КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Што б выклікаць размяшчэнне сцягоў * не * для адлюстравання?

hmspain
20-06-12, 22:42
Я бягу vBulletin V4.2PL2 і VBET 4.4.6.

Я думаю ** Я працаваў вакол майго проксі праблема, зніжаецца прадукцыйнасць, але гэта будзе ў канчатковым выніку перавесці старонку, калі вы націснеце на адзін з сцягоў на самым версе.

Я * не * гл. нармальныя сцягі мовы на праводку аднак. Я падазраю, што налады, але, прайшоўшы праз мае налады некалькі разоў, я не магу знайсці тое, што я няправільна ўсталяваная, каб ператварыць гэтыя OFF.

Дапамажыце!

vBET
23-06-12, 21:36
Прывітанне. Калі ласка, звярніце ўвагу, што прадукцыйнасць лепш, калі кэш запоўнены. У гэты момант ваш сервер павінен чакаць новы пераклад да тых часоў, пакуль яны прыходзяць ад пастаўшчыка перакладчыцкіх паслуг - пры гэтых кэшуюцца значна хутчэй :)

Пра пытанне - што вы маеце на ўвазе нармальныя сцягі? Усе сцягі налады вы знойдзеце ў Admin CP> СТАЎКА -> Сцягі. Есць опцыя для выпадальнага меню і для сцягоў запар (можа быць, гэта нармальна), так што месца для тых запар вызначаецца параметрам Flags Месца.

Калі ласка, скажыце зрабіў гэта дапаможа:)

vBET
07-07-12, 14:45
Няма адказу - разгледзеў пытанне няма. Калі не пішыце ў гэтай тэме :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1