PDA

View Full Version: Riješen Nova tema ""On-off svojstva [/ langtitle]

CwZpacK
22-02-13, 15:32
Bok,

Moj forum link je problem. otvaranja i zatvaranja značajka je vrlo dobro učinio. Članovi se automatski otvara nakon odabira jezika. Je li moguće da ga zatvoriti "[/ langtitle]"

vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php = Pokušao sam malo, ali ne i zatvoriti

Tako npr. link:
www.trteam.net/296456-langtitle-en-deneme-ureme-tureme-langtitle.html

Marcin Kalak
23-02-13, 10:43
Langtitle trebao biti na forumu, koriste za naslov.
Langtitle treba ukloniti iz linkova na vBSEO ili friendly_url.
To vidim imate vBSEO, pobrinite se da imate dobro integrirani vBET s vBSEO.
Ta integracija je opisano u priručniku integracije vBET s vBSEO, koji se mogu naći u vBET / učiniti-ne-upload / readme.html. Morate učiniti sve korake opisane u uputama za instalaciju u poglavlju vBSEO integracija prije postavljanja. Htaccess
Najvažniji su u skladu s tim promjene u datoteke functions_vbseo_createurl.php i functions_vbseo_url.php

CwZpacK
23-02-13, 12:16
Langtitle trebao biti na forumu, koriste za naslov.
Langtitle treba ukloniti iz linkova na vBSEO ili friendly_url.
To vidim imate vBSEO, pobrinite se da imate dobro integrirani vBET s vBSEO.
Ta integracija je opisano u priručniku integracije vBET s vBSEO, koji se mogu naći u vBET / učiniti-ne-upload / readme.html. Morate učiniti sve korake opisane u uputama za instalaciju u poglavlju vBSEO integracija prije postavljanja. Htaccess
Najvažniji su u skladu s tim promjene u datoteke functions_vbseo_createurl.php i functions_vbseo_url.php
Učinio sam to, ali ne mogu. Je li problem u forum. Zatvori mogućnost je vrlo dobar, ipak, tako

Marcin Kalak
23-02-13, 16:51
Želite li da ne dodati langtitle naslovima?

CwZpacK
26-02-13, 01:41
Želite li da ne dodati langtitle naslovima?
Da, želim zatvorio ovu svojstva.

Marcin Kalak
26-02-13, 22:14
Molimo umetnite novu vezu na primjeru izdavanja - veza ne funkcionira.
Molimo PM me detalji Pristup Admin CP i FTP. Ja ću provjeriti što se tamo događa.

Marcin Kalak
08-03-13, 13:45
Bez odgovora - smatra problem je nestao. Ako ne pišite ovdje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1