КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае некалькіх моў не падтрымліваюць яшчэ

badawidollah
26-03-10, 16:26
прабачце ...
я адказваў у тым раздзеле, перш чым

Я выкарыстоўваю VB 4.0.2
і VBET 420

але некалькімі мовамі не падтрымлівае ў маім форуме.

badawidollah
26-03-10, 17:28
Усе канфігурацыі побач CharacterSet зроблены панэлі адміністратара-> Settings-> Options-> - Паказаць усе налады --. Некаторыя крокі пазначаныя як (толькі для UTF-8 charactersets) або ў выглядзе (патрабуецца для НЕ UTF-8 charactersets) - гэта азначае, што вы зрабілі гэты крок у адпаведнасці з вашым форумам CharacterSet (як праверыць мой форум CharacterSet).

1. (Абавязкова) Усталюеце "Meta Description" - нават калі вы выкарыстоўваеце некаторыя мод які змяняе мета апісанне тэмы, калі ласка, усталюйце некаторы значэнне тут - у адваротным выпадку RSS можа быць парушаны.
2. (Абавязкова) Усталюеце "Забеспячэнне Canonical URL" на "Строгі" - у адваротным выпадку жа старонцы будзе прымальная думка мноства спасылак, што гэта дрэнна для SEO.
3. (Абавязкова для НЕ UTF-8 charactersets) Усталяваць "Колькасць знакаў перад пераносам тэксту" ў '0 '- у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя сімвалы з больш чым 1 байт (г.зн. з японскага).
4. (Абавязкова для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "прабел зачысткі" значэнне - у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя японскія знакі (таблічкі часткай японскай знакаў)

я бачу толькі нумар 1 і 2
дзе нумар 3 і 4 месцы?

badawidollah
26-03-10, 17:29
дзе персанал тут?

tavenger5
26-03-10, 19:47
Гэта гучыць, як нешта не правільна настроены на вашым форуме ... Выкарыстоўваеце вы vbSEO?

vBET
26-03-10, 22:08
Усе канфігурацыі побач CharacterSet зроблены панэлі адміністратара-> Settings-> Options-> - Паказаць усе налады --. Некаторыя крокі пазначаныя як (толькі для UTF-8 charactersets) або ў выглядзе (патрабуецца для НЕ UTF-8 charactersets) - гэта азначае, што вы зрабілі гэты крок у адпаведнасці з вашым форумам CharacterSet (як праверыць мой форум CharacterSet).

1. (Абавязкова) Усталюеце "Meta Description" - нават калі вы выкарыстоўваеце некаторыя мод які змяняе мета апісанне тэмы, калі ласка, усталюйце некаторы значэнне тут - у адваротным выпадку RSS можа быць парушаны.
2. (Абавязкова) Усталюеце "Забеспячэнне Canonical URL" на "Строгі" - у адваротным выпадку жа старонцы будзе прымальная думка мноства спасылак, што гэта дрэнна для SEO.
3. (Абавязкова для НЕ UTF-8 charactersets) Усталяваць "Колькасць знакаў перад пераносам тэксту" ў '0 '- у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя сімвалы з больш чым 1 байт (г.зн. з японскага).
4. (Абавязкова для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "прабел зачысткі" значэнне - у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя японскія знакі (таблічкі часткай японскай знакаў)

я бачу толькі нумар 1 і 2
дзе нумар 3 і 4 месцы?

Калі ласка, проста выбраць усе варыянты ў VB - то вы можаце знайсці цікавы варыянт па Ctrl + F і пісаць імя параметру:) Калі вам усё роўна прыйдзецца пытаннем калі ласка, дайце нам ведаць:)

vBET
26-03-10, 22:09
прабачце ...
я адказваў у тым раздзеле, перш чым

Я выкарыстоўваю VB 4.0.2
і VBET 420

але некалькімі мовамі не падтрымлівае ў маім форуме.

