PDA

View Full Version: Вече направи Само превежда нови теми

tavenger5
28-12-12, 23:16
Бих искал да предложи функция да добавяте само превод връзки към теми, които са по-нови от определен период от време. Ако теми са по-стари от определения период, но са преведени в даден език, осигури превод на връзката.

Тъй като е, Google и други ботове посетете всяка страница на сайта, ненужно превежда всичко връщане 10 години (в моя случай). Това се оказа да бъде много скъпо.

Fabiano
29-12-12, 13:56
Excelente sugestão ***

vBET
29-12-12, 15:14
В този момент можете да направите нещо подобно. Не по дата, но от място. Това имате всички много стари теми в някое специално място, тогава можете да добавите в vBET конфигурация мястото да игнорира-, тогава то ще не се превежда.

Трябва да има никакъв проблем с добавянето на възраст филтър и не се превежда много стари теми. Ние няма да проверява тези, които са вече преведени или не - това би било твърде скъпо за изпълнение (можем да мислим след за да го добавите по-късно като друга възможност).

Заявката е приета:)

tavenger5
29-12-12, 15:43
Предполагам, че има форуми, които имам, които съдържат стар Архив само нишки. Единственият проблем е, аз не искам да изключите преводи напълно, ако те вече са преводи направено (тогава аз просто ще бъде пилеене на пари). Това няма да е проблем ако правя нова инсталация на vBET.

Благодаря за вашето внимание.

vBET
30-12-12, 21:03
Ще мислим за това. Все още - моля считат, че за вашите потребители, че би било по-добре, ако това ще бъде забранено изцяло или изцяло преведени, в противен случай тя ще бъде объркваща - защо тези, които са и тези, които не...

tavenger5
31-12-12, 21:41
В моя случай, повечето потребители не са връща последните 5 години и четене Конци - само машини за търсене са

vBET
04-01-13, 14:55
Все още това търсачките ще ви донесе нови трафик от търсене на реални потребители. Както и да е - както вече писах ние ще работят по него:)

Marcin Kalak
14-01-13, 22:03
Да не се превежда нишка след определено време след датата на създаването на конец или от датата на последното мнение в темата?

tavenger5
15-01-13, 21:06
Дата на последния пост вероятно ще работи по-добре. Ако пост е все още съществува и се отговори тогава то вероятно трябва да бъдат преведени.

Marcin Kalak
18-01-13, 13:34
Благодаря ви за вашето предложение. Ние ще работят по тази функция.

tavenger5
17-02-13, 15:44
Освен това, позволява кажа имам х броя на нишките, преведени, но не искат да преведат нещо на всички вече. Няма начин да изключите преводи, без да махате всички връзки към тези страници.

В този случай бих искал да запази флага връзки където преводи съществуват, но изключите флаг връзки, така че нищо ново е преведен.

Това е един случай, когато вътрешно превключване да се каже "Ако този конец е напълно преведени на този език, показват флаг връзка"

Marcin Kalak
18-02-13, 22:35
Създайте нова тема с функция искане.
Моля, не един въпрос на една нишка.
Нова функция "само превежда нови теми" вече е направено и включени в щанд - vBET 3.x и vBET 4.x версии.

tavenger5
02-03-13, 15:47
Аз инсталирана най-новата версия, и за съжаление това не работи, както си мислех, че ще.

Въпросът е, че ако използва, по-стари теми тогава дните определени, които са били преведени са вече свързани с. Освен това връзката е все още там, но получава пренасочени към оригинала. Разбирам, че има едно предизвикателство в определяне на това дали една нишка е преведена или не, но аз мисля, че е необходимо, за да не губят пари за предишни преводи, които са завършени.

tavenger5
02-03-13, 20:43
Също така ако една нишка, която преди това е преведена падне под прага на "Не превежда стари теми" тогава ще има много промени случва. Ако всичко това не трябва да бъде определен брой дни, но определена дата така преводи не непрекъснато ще станат остарели.

Marcin Kalak
04-03-13, 11:32
Ако темата е пренасочен тогава вие не губят пари за превода, защото той не е изпратен за превод.
Превод нишка от определена дата ще бъде в http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-feature-requests/3354-dont-translate-anything-new-threads-but-keep-links-anything-translated.html.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1