PDA

مشاهده نسخه کامل : حل زبانهای چند پشتیبانی نشده است

badawidollah
26-03-10, 16:26
با عرض پوزش...
من در بخش اشتباه قبل از ارسال شده در

من با استفاده از VB 4.0.2
و فعال تصدی 420

اما چند زبان در انجمن من را پشتیبانی نمی کند.

badawidollah
26-03-10, 17:28
تمام تنظیمات در کنار characterset هستند شده توسط Admin CP -> تنظیمات> تنظیمات> -- نمایش تمام تنظیمات --. برخی از مراحل به عنوان (UTF - 8 charactersets) و یا به عنوان (مورد نیاز برای UTF - 8 charactersets) مشخص شده اند -- به این معنی است که شما این مراحل را با توجه به مال شما انجمن characterset (چگونه برای بررسی characterset انجمن من).

1. (ضروری) "متا" -- حتی اگر شما استفاده از برخی از این وزارت دفاع که تغییر توضیحات متا برای تاپیک ، لطفا مجموعه برخی از ارزش -- در غیر این صورت RSS می تواند شکسته شود.
2. (ضروری) تنظیم اجرای URL کانونیکال "اکید' -- صفحه خواهد شد در غیر این صورت همان URL ها فکر قابل قبول بسیاری از آنچه بد است برای SEO است.
3. (مورد نیاز برای NOT UTF - 8 charactersets) "تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن" به '0' -- در غیر این صورت vBuletinTM می توانید برخی از شخصیت های مصرف بیش از 1 بایت (یعنی از ژاپنی) شکستن.
4. (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) پاک کردن "کاراکتر خالی استریپر" مقدار -- در غیر این صورت vBuletinTM می تواند برخی از علائم ژاپنی (این علائم بخشی از نشانه های ژاپنی) شکستن

من فقط شماره 1 و 2 فقط
که شماره 3 و 4 محل سکونت؟

badawidollah
26-03-10, 17:29
است که در آن کارکنان در اینجا؟

tavenger5
26-03-10, 19:47
آن را برای تلفن های موبایل چیزی است که به درستی در فروم خود را پیکربندی... آیا شما با استفاده از بایگانی؟

vBET
26-03-10, 22:08
تمام تنظیمات در کنار characterset هستند شده توسط Admin CP -> تنظیمات> تنظیمات> -- نمایش تمام تنظیمات --. برخی از مراحل به عنوان (UTF - 8 charactersets) و یا به عنوان (مورد نیاز برای UTF - 8 charactersets) مشخص شده اند -- به این معنی است که شما این مراحل را با توجه به مال شما انجمن characterset (چگونه برای بررسی characterset انجمن من).

1. (ضروری) "متا" -- حتی اگر شما استفاده از برخی از این وزارت دفاع که تغییر توضیحات متا برای تاپیک ، لطفا مجموعه برخی از ارزش -- در غیر این صورت RSS می تواند شکسته شود.
2. (ضروری) تنظیم اجرای URL کانونیکال "اکید' -- صفحه خواهد شد در غیر این صورت همان URL ها فکر قابل قبول بسیاری از آنچه بد است برای SEO است.
3. (مورد نیاز برای NOT UTF - 8 charactersets) "تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن" به '0' -- در غیر این صورت vBuletinTM می توانید برخی از شخصیت های مصرف بیش از 1 بایت (یعنی از ژاپنی) شکستن.
4. (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) پاک کردن "کاراکتر خالی استریپر" مقدار -- در غیر این صورت vBuletinTM می تواند برخی از علائم ژاپنی (این علائم بخشی از نشانه های ژاپنی) شکستن

من فقط شماره 1 و 2 فقط
که شماره 3 و 4 محل سکونت؟

لطفا فقط انتخاب کنید تمام گزینه های در VB -- سپس شما می توانید گزینه جالب با Ctrl + F و نوشتن پارامتر نام :) اگر شما هنوز هم یک مسئله لطفا به ما اطلاع دهید :)

vBET
26-03-10, 22:09
با عرض پوزش...
من در بخش اشتباه قبل از ارسال شده در

من با استفاده از VB 4.0.2
و فعال تصدی 420

اما چند زبان در انجمن من را پشتیبانی نمی کند.

