КПК

Прагляд поўнай версіі: Ужо зроблена Не перакладаць усё новыя тэмы, але захаваць спасылкі на ўсё, што перакладаецца

tavenger5
19-02-13, 14:19
Дапусцім, у мяне ёсць х колькасць патокаў перакладзены, але я не хачу перакладаць наогул нічога больш. Існуе ніякім чынам, каб выключыць пераклады без выдалення ўсіх спасылак на гэтых старонках.

У дадзеным выпадку я хацеў бы захаваць сцяг спасылкі, дзе пераклады існуюць, але выключыць сцяг спасылкі, каб нічога новага не перакладаюцца.

Гэта той выпадак, калі ўнутраны перамыкач, каб сказаць 'калі гэты паток поўнасцю пераведзена на гэтай мове, паказваць сцяг спасылку "

Калі хтосьці паведамленняў на іншай мове, то ўсё роўна павінны быць пераведзены на мову па змаўчанні.

Я разумею, гэта ў адрозненне ад іншых feature request я стварыў (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-feature-requests/3326-only-translate-new-threads.html), але я мяркую, што самым лепшым варыянтам будзе мець магчымасць задаць дыяпазон дат, калі патокі перакладзены на рускую.

vBET
22-02-13, 15:42
Дыяпазон дат можна зрабіць. Мы не ў стане прызнаць, робіць паток ўжо не перакладзены - нават калі мы хочам ўсталяваць некаторыя сцяг і абнаўляць яго пры кожнай змене, гэта было б немагчыма, таму што адзін струмень можа быць некалькі старонак, і аб канфігурацыі колькі пастоў на адной старонцы могуць быць зменены ў любы час. Неўзабаве - мы не можам сказаць, якія старонкі пераведзены ў 100% да тых часоў, пакуль мы будзем спрабаваць перакладаць.

Мы па-ранейшаму можаце выкарыстоўваць фільтры і перакладаць толькі тыя патокі, што ў нейкі прамежак часу. Так што занадта стары, не будуць пераведзеныя. Найноўшыя таксама. Толькі тыя, якія ў пэўны перыяд часу. Калі некаторыя патокі за гэты перыяд не перакладзены цалкам яны будуць. Але ў такім выпадку мы павінны глядзець на час стварэння патоку не на апошнім часу водгуку. Таму адказы на такія патокі будуць пераведзеныя калі з'явіцца.
BBCodes ацэньваюцца ў асобны спосаб пісаць на іншай мове-ранейшаму дазволіць перавесці на мову па змаўчанні. Мы будзем павінны праверыць гэта за пытанні, але, падобна на тое, што гэта выканальна.

Што вы думаеце з нагоды такога рашэнне?

tavenger5
25-02-13, 15:57
, Які будзе працаваць таксама!

vBET
26-02-13, 20:25
ОК - так мы будзем ажыццяўляць гэта такім чынам і ўключыць у наступны рэліз.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1