PDA

View Full Version: Lahendatud Mis põhjustaks sisestamise lippude * mitte * kuvada?

hmspain
20-06-12, 22:42
Ma olen sõiduasendile vBulletin V4.2PL2 ja VBET 4.4.6.

I * arvates * olen töötanud minu puhverserveri probleemi, jõudlus on aeglane, kuid see lõpuks tõlgib leht, kui klõpsate ühte ülaservas lipud.

I * ei * vt tavaline keel lipu sisestuste kohta. Ma arvan, milles, kuid läheb minu sätted üle pärast mitu korda, ma ei leia ma mis-set need välja lülitada.

Abi!

vBET
23-06-12, 21:36
Hei. Võtke arvesse, et on parem kui vahemälu on täidetud. Teie server on oodata uusi tõlked enne, kui need on pärit tõlke pakkuja - ajal kui need, mis on saadud vahemällu salvestada see on palju kiirem:)

Probleemi - kohta mida pead sa silmas tavapärast lippude? Kõikide lippude leiad Admin CP - seaded > BET - > lipud. Puudub võimalus rippmenüü ja lippude reas (võib-olla need, mis on tavaline) - asukoht neile reas on määranud parameetri lippude koht.

Palun öelge seda tegi aidata:)

vBET
07-07-12, 14:45
Vastust - käsitleda küsimust on kadunud. Vastasel juhul Palun kirjutage selle õõnesneet:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1