Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Bana yardım edin
Cuti Malaysia
02-12-10, 03:32
1) '0 'Ben bu ayarı alabilirsiniz Set "Metin Kaydırma önce Karakter Sayısı" için mi?
2) Nasıl HTML Karakter Seti görürseniz forum ISO-8859-1 bu sayı UTF-8 charactersets olduğunu biliyorum.
3) küçük harflerle Set characterset değeri için bu ayarı nasıl bulabilirsiniz?
Merhaba:)
1)
-Upload -> ReadMe.html dosya:
Tümünü Ayarlar - characterset yanında tüm yapılandırmaları Admin CP-> Ayarlar-> Seçenekler-> -
Konu Gösterimi (showthread) bölümünde bu seçeneği bulabilirsiniz
Uyarı: İkinci sorunuza göre forum, bu nedenle bu adımı sadece DEĞİL UTF-8 charsets için gerekli olduğunu hatırlıyorum, UTF-8 biçiminde olmak olduğunu, görünüyor.
2)
ISO-8859-1 olarak ayarlanırsa, HTML içerik türünü ayarlamak için 'headinclude' şablon 'charset' özniteliği değeri, çünkü, o zaman forum, UTF-8 değildir ... forumun her sayfa için
Forumda herhangi bir mesaj yazılır hemen önce bu seçenek sadece BİR KEZ ayarlanmış olması gerektiğini unutmayın! Daha sonra değişiklik yaptığınızda, bir char karışıklık olabilir çünkü.
Gerçekten değişiklikler yapmanız gerekiyorsa, bu konuda-upload okuyabilirsiniz -> SSS bölümü ReadMe.html dosya
3)
Bu bir ayar değil:) Sadece tekrar okuyun -> Set küçük harflerle characterset değeri <- Bunun anlamı, (BAŞKENTLER) küçük harflerle characterset değerini ayarlamak için. Bu ayardır:
Admin CP -> Diller & Deyimler -> Dil Yöneticisi
UTF-8, UTF-8 yerine yazmak
Cuti Malaysia
02-12-10, 20:15
1) öneri olarak, bizim forum formatı UTF-8 veya sadece geçerli ayarı adlı otelde hangi tarihlerde dönüştürmek değiştirmeniz gerekir?
2) çok önemli UTF-8 ayarı var mıdır?
3) ABD doları vbseo_gcache_thread bu ayarı değiştirdiğinizde ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ ttl); doları vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ ttl); benim portalı boş hale gelir. Peki bunu çözmek için?
4) Bu vbtranslator kullanarak tercüme İrlanda dili sonra nasıl bizim birincil dil foruma geri dönebilirsiniz
= ga abc.com / forum.php gibi abc.com / forum.php? dil
5) Neden bu eklenti kullanmak ve diğer dil dönüştürmek sonra, en çok mesaj gönderen, yeni bir konu, yeni yazılan ve diğerleri gösterir istatistik eklentisi dönüştürmek takip etmedi. Bunu yapmak için? Bir zamanlar bizim Subforum her bölümünde daha bizim açıklamasını da dönüştürmek için takip etmedi. Nasıl düzeltmek için?
6) bayrak tasarımı nasıl değiştirebilirim?
7) i dosya bulabilirsiniz. Htaccess benim forum bu talimatları takip edin?
vBSEO entegrasyonu
Forum: cutimalaysia.my
8) neden benim cm vbulletin, bayrak değil mi??
kamilkurczak
03-12-10, 19:32
1) Geçerli ayarı kalabilirsiniz. Karakter Sayısı: 0 Metin Kaydırma önce sadece bu seçeneği UTF-8 forumu kullanmak değilse
2) hiç bu önemli değil, ama eğer yapmadıysanız UTF-8 charactersets UTF-8 charactersets forum DEĞİL-upload Forder ReadMe.html dosyadan tüm önemli adımlar olun
3)-upload klasöründeki tüm entegrasyon vBSEO ReadMe.html dosyadan adımları olun. Tüm adımlar. Ben senin forumu ve URL'ler tercüme değildir. İki vBSEO dosyalarını entegre etmelidir:
_createurl.php
_url.php
Tekrar olacak (boş sayfa) log dosyası sorunu bir isim bulmaya çalışın lütfen. Bu günlük dosyası, sunucu üzerinde. (Sen yapma konularında ana sağlayıcı sorabilirsiniz)
4)
abc.com/forum.php?language=ga bu SEO url. Sahip olmak istiyorsanız bir bağlantıları olmadan ?dil parametre - Lütfen entegre url için SEO.
