КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Що б заподіяти проводки прапори * не * для відображення?

hmspain
20-06-12, 22:42
Я біжу vBulletin V4.2PL2 і VBET 4.4.6.

Я * думаю * я працював навколо моєї проблеми проксі, продуктивність повільно, але вона буде в кінцевому підсумку перекласти сторінку, якщо натиснути на одну з позначок у верхній.

Я * не * див прапори нормальною мовою на проводки Однак. Я підозрюю, що параметр, але після відбувається через мої налаштування кілька разів, я не можу знайти те, що я mis-set, щоб вимкнути.

Допомога!

vBET
23-06-12, 21:36
Привіт. Зверніть увагу, що продуктивність є краще, коли кеш заповнений. На даний момент ваш сервер має чекати Нові переклади, поки вони приходять від постачальника послуг перекладу - коли ті кешуються це набагато швидше:)

Про проблему - те, що ви маєте на увазі нормальний прапори? Всі прапори настройки, які ви знайдете в Admin CP - > СТАВКУ - > прапори. Існує параметр меню, що випадає і прапори поспіль (може бути ті, нормальний) - так що місце для тих, хто в рядку встановлюється параметром позначки місця.

Будь ласка, скажіть зробив це допоможе:)

vBET
07-07-12, 14:45
Немає жодної відповіді - розглянуто проблему. Якщо ні, будь ласка, напишіть у цій темі:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1