PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş çok dille henüz desteklemiyor

badawidollah
26-03-10, 16:26
üzgünüm ...
i daha önce yanlış bölümünde göndermiş

i VB 4.0.2 kullanıyorum
ve BB 420

ama benim forumda çok dillerde desteklemiyor.

badawidollah
26-03-10, 17:28
Characterset yanında tüm yapılandırmaları tarafından Admin CP-> Ayarlar> Seçenekler> Tüm Ayarlar göster --. (NOT utf-8 charactersets için gerekli) (SADECE UTF-8 charactersets) ya da bazı adımlar işaretlenir sizin forum characterset (Forum characterset nasıl kontrol) göre bu adımları olacağı anlamına gelir.

1. (Gerekli) ata - "Meta Description" konuları için meta açıklamasına değişiklikler bazı mod kullansanız bile, bazı değer veriniz aksi RSS kırılmış olabilir.
2. 'Sıkı' (Gerekli) "Canonical URL zorla" Set - aksi takdirde aynı sayfaya, SEO için kötü olan bir şey kabul edilebilir bir düşünce sayıda URL olacaktır.
3. '0 '(UTF-8 charactersets NOT için gerekli) "Metin Kaydırma önce Karakter Sayısı" Set - Aksi vBuletinTM fazla 1 byte (yani Japonca) alan bazı karakterler kırılmasına neden olabilir.
4. (NOT UTF-8 charactersets İçin Gerekli) Temizle "Boş Karakter Stripper" değeri aksi vBuletinTM bazı Japon işaretleri (bu işaretlerin Japon belirtileri parçası) zarar verebilir

i 1 numara ve sadece 2 sadece bakın
3 ve 4 numaralı konuma nerede?

badawidollah
26-03-10, 17:29
personel nerede burada?

tavenger5
26-03-10, 19:47
Forumda bir şey doğru yapılandırılmış gibi geliyor ... VBSEO kullanıyor musunuz?

vBET
26-03-10, 22:08
Characterset yanında tüm yapılandırmaları tarafından Admin CP-> Ayarlar> Seçenekler> Tüm Ayarlar göster --. (NOT utf-8 charactersets için gerekli) (SADECE UTF-8 charactersets) ya da bazı adımlar işaretlenir sizin forum characterset (Forum characterset nasıl kontrol) göre bu adımları olacağı anlamına gelir.

1. (Gerekli) ata - "Meta Description" konuları için meta açıklamasına değişiklikler bazı mod kullansanız bile, bazı değer veriniz aksi RSS kırılmış olabilir.
2. 'Sıkı' (Gerekli) "Canonical URL zorla" Set - aksi takdirde aynı sayfaya, SEO için kötü olan bir şey kabul edilebilir bir düşünce sayıda URL olacaktır.
3. '0 '(UTF-8 charactersets NOT için gerekli) "Metin Kaydırma önce Karakter Sayısı" Set - Aksi vBuletinTM fazla 1 byte (yani Japonca) alan bazı karakterler kırılmasına neden olabilir.
4. (NOT UTF-8 charactersets İçin Gerekli) Temizle "Boş Karakter Stripper" değeri aksi vBuletinTM bazı Japon işaretleri (bu işaretlerin Japon belirtileri parçası) zarar verebilir

i 1 numara ve sadece 2 sadece bakın
3 ve 4 numaralı konuma nerede?

Lütfen sadece vB tüm seçenekleri seçin - daha sonra ctrl tarafından ilginç bir seçenek bulabilirsiniz + f ve parametre adını yazma: Eğer hala bir sorun var ise) lütfen bize bildirin:)

vBET
26-03-10, 22:09
üzgünüm ...
i daha önce yanlış bölümünde göndermiş

i VB 4.0.2 kullanıyorum
ve BB 420

ama benim forumda çok dillerde desteklemiyor.

Tam olarak ne işe yaramazsa? Şu anda çeviriler çalışma var mı ya da BB tüm çalışan yapamazsınız? Tercüme sayfası giderken ne olur?

badawidollah
26-03-10, 22:41
çok dillerine çevirebilir
ama diğer dillerde yazılan, cant tercüme

teşekkürler

badawidollah
26-03-10, 23:04
Küçük harflerle characterset değerini ayarlayın: <<<bu bulunamadı
i vbseo kullanıyorum

ve bir daha bulunamadı.
nereye koymak gerek. httaccess?
i vbseo kullanıyorum ve ben vbseo.php. httaccess nereye koyacağını bilmiyorum

i orada kurallarına bakın

badawidollah
26-03-10, 23:29
# (NOT UTF-8 charactersets için gerekli) '0 '"Metin Kaydırma önce Karakter Sayısı" Set - Aksi vBuletinTM fazla 1 byte (yani Japonca) alan bazı karakterler kırılmasına neden olabilir.
# (NOT UTF-8 charactersets için gerekli) Temizle "Boş Karakter Stripper" değeri aksi vBuletinTM bazı Japon işaretleri (bu işaretlerin Japon belirtileri parçası) zarar verebilir
# (SADECE UTF-8 charactersets için) küçük harflerle characterset değerini ayarlayın vBETTM karakter takımı için küçük harfe duyarlı. Yani eğer UTF-8 kullanarak ayarlanmış olduğundan emin olun 'utf-8' (Forum characterset nasıl kontrol)

i VBulletin4.0.2 kullanıyorum
sanırım UTF-8 charactersets

ISO-8859-1 <<<<<<<<< buldum

ancak, ingilizce
Endonezya kullanarak forum.

nasıl?

ve yere koymak httaccess kodu?
i var vbseo.php kurallarını görmek Yüklü

badawidollah
27-03-10, 00:16
merhaba
Burada kimse yok

Admin çok

badawidollah
27-03-10, 01:49
benim forum şimdi kırık
Yardımınız için teşekkürler

badawidollah
27-03-10, 13:57
artık çalışıyor

Google Dil Algılama

Konuya lütfen kapalı

basketmen
06-10-10, 03:41
Küçük harflerle characterset değerini ayarlayın: <<<bu bulunamadı
i vbseo kullanıyorum

he me too, still cant find this part in admincp --> vBulletin Seçenekler şu ana kadar

Herkes aslında bu bölümü veya bazı ekran, sadece bu bölümünde i cant bulmak, i fi 3.6 btw söyleyebilirim:

(SADECE UTF-8 charactersets için) küçük harflerle characterset değerini ayarlayın vBETTM karakter takımı için küçük harfe duyarlı. Yani eğer UTF-8 kullanarak 'utf-8' ayarlamış olduğunuz emin olun

kamilkurczak
06-10-10, 08:19
1. Admin CP-> Diller ve Deyimler-> Dil Yöneticisini git
2. Forum dili için Ayarlarını Düzenle'yi seçin ve HTML Character Set değeri kontrol

basketmen
06-10-10, 12:26
1. Admin CP-> Diller ve Deyimler-> Dil Yöneticisini git
2. Forum dili için Ayarlarını Düzenle'yi seçin ve HTML Character Set değeri kontrol
ben zaten bu yönde biliyorum

Bu talimat, ben sadece bu UTF-8 gibi emin, writed yapmak gerekir demek değil bu gibi UTF-8 veya UTF-8 hakkı?

(SADECE UTF-8 charactersets için) küçük harflerle characterset değerini ayarlayın vBETTM karakter takımı için küçük harfe duyarlı. Yani eğer UTF-8 kullanarak 'utf-8' ayarlamış olduğunuz emin olun

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1