Што менавіта не працуе? У вас ёсць працоўныя пераклады прама зараз ці не можа зрабіць vBET, якія працуюць на ўсіх? Што адбываецца, калі вы ідзяце ў перакладзенай старонкі?

badawidollah
26-03-10, 22:41
ён можа перавесці на некалькі моў
але калі я пост на іншых мовах, то не магу перавесці

дзякуй

badawidollah
26-03-10, 23:04
Устанавіць CharacterSet значэння ў ніжнім рэгістры <<<гэта не знойдзены
я выкарыстоўваю vbseo

і яшчэ адзін не знойдзены з'яўляецца
куды пакласці, што. httaccess?
я выкарыстоўваю vbseo і я не ведаю дзе размясціць. httaccess ў vbseo.php

я не бачу там правілаў

badawidollah
26-03-10, 23:29
# (Патрабуецца для НЕ UTF-8 charactersets) Усталяваць "Колькасць знакаў перад пераносам тэксту" ў '0 '- у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя сімвалы з больш чым 1 байт (г.зн. з японскага).
# (Патрабуецца для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "прабел зачысткі" значэнне - у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя японскія знакі (таблічкі часткай японскай знакаў)
# (Толькі для UTF-8 charactersets) Усталяваць CharacterSet значэння ў ніжнім рэгістры - vBETTM з улікам рэгістра для CharacterSet. Так што калі вы выкарыстоўваеце UTF-8, то пераканайцеся, што вы ўсталявалі "UTF-8" (як праверыць мой форум CharacterSet)

я выкарыстоўваю VBulletin4.0.2
я думаю, што яго выкарыстанне UTF-8 charactersets

ISO-8859-1 <<<<<<<<< гэта я знайшоў

але яго ангельску
мой форум выкарыстаннем Інданезіі.

якім чынам?

і куды ставіць, што. httaccess код?
я не бачу vbseo.php правілы існуюць

badawidollah
27-03-10, 00:16
прывітанне
тут ніхто не

адмін занадта

badawidollah
27-03-10, 01:49
мой форум зламанай цяпер
дзякуй за вашу дапамогу

badawidollah
27-03-10, 13:57
працуе цяпер

Google вызначэнне мовы

нітка зачынена калі ласка

basketmen
06-10-10, 03:41
Устанавіць CharacterSet значэння ў ніжнім рэгістры <<<гэта не знойдзены
я выкарыстоўваю vbseo

he me too, still cant find this part in admincp --> VBulletin варыянты да гэтага часу

можа хто-небудзь сказаць, дзе знаходзіцца гэтая частка на самай справе ці які-небудзь скрыншот, толькі гэтай частцы я не магу яго знайсці, я выкарыстоўваю VB 3,6 дарэчы:

(Толькі для UTF-8 charactersets) Усталяваць CharacterSet значэння ў ніжнім рэгістры - vBETTM з улікам рэгістра для CharacterSet. Так што калі вы выкарыстоўваеце UTF-8, то пераканайцеся, што вы ўсталявалі "UTF-8 '

kamilkurczak
06-10-10, 08:19
1. Перайсці ў панэль адміністратара-> Мовы і фразы-> Мова менеджэр
2. Абярыце Змяніць настройкі для вашага форуму мовай і праверыць значэнне HTML набор знакаў

basketmen
06-10-10, 12:26
1. Перайсці ў панэль адміністратара-> Мовы і фразы-> Мова менеджэр
2. Абярыце Змяніць настройкі для вашага форуму мовай і праверыць значэнне HTML набор знакаў
я ўжо ведаю, што гэты кірунак

так што гэтая інструкцыя азначае, што я проста неабходна пераканацца, што яго запісана як гэта UTF-8, не падабаецца гэта UTF-8 ці гэта UTF-8, ці не так?

(Толькі для UTF-8 charactersets) Усталяваць CharacterSet значэння ў ніжнім рэгістры - vBETTM з улікам рэгістра для CharacterSet. Так што калі вы выкарыстоўваеце UTF-8, то пераканайцеся, што вы ўсталявалі "UTF-8 '

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1