PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Zaten yapılır Bir şey yeni konu çevirmek değil ama linkler çevrilmiş bir şey tutmak

tavenger5
19-02-13, 14:19
Hadi diyelim ki var x iş parçacığı sayısını tercüme, ama ben bir şey hiç artık çevirmek istemiyorum. Tüm bu sayfalara bağlantılar çıkarmadan çevirileri devre dışı bırakmak için hiçbir yolu yoktur.

Bu durumda nerede çeviriler var ama yeni bir şey tercüme edilmiştir bayrağı bağlantıları Aç bayrak bağlantıları korumak istiyorum.

Bu 'Bu konuyu tam olarak bu dilde tercüme edilmiştir, bayrak bağlantısını görüntüle' demek için dahili bir anahtarı nerede bir durumdur

Herkes farklı bir dilde mesajlar, o hala varsayılan dile tercüme edilmelidir.

Bu benim yarattığım diğer özellik isteği aksine fark ama en iyi seçenek konuları tercüme zaman bir tarih aralığı ayarlamak mümkün olacaktır sanırım.

vBET
22-02-13, 15:42
Tarih aralığı yapmak mümkün. Biz mi konu zaten ya da değil - tercüme edilir bile biz bazı ayarlamak ve güncelleştirmek o her değişiklikle, bu mümkün olmaz, bir iplik içinde birkaç sayfa ve yapılandırma olabilir, çünkü tek bir sayfada kaç mesaj hakkında herhangi bir zamanda değiştirilebilir tanımak mümkün değildir. Kısa bir süre - biz biz-ecek yapınmak çevirmek kadar hangi sayfa % 100 tercüme söyleyemem.

Hala ve sadece konu biraz zaman diliminde çevirmek filtreleri kullanın. Bu yüzden çok eski değil tercüme edilecektir. En yeni de. Sadece bu zaman dilimi tanımlanmıştır. Bazı konuları bu döneme tam olarak tercüme eğer onlar olacaktır. Ancak böyle bir durumda biz iş parçacığı oluşturma zamanı değil son yanıt süresi olarak görünmelidir. Bu tür konuları yanıt olur, böylece ne zaman tercüme görünür.
Başka bir dilde yazarken yine varsayılan dile çevirmek için sağlayacak şekilde BBCodes ayrı bir şekilde değerlendirilir. Bu sorunlarını denetlemek elimizde ama doable olabilir gibi görünüyor.

Bu çözüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

tavenger5
25-02-13, 15:57
Bu da çalışmaya devam eder!

vBET
26-02-13, 20:25
Tamam - kadar biz bunu bu şekilde uygulamak ve sonraki sürümünde dahil.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1