PDA

View Full Version: Atrisinātas Kas varētu izraisīt nosūtīšanas karogi * nav * parādīt?

hmspain
20-06-12, 22:42
Esmu palaist vBulletin V4.2PL2 un VBET 4.4.6.

Es * domāju * es esmu strādājis ap manu proxy problēma, veiktspēja ir pārāk lēna, bet tas galu galā tulkot lapu, ja jūs noklikšķiniet uz vienu no karogiem uz augšu.

Man * nav * normālu valodu karogi tomēr redzēt grāmatojumus. Man ir aizdomas, iestatījuma izmaiņas, bet pēc tam, kad iet pār manu iestatījumiem vairākas reizes, es nevaru atrast to, ko es mis-set tos izslēgt.

palīgā!

vBET
23-06-12, 21:36
čau. Lūdzu, ņemiet vērā, ka sniegums ir labāk, kad piepilda kešatmiņu. Šajā brīdī jūsu serverim ir jāgaida uz jaunu tulkojumu, līdz brīdim, kad tie nāk no tulkošanas pakalpojumu sniedzējs - ja tiem ir cached tas notiek daudz ātrāk:)

Par šo jautājumu - ko jūs domājāt ar normālu karogi? Visi karogi iestatījumi jūs atradīsiet Admin CP - > BET - > karogi. Ir opciju nolaižamo izvēlni un karodziņiem pēc kārtas (varbūt tās ir normālas) - Tāpēc iestatītā atrašanās vieta tiem, kas pēc kārtas ir parametra vietā karodziņus.

Pastāstiet to darīja palīdzēt:)

vBET
07-07-12, 14:45
Nav atbildes - uzskata par šo jautājumu ir pagājis. Ja ne, lūdzu rakstīt šo pavedienu:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1