دقیقا چه کار نمی کند؟ آیا کار ترجمه در حال حاضر است یا نه می تواند باعث فعال تصدی کار در همه؟ چه اتفاقی می افتد هنگامی که شما را به صفحه ترجمه شده؟

badawidollah
26-03-10, 22:41
می تواند به زبان های چند ترجمه
اما وقتی که من به زبان های دیگر در آن پست ، آن را نمی تونم ترجمه

با تشکر

badawidollah
26-03-10, 23:04
تنظیم مقدار characterset در حروف کوچک <<<این یافت نشد
من با استفاده از بایگانی

و یکی بیشتر یافت نشد است
که در آن برای قرار دادن که httaccess؟
من با استفاده از بایگانی و من نمی دانی که در آن برای قرار دادن. httaccess در vbseo.php

من قوانین را نمی بینیم.

badawidollah
26-03-10, 23:29
# (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) "تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن" را به '0' -- در غیر این صورت vBuletinTM می توانید برخی از شخصیت های مصرف بیش از 1 بایت (یعنی از ژاپنی) شکستن.
# (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) پاک کردن کاراکتر خالی استریپر "مقدار -- در غیر این صورت vBuletinTM می تواند برخی از علائم ژاپنی (این علائم بخشی از نشانه های ژاپنی) شکستن
# (فقط برای charactersets UTF - 8) ارزش characterset در حروف کوچک -- vBETTM حروف حساس برای characterset است. بنابراین اگر شما با استفاده از UTF - 8 سپس اطمینان حاصل کنید که شما تعیین کرده اند 'UTF - 8' (چگونه برای بررسی characterset انجمن من)

من با استفاده از VBulletin4.0.2
من فکر می کنم خود را با استفاده از UTF - 8 charactersets

ISO - 8859 - 1 <<<<<<<<<این است که من پیدا کردم

اما انگلیسی آن
انجمن من با استفاده از اندونزی.

چگونه؟

و جایی که برای قرار دادن این کد httaccess؟
من نمی قوانین vbseo.php وجود دارد را ببینید

badawidollah
27-03-10, 00:16
سلام
اینجا هیچکس

مدیر بیش از حد

badawidollah
27-03-10, 01:49
انجمن من شکسته در حال حاضر
برای کمک شما متشکرم

badawidollah
27-03-10, 13:57
کار در حال حاضر

تشخیص زبان گوگل

این موضوع بسته است لطفا

basketmen
06-10-10, 03:41
تنظیم مقدار characterset در حروف کوچک <<<این یافت نشد
من با استفاده از بایگانی

he me too, still cant find this part in admincp --> گزینه های اصلی تا زمانی که در حال حاضر

می تواند کسی بگوید که این بخش در واقع و یا برخی از عکس صفحه ، فقط این بخش من نمی تونم آن را پیدا کنید ، من با استفاده از VB 3.6 مشاهده فرم خرید :

(فقط برای charactersets UTF - 8) ارزش characterset در حروف کوچک -- vBETTM حروف حساس برای characterset است. بنابراین اگر شما با استفاده از UTF - 8 سپس اطمینان حاصل کنید که شما تعیین کرده اند 'UTF - 8' را

kamilkurczak
06-10-10, 08:19
1. برو به مدیریت CP -> زبان ها و عبارات -> مدیریت زبان
2. گزینه ویرایش تنظیمات برای زبان انجمن خود را چک کرده و ارزش از مجموعه کاراکتر HTML را انتخاب نمایید

basketmen
06-10-10, 12:26
1. برو به مدیریت CP -> زبان ها و عبارات -> مدیریت زبان
2. گزینه ویرایش تنظیمات برای زبان انجمن خود را چک کرده و ارزش از مجموعه کاراکتر HTML را انتخاب نمایید
من در حال حاضر می دانیم این مسیر

بنابراین این آموزش من تنها کاری که باید را مطمئن writed آن مانند این UTF - 8 ، نه مثل این UTF - 8 یا حق این UTF - 8؟

(فقط برای charactersets UTF - 8) ارزش characterset در حروف کوچک -- vBETTM حروف حساس برای characterset است. بنابراین اگر شما با استفاده از UTF - 8 سپس اطمینان حاصل کنید که شما تعیین کرده اند 'UTF - 8' را

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1