Lütfen:
1. admincp-> BB-> ana gitmek
2. Bağlantı Tipi VBSEO_URI ayarlayın
3. SEO bağlantı konsensüs (yani '/ tr / adresi) göre URL oluşturma Çeviri bağlantılar türünü ayarlamak
4. htaccess dosyası (-yükleme klasöründe. htaccess dosyasında bulabilirsiniz BB rulse befor vBSEO kuralları eklemek) düzenlemek
Ana dili nasıl geri? Sadece (bizim forum için bu ingilizce bayrak) ana dili bayrağı üzerine tıklayın
5) daha iyi açıklayabilir Lütfen. Lütfen bu konu ile konuya burada bir url yapıştırın. Herhangi bir özel Mod kullanıyor musunuz?
6) Bir bayrakları konumunu değiştirebilirsiniz. Bunu yapmak için lütfen:
1. admincp-> BB-> Bayraklar
2. sahip olmak istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz Bayraklar Yeri seçeneği. Özel ayarlarsanız elle şablon vbenterprisetranslatorflags koymak gerekir.
7) nerede? FTP (Total Commander gibi bazı yöneticisi tarafından) ve forum kök klasörüne gidin. Alt kısmında. Htaccess dosyanızın olmalıdır.
BB. htaccess dosyası upload klasöründe bulabilirsiniz. VBSEO kuralları önce BB kurallar koyun.
8) senin forumu ve bayrakları görebilirsiniz (lütfen bu konuda daha iyi açıklamak ve konu ile sayfaya burada bir url yapıştırın if you can)
Cuti Malaysia
04-12-10, 12:26
1) '0 'Ben bu ayarı alabilirsiniz Set "Metin Kaydırma önce Karakter Sayısı" için mi?
2) Nasıl HTML Karakter Seti görürseniz forum ISO-8859-1 bu sayı UTF-8 charactersets olduğunu biliyorum.
3) küçük harflerle Set characterset değeri için bu ayarı nasıl bulabilirsiniz?
öylesine i yeniden teyit etmek istiyorum, benim forum ayarı sağ UTF-8 charactersets değil? Bu doğru mu?
1) Geçerli ayarı kalabilirsiniz. Karakter Sayısı: 0 Metin Kaydırma önce sadece bu seçeneği UTF-8 forumu kullanmak değilse
2) hiç bu önemli değil, ama eğer yapmadıysanız UTF-8 charactersets UTF-8 charactersets forum DEĞİL-upload Forder ReadMe.html dosyadan tüm önemli adımlar olun
3)-upload klasöründeki tüm entegrasyon vBSEO ReadMe.html dosyadan adımları olun. Tüm adımlar. Ben senin forumu ve URL'ler tercüme değildir. İki vBSEO dosyalarını entegre etmelidir:
_createurl.php
_url.php
Tekrar olacak (boş sayfa) log dosyası sorunu bir isim bulmaya çalışın lütfen. Bu günlük dosyası, sunucu üzerinde. (Sen yapma konularında ana sağlayıcı sorabilirsiniz)
4)
abc.com/forum.php?language=ga bu SEO url. Sahip olmak istiyorsanız bir bağlantıları olmadan ?dil parametre - Lütfen entegre url için SEO.
Lütfen:
1. admincp-> BB-> ana gitmek
2. Bağlantı Tipi VBSEO_URI ayarlayın
3. SEO bağlantı konsensüs (yani '/ tr / adresi) göre URL oluşturma Çeviri bağlantılar türünü ayarlamak
4. htaccess dosyası (-yükleme klasöründe. htaccess dosyasında bulabilirsiniz BB rulse befor vBSEO kuralları eklemek) düzenlemek
Ana dili nasıl geri? Sadece (bizim forum için bu ingilizce bayrak) ana dili bayrağı üzerine tıklayın
5) daha iyi açıklayabilir Lütfen. Lütfen bu konu ile konuya burada bir url yapıştırın. Herhangi bir özel Mod kullanıyor musunuz?
6) Bir bayrakları konumunu değiştirebilirsiniz. Bunu yapmak için lütfen:
1. admincp-> BB-> Bayraklar
2. sahip olmak istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz Bayraklar Yeri seçeneği. Özel ayarlarsanız elle şablon vbenterprisetranslatorflags koymak gerekir.
7) nerede? FTP (Total Commander gibi bazı yöneticisi tarafından) ve forum kök klasörüne gidin. Alt kısmında. Htaccess dosyanızın olmalıdır.
BB. htaccess dosyası upload klasöründe bulabilirsiniz. VBSEO kuralları önce BB kurallar koyun.
8) senin forumu ve bayrakları görebilirsiniz (lütfen bu konuda daha iyi açıklamak ve konu ile sayfaya burada bir url yapıştırın if you can)
1) ben bazı yapılandırma yaptıktan sonra, vbtranslator aktif yapmak için tüm ayar ve şu anda doğru dil ve bağlantı dönüştürebilirsiniz?
2) Bu vbulletin tranlsator aynı doğru tercüme google translate var mı??
