Orijinalini görmek için tıklayınız: Zaten yapılır Sadece yeni konuları çevirmek
Ben sadece konu belirtilen süre daha yeni çeviri bağlantıları eklemek için bir özellik önermek istiyorum. Konu, belirtilen süresinden daha eski olan, ancak belirli bir dilde çevrilmiş, çeviri bağlantı sağlar.
Olduğu gibi Google ve diğer botlar sitenin her sayfasında gereksiz yere 10 yıl (içinde benim hal) irtica her şeyi yazılı olarak ziyaret. Bu çok pahalı olduğunu gösteriyor.
Excelente sugestão ******
Şu anda böyle bir şey yapabilirsiniz. Tarihe göre değil, ama koyun. O o zaman sen-ebilmek eklemek bb yapılandırmada yer yok - o zaman tercüme bütün çok eski konuları bazı özel yer var.
Orada-meli var olmak yaş ekleyerek sorun filtre ve çok eski konuları çevirmek değil. Biz bu denetlemez zaten ya da değil - tercüme bu-cekti var olmak çok pahalı performansı (aklınıza gelebilecek sonra daha sonra başka bir seçenek olarak ekleme hakkında).
İstek kabul:)
Ben eski Arşiv sadece konuları içeren Forumlar var olduğunu varsayalım. Tek sorun, onlar zaten-si olmak o zaman (Ben sadece para israf) yapılan çeviriler çeviriler tamamen açmak istemiyorum olmasıdır. Ben bb yeni bir yüklemesini yapıyordu bu bir sorun olmayacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Biz bu konuda düşünürler. Hala - düşünün lütfen bu tümüyle devre dışı bırakılmış veya tamamen tercüme kullanıcılarınız o-cekti var olmak daha iyi için bu nedenle aksi takdirde bu kafa karıştırıcı - olacak ve o değil...
Çoğu kullanıcı, 5 yıl ve okuma konu - geri gidiş değildir benim durumumda sadece arama motorları vardır.
Hala bu arama motorları size gerçek kullanıcıların aramalardan yeni trafik getirecektir. Ben zaten yazdığı gibi her durumda - biz üzerinde çalışacak:)
Marcin Kalak
14-01-13, 22:03
Bir konu veya konu son iletinin tarih oluşturma tarihinden sonra belirli bir süre sonra iş parçacığı çevirmek değil?
Son iletinin tarih, muhtemelen daha iyi çalışır. Eğer bir mesaj hala geçerlidir ve cevap, o zaman muhtemelen tercüme edilmelidir.
Marcin Kalak
18-01-13, 13:34
Öneriniz için teşekkür ederiz. Biz bu özelliği çalışır.
Ayrıca, ben tercüme Konu x vardır, ama ben bir şey hiç artık çevirmek istemiyorum demek. Tüm bu sayfalara bağlantılar çıkarmadan çevirileri devre dışı bırakmak için hiçbir yolu yoktur.
Bu durumda nerede çeviriler var ama yeni bir şey tercüme edilmiştir bayrağı bağlantıları Aç bayrak bağlantıları korumak istiyorum.
Bu 'Bu konuyu tam olarak bu dilde tercüme edilmiştir, bayrak bağlantısını görüntüle' demek için dahili bir anahtarı nerede bir durumdur
Marcin Kalak
18-02-13, 22:35
Lütfen yeni bir konu özellik isteği oluşturun.
Bir iş parçacığı başına bir sayı tutun.
Yeni işlev "yalnızca yeni konu" zaten yapılır ve stand - BB 3.x ve çeviriler 4.x sürümleri dahil.
Ben en son sürümü yüklü ve ben düşündüm gibi ne yazık ki bu işe yaramazsa.
Sorun ise, el, eski konu sonra gün, çevrilmiş belirttiyseniz, artık bağlı. Ayrıca, bağlantı hareketsiz orada ama orijinal yönlendirilirse. Ben orada bir meydan okuma bir iplik veya tercüme edilmiş ise belirlemede, ama ı düşünmek onun'para tamamlanmamış olan önceki çeviriler değil israf olarak gerekli farkındayız.
Ayrıca, daha önce çevrildi bir iplik "eski konu tercüme etmeyin" eşiğin altına düşerse o zaman olacak oluyor oluşturmaya çok. Çeviriler sürekli eski haline değil bu yüzden bir şey varsa bu birkaç gün, ama sabit Tarih olmamalıdır.
Marcin Kalak
04-03-13, 11:32
Konu yönlendirilirse çeviri için gönderilen değil, çünkü daha sonra size para çeviri kaybetmek değil.
Belirli bir tarihten çevirisi ipliğinden http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-feature-requests/3354-dont-translate-anything-new-threads-but-keep-links-anything-translated.html olacak.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):