مشاهده نسخه کامل : در حال حاضر انجام می شود فقط موضوعات جدید ترجمه
من می خواهم ویژگی تنها به اضافه کردن لینک ترجمه به موضوعات جدیدتر از یک دوره زمانی مشخص نشان می دهد. اگر موضوعات قدیمی تر از دوره مشخص شده اند، اما در یک زبان خاص ترجمه، ارائه لینک ترجمه.
عنوان آن است، گوگل و سایر رباتها بازدید هر صفحه از سایت، بی ارزش ترجمه همه چیز رفتن 10 سال (در مورد من). این است که به اثبات می شود بسیار پر هزینه است.
در این لحظه شما می توانید چیزی شبیه به این انجام دهد. تاریخ و مکان نیست. اگر شما همه ی مبحث های بسیار قدیمی در برخی از جایگاه ویژه و سپس شما می توانید در تنظیمات علم و تکنولوژی سیاسی اضافه کنید به جای نادیده گرفته - سپس آن را نمی توان ترجمه کرد.
باید وجود داشته باشد هیچ مشکلی با اضافه کردن فیلتر های سن و موضوعات بسیار قدیمی ترجمه کنید. ما را بررسی نمی کسانی که در حال حاضر ترجمه شده یا نه - این امر می تواند بیش از حد پرهزینه برای عملکرد (ما می توانیم پس از در مورد افزودن آن به بعد به عنوان یکی دیگر از گزینه فکر می کنم).
درخواست پذیرفته شده :)
گمان می کنم که انجمن وجود دارد که من آن را که حاوی موضوعات قدیمی آرشیو تنها. تنها مشکل این است که من نمی خواهم به نوبه خود ترجمه به طور کامل اگر آنها در حال حاضر ترجمه انجام شده (پس از آن من خواهد بود به هدر رفتن پول) است. این یک مشکل نخواهد بود اگر من در حال انجام یک نصب جدید از علم و تکنولوژی سیاسی.
با تشکر از توجه شما.
ما در این باره فکر می کنم. هنوز - لطفا در نظر بگیرید که برای کاربران شما آن بهتر خواهد بود اگر آن را غیر فعال می شود به طور کامل و یا ترجمه شده به طور کامل، در غیر این صورت آن را گیج کننده باشد - چرا کسانی هستند و آنهایی که ...
در مورد من اکثر کاربران نمی خواهید به 5 سال گذشته و خواندن موضوعات - موتورهای جستجو تنها
هنوز هم این موتورهای جستجو به شما ترافیک جدید از جستجوهای کاربران واقعی را به ارمغان بیاورد. به هر حال - به عنوان من در حال حاضر نوشت: ما به کار بر روی آن!
Marcin Kalak
14-01-13, 22:03
موضوع پس از یک زمان مشخص بعد از تاریخ ایجاد یک موضوع و یا تاریخ آخرین پست در موضوع ترجمه نمی کنید؟
تاریخ آخرین پست احتمالا بهتر کار می کنند. اگر پست هنوز هم مرتبط است و در حال پاسخ به آن را احتمالا باید ترجمه شود.
Marcin Kalak
18-01-13, 13:34
با تشکر از شما برای پیشنهاد شما. ما بر روی این ویژگی کار می کنند.
همچنین اجازه می دهد تا بگویم که تعداد تبر موضوعات ترجمه شده است، اما من نمی خواهم برای ترجمه هر چیزی در همه دیگر. هیچ راهی برای خاموش کردن ترجمه ها را بدون از بین بردن تمام لینک های آن صفحات وجود دارد.
در این مورد من می خواهم به حفظ پرچم که در آن ترجمه وجود دارد، اما خاموش کردن لینک های پرچم بنابراین چیز جدیدی نیست ترجمه شده است.
این یک مورد که در آن یک کلید داخلی می گویند: "اگر این موضوع به طور کامل به این زبان ترجمه شده است، با نمایش لینک پرچم '
Marcin Kalak
18-02-13, 22:35
لطفا برای ایجاد یک موضوع جدید را با درخواست از ویژگی های.
لطفا برای نگه داشتن یک شماره در هر موضوع است.
عملکرد جدید "فقط ترجمه موضوع جدید" در حال حاضر و در غرفه انجام می شود - علم و تکنولوژی سیاسی 4.x نسخه های 3.x و علم و تکنولوژی سیاسی.
من نصب آخرین نسخه، و متاسفانه این کار نمی کند که من فکر کردم آن را.
مسئله این است که، است که در صورت استفاده، موضوعات قدیمی تر پس از آن روز مشخص شده است که ترجمه شده است دیگر به مرتبط. علاوه بر این، لینک، هنوز هم وجود دارد، اما می شود به اصل هدایت می شوید. من می دانم یک چالش در تعیین اگر موضوع ترجمه شده است یا نه وجود دارد، اما من فکر می کنم لازم است به عنوان پول در ترجمه های قبلی که تکمیل شده اند به هدر نمی.
همچنین، اگر یک موضوع که قبلا ترجمه شده بود در زیر "موضوعات قدیمی ترجمه" آستانه سقوط خواهد شد و سپس وجود داشته باشد بسیاری از reindexing رفتن بر روی. اگر هر چیزی باید یک شماره از روز، اما تاریخ ثابت ترجمه به طور مداوم خواهد شد، نه کهنه و منسوخ است.
Marcin Kalak
04-03-13, 11:32
اگر موضوع هدایت می شوید و سپس شما پول را در ترجمه از دست دادن نیست، دلیل آن است که برای ترجمه فرستاده شده است.
موضوع ترجمه از یک تاریخ خاص را در
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):