Чи використовуєте ви vbSEO?
Всі конфігурації поруч CharacterSet зроблені панелі адміністратора-> Settings-> Options-> - Показати всі налаштування --. Деякі кроки помічені як (тільки для UTF-8 charactersets) або у вигляді (необхідне для НЕ UTF-8 charactersets) - це означає, що ви зробили цей крок відповідно до вашого форумом CharacterSet (як перевірити мій форум CharacterSet).
1. (Обов'язково) Встановіть "Meta Description" - навіть якщо ви використовуєте деякі мод який змінює мета опис теми, будь ласка, встановіть деяке значення тут - в іншому випадку RSS може бути порушений.
2. (Обов'язково) Встановіть "Забезпечення Canonical URL" на "Строгий" - інакше же сторінці буде прийнятна думка безліч посилань, що це погано для SEO.
3. (Обов'язкові для НЕ UTF-8 charactersets) Встановити "Кількість символів перед перенесенням тексту" в 0 "- в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі символи з більш ніж 1 байт (тобто з японського).
4. (Обов'язкові для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "пробіл зачистки" значення - в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі японські знаки (таблички частиною японської знаків)
я бачу тільки номер 1 і 2
де номер 3 і 4 місця?
Будь ласка, оберіть всі варіанти в VB - то ви можете знайти цікавий варіант по Ctrl + F і писати ім'я параметра:) Якщо вам все одно доведеться питанням ласка, дайте нам знати:)
вибачте ...
я відповідав у тому розділі, перш ніж
Я використовую VB 4.0.2
і VBET 420
але кількома мовами не підтримує в моєму форумі.
Що саме не працює? У вас є робочі переклади прямо зараз або не може зробити vBET, що працюють на всіх? Що відбувається, коли ви йдете в перекладеної сторінки?
badawidollah
26-03-10, 22:41
він може перевести на кілька мов
але коли я пост на інших мовах, то не можу перевести
спасибі
badawidollah
26-03-10, 23:04
Встановити CharacterSet значення в нижньому регістрі <<<це не знайдені
я використовую vbseo
і ще один не знайдений є
куди покласти, що. httaccess?
я використовую vbseo і я не знаю де розмістити. httaccess в vbseo.php
я не бачу там правил
badawidollah
26-03-10, 23:29
# (Потрібно для НЕ UTF-8 charactersets) Встановити "Кількість символів перед перенесенням тексту" в 0 "- в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі символи з більш ніж 1 байт (тобто з японського).
# (Потрібно для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "пробіл зачистки" значення - в іншому випадку vBuletinTM може порушити деякі японські знаки (таблички частиною японської знаків)
# (Тільки для UTF-8 charactersets) Встановити CharacterSet значення в нижньому регістрі - vBETTM з урахуванням регістра для CharacterSet. Так що якщо ви використовуєте UTF-8, то переконаєтеся, що ви встановили "UTF-8" (як перевірити мій форум CharacterSet)
я використовую VBulletin4.0.2
я думаю, що його використання UTF-8 charactersets
ISO-8859-1 <<<<<<<<< це я знайшов
але його англійськи
мій форум використанням Індонезії.
яким чином?
і куди ставити, що. httaccess код?
я не бачу vbseo.php правила існують
badawidollah
27-03-10, 00:16
привіт
тут ніхто не
адмін занадто
badawidollah
27-03-10, 01:49
мій форум зламаною зараз
спасибі за вашу допомогу
badawidollah
27-03-10, 13:57
працює зараз
Google визначення мови
нитка закрита ласка
Встановити CharacterSet значення в нижньому регістрі <<<це не знайдені
я використовую vbseo
he me too, still cant find this part in admincp --> VBulletin варіанти досі
може хто-небудь сказати, де знаходиться ця частина насправді чи будь-якої скріншот, тільки цієї частини я не можу його знайти, я використовую VB 3,6 до речі:
(Тільки для UTF-8 charactersets) Встановити CharacterSet значення в нижньому регістрі - vBETTM з урахуванням регістра для CharacterSet. Так що якщо ви використовуєте UTF-8, то переконаєтеся, що ви встановили "UTF-8 '
kamilkurczak
06-10-10, 08:19
1. Перейти в панель адміністратора-> Мови і фрази-> Мова менеджер
2. Виберіть Змінити налаштування для вашого форуму мовою і перевірити значення HTML набір символів
1. Перейти в панель адміністратора-> Мови і фрази-> Мова менеджер
2. Виберіть Змінити налаштування для вашого форуму мовою і перевірити значення HTML набір символів
я вже знаю, що цей напрямок
так що ця інструкція означає, що я просто необхідно переконатися, що його записана як це UTF-8, не подобається це UTF-8 або це UTF-8, чи не так?
(Тільки для UTF-8 charactersets) Встановити CharacterSet значення в нижньому регістрі - vBETTM з урахуванням регістра для CharacterSet. Так що якщо ви використовуєте UTF-8, то переконаєтеся, що ви встановили "UTF-8 '
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):