СДА

Виев Фулл Версион: Već uradio Немојте преводити ништа ново теме али имајте везе на све што је преведено

tavenger5
19-02-13, 14:19
Рецимо ја имам к број нити преведених, али ја не желим да се преведе било шта више. Не постоји начин да се искључите преводе без уклањања свих линкова на тим страницама.

У том случају бих желео да задржи везе застава где преводи постоје, али искључите везе застава тако да ништа ново преведено.

Ово је случај где унутрашњи прекидач да кажу 'ако је ово нит је потпуно преведен на том језику, приказују везу заставе'

Ако се неко постова на другом језику, који још треба да се преведе на подразумевани језик.

JA shvatiti ovo je za razliku od drugih karakteristika zahteva I stvorena (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-feature-requests/3326-only-translate-new-threads.html), ali pretpostavljam da je to najbolja opcija će biti u mogućnosti da odredi datum od kada nitima prevode.

vBET
22-02-13, 15:42
Период је могуће урадити. Ми нисмо у стању да препознају то нит је већ преведено или не - чак и ако бисмо поставили неку заставу и ажурирати га са сваком променом, то не би било могуће, јер је једна нит може бити у више страница, а конфигурација о томе колико порука на једној страни се могу мењати у било ком тренутку. Кратко - не можемо рећи која страна је преведена на 100%, док ми ћемо покушати да га преведе.

Још увек можемо да користимо филтере и преводити само тема у неком временском периоду. Дакле, сувише стари неће бити преведен. Најновије такође. Само они који су у одређеном временском периоду. Ако неке теме из тог времена се није у потпуности преведен хоће. Али у том случају би требало да изгледа на време не на тему креирања последње време одзива. Дакле, одговор на такве теме ће бити када се појави превод.
ББЦоде се процењују на посебан начин, тако да пишем на другом језику ће дозволити да се преведе на подразумевани језик. Ми ћемо морати да га проверите питања, али чини се да је изводљиво.

Шта мислите о том решењу?

tavenger5
25-02-13, 15:57
да превише раде!

vBET
26-02-13, 20:25
ОК - па ћемо га спровести на овај начин и укључе у следећем издању.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations