Виев Фулл Версион: Već uradio Само транслате нове теме
Ја бих предложио функцију само додати линкове превод на теме новијих него одређени временски период. Ако нити су старији од наведеног периода, али су преведени на одређеном језику, обезбедити везу превођења.
Као што је, Гоогле и остали ботови посетите сваку страницу сајта, непотребно превођење све иде уназад 10 година (у мом случају). То доказује да је веома скупо.
Екцеленте сугестао ******
У овом тренутку можете да урадите нешто овако. Не по датуму, већ место. То имате све врло старе теме на неком посебном месту онда можете додати у вБЕТ конфигурацији место игнорише - онда неће бити преведен.
Не би требало да буде никаквих проблема са додавањем старосне филтер и не преведе врло старе теме. Нећемо проверавати су они већ преведен или не - то би било прескупо за обављање (можемо мислити после око додавањем касније као други опције).
Захтев прихватио :)
Претпостављам да постоје форуми да имам које садрже старе архиве само наслове. Једини проблем је што не желите да искључите преводе потпуности ако су већ урадили текстова (тада бих само да троши новац). То не би био проблем ако сам радила нову инсталацију вБЕТ.
Хвала на разматрање.
Ми ћемо размислити о овоме. Ипак - молимо вас да размотрите да за своје кориснике да би било боље ако она ће бити у потпуности онемогуће или преведено у потпуности, у супротном ће бити збуњујуће - зашто они који су и оне који нису ...
У мом случају је већина корисника неће вратити претходних 5 година и читајући наслове - само претраживачи су
Ипак ово претраживачи ће вам донети нову саобраћај из реалних корисника претраживања. У сваком случају - као што сам већ написао да ћемо радити на томе :)
Marcin Kalak
14-01-13, 22:03
Немојте преводити нит после одређеног времена након датума стварања тему или датум последње место у теми?
Датум последњу поруку вероватно ће радити боље. Ако порука још увек релевантан и који је одговорио да онда би вероватно требало да се преведе.
Marcin Kalak
18-01-13, 13:34
Хвала на предлогу. Ми ћемо радити на овој функцији.
Такође, рецимо имам секиру број нити преведених, али ја не желим да преведе било шта више. Не постоји начин да се искључите преводе без уклањања свих линкова на тим страницама.
У том случају бих желео да задржи везе застава где преводи постоје, али искључите везе застава тако да ништа ново преведено.
Ово је случај где унутрашњи прекидач да кажу 'ако је ово нит је потпуно преведен на том језику, приказују везу заставе'
Marcin Kalak
18-02-13, 22:35
Молимо креирајте нову тему са функција захтева.
Имајте једно питање по једну нит.
Нове функције "Само превести нове теме" је већ учињено и укључена у кабини - вБЕТ 3к и вБЕТ 4.к верзија.
Инсталирао сам најновију верзију, и нажалост то не ради као што сам мислио да хоће.
Питање је, да ако се користи, старије теме онда су дани наведени које су преведене не повезан. Осим тога, веза је и даље ту, али добија преусмерен на оригиналу. Схватам да је то изазов за утврђивање да ли нит је преведен или не, али мислим да је неопходно да се не троши новац на претходним преводима који су завршени.
Такође, ако нит која је претходно била преведена падне испод "Не преведе старе теме" прага онда ће бити много индексирање дешава. Ако ништа ово не би требало да буде број дана, али фиксни датум, тако текстова неће стално бити застарела.
Marcin Kalak
04-03-13, 11:32
Ако тема је преусмерен онда не губи новац на преводу, јер се не шаље за превод.
Превод нит од одређеног датума ће бити у
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):