Zobraziť plnú verziu: Vyriešené viac jazykov nepodporuje ešte
badawidollah
26-03-10, 16:26
Je nám ľúto ...
som vyslaný do zlej sekcie, ako
Ja používam VB 4.0.2
a VBET 420
ale viac jazykov nepodporí v mojom fóre.
badawidollah
26-03-10, 17:28
Všetky konfigurácie sú vedľa CharacterSet Admin CP-> Nastavenia-> Možnosti-> - Zobraziť všetky nastavenia --. Niektoré kroky sú označené ako (len pre utf-8 charactersets) alebo ako (Povinné pre ne utf-8 charactersets) - to znamená, že budete sa tento postup podľa vás forum CharacterSet (ako sa pozrieť do fóra CharacterSet).
1. (Povinné) Set "Meta Description" - a to aj prípade, že používate nejaký mod, ktorý mení meta popis závity, nastavte nejakú hodnotu tu - RSS inak sa dá rozbiť.
2. (Povinné) Set "Presadiť Canonical URL", aby "prísny" - inak rovnakej stránke bude prijateľná myšlienka mnoho adries URL, čo je zlé pre SEO.
3. (Požaduje pre ne utf-8 charactersets) Set "Počet znakov pred Balenie text" 0 "- inak vBuletinTM môže poškodiť niektoré postavy s viac ako 1 byte (tj od japonského).
4. (Požaduje pre ne utf-8 charactersets) Clear "prázdny znak Stripper" hodnotu - inak vBuletinTM môže poškodiť niektoré japonské znaky (tieto označenia sú súčasťou japonských znakov)
Vidím len číslo 1 a 2 len
kde je číslo 3 a 4 miesto?
badawidollah
26-03-10, 17:29
ak je zamestnanec tu?
Znie to ako niečo, čo je správne nakonfigurovaný na forum ... Používate vBSEO?
Všetky konfigurácie sú vedľa CharacterSet Admin CP-> Nastavenia-> Možnosti-> - Zobraziť všetky nastavenia --. Niektoré kroky sú označené ako (len pre utf-8 charactersets) alebo ako (Povinné pre ne utf-8 charactersets) - to znamená, že budete sa tento postup podľa vás forum CharacterSet (ako sa pozrieť do fóra CharacterSet).
1. (Povinné) Set "Meta Description" - a to aj prípade, že používate nejaký mod, ktorý mení meta popis závity, nastavte nejakú hodnotu tu - RSS inak sa dá rozbiť.
2. (Povinné) Set "Presadiť Canonical URL", aby "prísny" - inak rovnakej stránke bude prijateľná myšlienka mnoho adries URL, čo je zlé pre SEO.
3. (Požaduje pre ne utf-8 charactersets) Set "Počet znakov pred Balenie text" 0 "- inak vBuletinTM môže poškodiť niektoré postavy s viac ako 1 byte (tj od japonského).
4. (Požaduje pre ne utf-8 charactersets) Clear "prázdny znak Stripper" hodnotu - inak vBuletinTM môže poškodiť niektoré japonské znaky (tieto označenia sú súčasťou japonských znakov)
Vidím len číslo 1 a 2 len
kde je číslo 3 a 4 miesto?
Prosím, stačí si len vybrať všetky možnosti v VB - potom môžete nájsť zaujímavú možnosť pomocou Ctrl + F a písať názov parametra:) Pokiaľ budú mať aj naďalej problém, dajte nám prosím vedieť:)
Je nám ľúto ...
som vyslaný do zlej sekcie, ako
Ja používam VB 4.0.2
a VBET 420
ale viac jazykov nepodporí v mojom fóre.
Čo presne nefunguje? Máte prácu preklady práve teraz alebo nemôže vykonať vBET vôbec pracovať? Čo sa stane, keď idete na preložené stránke?
badawidollah
26-03-10, 22:41
je možné prekladať do viacerých jazykov
ale keď som miesto v iných jazykoch, ale nemôžete prekladať
vďaka
badawidollah
26-03-10, 23:04
Set CharacterSet hodnotu malými <<<Je to nebola nájdená
Ja používam vBSEO
a ešte jeden nebol nájdený, je
kam umiestniť to. httaccess?
Ja používam vBSEO a ja neviem, kam dať svoje. Httaccess v vbseo.php
nechápem, že pravidlá
badawidollah
26-03-10, 23:29
# (Požaduje pre ne utf-8 charactersets) Set "Počet znakov pred Balenie text" 0 "- inak vBuletinTM môže poškodiť niektoré postavy s viac ako 1 byte (tj od japonského).
# (Požaduje pre ne utf-8 charactersets) Clear "prázdny znak Stripper" hodnotu - inak vBuletinTM môže poškodiť niektoré japonské znaky (tieto označenia sú súčasťou japonských znakov)
# (Len pre charactersets utf-8) nastavte hodnotu CharacterSet malými - vBETTM je malé a veľké písmená pre CharacterSet. Takže ak používate utf-8 potom sa uistite, že ste nastavili "utf-8 '(ako sa pozrieť do fóra CharacterSet)
Ja používam VBulletin4.0.2
Myslím, že jeho použitie utf-8 charactersets
ISO-8859-1 <<<<<<<<< to je som zistil,
ale jeho angličtina
Môj fóra pomocou Indonézia.
Ako na to?
a kam dať, že. httaccess kód?
I dont vidieť vbseo.php pravidlá tu
badawidollah
27-03-10, 00:16
ahoj
Nikto tu
admin moc
badawidollah
27-03-10, 01:49
My forum zlomené teraz
Vďaka za pomoc
badawidollah
27-03-10, 13:57
už funguje
Google rozpoznávanie jazyka
Téma uzavretá, prosím
Set CharacterSet hodnotu malými <<<Je to nebola nájdená
Ja používam vBSEO
he me too, still cant find this part in admincp --> vBulletin možnosti doteraz
môže niekto povedať, kde je táto časť skutočnosti alebo nejaký screenshot, len túto časť nemôžem nájsť, ja používam vb 3,6 BTW:
(Len pre charactersets utf-8) nastavte hodnotu v malých CharacterSet - vBETTM je malé a veľké písmená pre CharacterSet. Takže ak používate utf-8 potom sa uistite, že ste nastavili "utf-8"
kamilkurczak
06-10-10, 08:19
1. Choď na správcu CP-> Jazyky a viet-> Správca jazykov
2. Vyberte si upraviť nastavenia fórum jazyk a kontrola hodnoty HTML znaková sada
1. Choď na správcu CP-> Jazyky a viet-> Správca jazykov
2. Vyberte si upraviť nastavenia fórum jazyk a kontrola hodnoty HTML znaková sada
Ja už viem týmto smerom
takže tento návod povedať, že som len treba zabezpečiť, aby jeho napísal takhle utf-8, nie ako to UTF-8 alebo UTF-8 to pravé?
(Len pre charactersets utf-8) nastavte hodnotu v malých CharacterSet - vBETTM je malé a veľké písmená pre CharacterSet. Takže ak používate utf-8 potom sa uistite, že ste nastavili "utf-8"
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):