3) benim forum kısmını kontrol ettikten sonra değiştirmek ait değil
Örneğin bu bağlantı, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi
ama bu yazı corectly dönüştürebilirsiniz
http://www.cutimalaysia.my/ga/airgeadra-malart% C3% BA-1-usd; -rm2-20-a/t756
bilgi için benim birincil dil malay. Bana bütün bu soruya atıfta yardım lütfen?
kamilkurczak
06-12-10, 11:21
öylesine i yeniden teyit etmek istiyorum, benim forum ayarı sağ UTF-8 charactersets değil? Bu doğru mu?
1) ben bazı yapılandırma yaptıktan sonra, vbtranslator aktif yapmak için tüm ayar ve şu anda doğru dil ve bağlantı dönüştürebilirsiniz?
2) Bu vbulletin tranlsator aynı doğru tercüme google translate var mı??
3) benim forum kısmını kontrol ettikten sonra değiştirmek ait değil
Örneğin bu bağlantıyı Eacnamaíoch Nuacht (http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi)
ama bu yazı corectly dönüştürebilirsiniz
Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20? (Http://www.cutimalaysia.my/ga/airgeadra-malart% C3% BA-1-usd; -rm2-20-a/t756)
bilgi için benim birincil dil malay. Bana bütün bu soruya atıfta yardım lütfen?
Bu forumu ayarı kontrol edebilirsiniz. Admincp-> Diller ve Deyimler-> Dil Yöneticisi-> Ayarları Düzenle-> HTML Character Set
UTF-8 - Tamam!
1) Ben forumda ve çeviri iyi çalışıyor. VBSEO eserler goot (şimdi iyi bir entegrasyon var) ile url çeviri
2) Evet, BB google çevirmen motor üzerinde çalışıyor
3) Ben senin forumu ve çeviri iyi çalışıyor. Sorun nerede? Daha iyi lütfen açıklayın
Cuti Malaysia
06-12-10, 18:15
Bu forumu ayarı kontrol edebilirsiniz. Admincp-> Diller ve Deyimler-> Dil Yöneticisi-> Ayarları Düzenle-> HTML Character Set
UTF-8 - Tamam!
1) Ben forumda ve çeviri iyi çalışıyor. VBSEO eserler goot (şimdi iyi bir entegrasyon var) ile url çeviri
2) Evet, BB google çevirmen motor üzerinde çalışıyor
3) Ben senin forumu ve çeviri iyi çalışıyor. Sorun nerede? Daha iyi lütfen açıklayın
1) sorun i yapamaz farklı ya UTF-8 ya da değil, benim HTML Karakter Kümesi, göstermek bu karakteri ISO-8859-1 <<<bu UTF-8 ya da değil. Teyit ediniz.
2) Yani, bizim portal sitesi bu BB düzgün çalışıyor mu??
3) Neden bu url http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php portalı vbulletin çevirmen için bayrak göstermek vermedi?
kamilkurczak
07-12-10, 10:33
1) ISO-8859-1 bu UTF-8 ve bu Tamam
2) çeviri iyi çalışıyor, ama ben senin mod tarafından görüntülenen bir yazı (javascript) çevirmek için çalıştı işe yaramadı. Yani, bizim mod mod ile entegre olmalıdır.
(Bu mod için bize bir isim ve url vermek ücretsiz mod veya değil?) Entegrasyon bölümünde yeni bir konu ve bu mod açıklayın.
3) Ben bunu kontrol eder.
Cuti Malaysia
07-12-10, 19:59
bazı tatil pm onay
Cuti Malaysia
08-12-10, 19:10
çeviri iyi çalışıyor, ama ben senin mod tarafından görüntülenen bir yazı (javascript) çevirmek için çalıştı işe yaramadı. Yani, bizim mod mod ile entegre olmalıdır.
(Bu mod için bize bir isim ve url vermek ücretsiz mod veya değil?) Entegrasyon bölümünde yeni bir konu ve bu mod açıklayın.
insturction yukarıda şu ne anlama geliyor. Ben undertand vermedi. Mod ne demek??
yazılmış ne olduğunu tam olarak şu anlama gelir;)
çeviri iyi işler açık
ANCAK mod tarafından görüntülenen bir mesaj çevirmek için çalıştığınızda, o iş değildir - Bu cümle sizin için hangi bölümünün açık değildir? :) Bir sonucu olarak:
mod ile mod entegre olmalıdır - bu mod bizim işlevselliğine (BB) etkiler ve BÖYLECE, bütünleşme ihtiyacı:
(bize bu mod için bir ad ve url ücretsiz mod veya değil?) entegrasyon bölümünde yeni bir konu ve bu mod açıklayın
Cuti Malaysia
10-12-10, 07:44
ben zaten yeni bir konu açtı bu kontrol edin
VB ile Sorun tercüme?
kamilkurczak
10-12-10, 08:07
Bunun için ok teşekkürler
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):