Перегляд повної версії: Вирішений нову тему "" on-off властивості[/langtitle]
Привіт,
Мій форум посилання є проблемою. відкриття та закриття функція дуже добре зроблено. Члени автоматично відкривається після вибору мови. Чи можна закрити його, "[/langtitle]"
vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php = я спробував трохи, але не закрили
Так наприклад посилання:
www.trteam.net/296456-langtitle-en-deneme-ureme-tureme-langtitle.html
Marcin Kalak
23-02-13, 10:43
Langtitle повинна бути на форумі використовується для перекладу заголовок.
Langtitle повинні бути видалені за зв'язки шляхом vBSEO або friendly_url.
Що я бачу, ви повинні vBSEO, переконайтеся, що ви є добре інтегрований vBET з vBSEO.
Ця інтеграція описані в vBET ручного інтеграції з vBSEO, які можуть бути знайдені в vBET/do-not-upload/readme.html. Ви повинні робити всі кроки, описані в інструкції з установки в vBSEO інтеграції розділ перед параметр .htaccess
Найбільш важливим є відповідним чином змін у файли functions_vbseo_createurl.php та functions_vbseo_url.php
Langtitle повинна бути на форумі використовується для перекладу заголовок.
Langtitle повинні бути видалені за зв'язки шляхом vBSEO або friendly_url.
Що я бачу, ви повинні vBSEO, переконайтеся, що ви є добре інтегрований vBET з vBSEO.
Ця інтеграція описані в vBET ручного інтеграції з vBSEO, які можуть бути знайдені в vBET/do-not-upload/readme.html. Ви повинні робити всі кроки, описані в інструкції з установки в vBSEO інтеграції розділ перед параметр .htaccess
Найбільш важливим є відповідним чином змін у файли functions_vbseo_createurl.php та functions_vbseo_url.php
Я зробив це, але я не можу. Є проблеми в форумі. Закрити варіант дуже гарний, хоча, таким чином,
Marcin Kalak
23-02-13, 16:51
Ви хочете, щоб не додавати langtitle титулів?
Ви хочете, щоб не додавати langtitle титулів?
Так, я хочу закрита цієї властивості.
Marcin Kalak
26-02-13, 22:14
Вставте посилання на прикладі питання - за посиланням вище не працює.
PM мене доступ до відомостей Admin CP і FTP, будь ласка. Я з'ясую, що відбувається там.
Marcin Kalak
08-03-13, 13:45
Немає відповіді - розглянув питання немає. Якщо ні, будь ласка напишіть тут.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):