PDA

View Full Version: Решени Помогнете ми

Cuti Malaysia
02-12-10, 03:32
1) За Set "Брой на героите Преди обтичане на текста" до "0", където мога да получа тази настройка?

2) Как мога да знам, форум ми е UTF-8 charactersets, ако видя в HTML набор от символи показват това число ISO-8859-1

3) как да намеря тази настройка за стойността на настройката characterset в малки?

mateuszr
02-12-10, 10:59
Здравейте:)

1)
Както е описано в направи не качвате -> ReadMe.html на файла:

Всички конфигурации до characterset са направени от Admin CP-> Settings-> Options-> Показване на всички настройки -
Можете да намерите тази опция, в Опции за показване (showthread)
Забележка: според вашите втория въпрос изглежда, че вашият форум трябва да бъде в UTF-8 формат, така не забравяйте, че тази стъпка е необходима само за НЕ UTF-8 charsets.

2)
Ако е настроен на ISO-8859-1, а след това за вашия нов форум не е в UTF-8, защото това е стойността на атрибута "Charset" за HTML настройката за тип съдържание в шаблона "headinclude" ... за всяка страница на вашия форум
Не забравяйте, че тази опция трябва да се задават само веднъж, точно преди всички мнения са написани на вашия форум! Това е, защото тя може да бъде характеристики бъркотия, когато да го промените по-късно.
Ако наистина имате нужда да правите промени, можете да прочетете за него направи не качвате -> ReadMe.html файл в секцията Въпроси и отговори

3)
Това не е настройка:) просто я прочетете отново -> Set characterset стойност с малки букви <- това означава, че трябва да настроите characterset стойност с малки букви (не главни букви). Това е настройката в:

Admin CP -> Езици и фрази -> Language Manager
Вие трябва да напишете UTF-8, вместо на UTF-8

Cuti Malaysia
02-12-10, 20:15
1), така че вашето предложение, ние трябва да се промени формат форума ни превърнат в UTF-8 или просто да отседнете в текущата настройка?

2) много важно е определянето в UTF-8?

3) когато променя тази настройка от $ vbseo_gcache_thread ['seotitle "] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL), до $ vbseo_gcache_thread [' seotitle '] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); портал ми стане празен. Така че как да го реши?

4) Как да се върна обратно към нашия основен език форум след превежда ирландски език, използвайки този vbtranslator
като abc.com / forum.php? език = GA обратно към abc.com / forum.php

5) Защо, след като използвате този плъгин и да конвертирате в друг език, моята статистика, базирана на приставка, която е да показвам най-плакат, нова тема, нова публикация и други не следват да конвертирате. Как да го направи? След като ни описание на всеки раздел в нашия subforum също не следва да конвертирате също. Как да го поправим?

6) Как да променя флаг дизайн?

7) как да намеря файл. Htaccess в моя форум да следвате тези инструкции?
vBSEO интеграция

моя форум: cutimalaysia.my

8), защо в моя CMS Еврофутбол, не показват знаме??

kamilkurczak
03-12-10, 19:32
1) можете да отседнете в текущата настройка. Ако не използвате UTF-8 форума, просто тази опция: Брой на героите Преди обтичане на текста до 0

2) Не, не е важно, но ако не сте UTF-8 charactersets моля всички важни стъпки от ReadMe.html файл от направи не качвате forder да НЕ UTF-8 charactersets форум

3) Моля, направете всички интеграция със стъпки vBSEO от ReadMe.html файл от не качите папка. Всички стъпки. Бях на вашия форум и вашите URL адреси не са преведени. Трябва да се интегрират две vBSEO файлове:
_createurl.php
_url.php

Ако той ще бъде отново (празна страница), моля опитайте да намерите в лог файл име на емисията. Този лог файла на вашия сървър. (Можете да поискате abaut, че с вашия доставчик на хост)

4)
abc.com/forum.php?language=ga Това не е СВАЛЯТЕ url адрес. Ако искате да имате рамена без ?език параметър - Моля интегрирате вашата url да сваляте.
Моля:
1. admincp-> vBET-> основните
2. Вид Линк към VBSEO_URI
3. настроите Превод връзки тип Създаване URL според връзка SEO консенсус (т.е. "/ BG / адрес)
4. редактирате. Htaccess файл (добавете всички vBET rulse преди vBSEO правила, можете да го намерите в. файл Htaccess в направи не качвате папката)

Как да направите резервно копие на основния език? Просто кликнете върху вашия основен език флаг (за нашия форум - това е английски флаг)

5) Моля, да го обясни по-добре. Моля, поставете тук линк към тема с този въпрос. Използвате ли някакви специални Mod?

6) Можете да промените знамена позиция. За да направите това - моля:
1. admincp-> vBET-> Flags
2. Място на набор Flags вариант, тъй като такива, които искате да имате. Ако сте задали избор - трябва да сложите $ vbenterprisetranslatorflags в шаблон на ръка.

7) Къде? FTP (от някои мениджър като Total Commander) и отидете в папката на форум корен. На дъното трябва да имате. Htaccess файл.
vBET. Htaccess файл можете да намерите в папка не качите. Поставете vBET правила преди правила vBSEO.

8) на вашия форум и аз може да видите знамена, така че, моля да обясни този въпрос по-добре и поставете тук URL адресът на страницата с емисионна (ако можете)

Cuti Malaysia
04-12-10, 12:26
1) За Set "Брой на героите Преди обтичане на текста" до "0", където мога да получа тази настройка?

2) Как мога да знам, форум ми е UTF-8 charactersets, ако видя в HTML набор от символи показват това число ISO-8859-1

3) как да намеря тази настройка за стойността на настройката characterset в малки?

така че аз искам да препотвърдят, настройка на моя форум в момента е в UTF-8 charactersets? е нали?

1) можете да отседнете в текущата настройка. Ако не използвате UTF-8 форума, просто тази опция: Брой на героите Преди обтичане на текста до 0

2) Не, не е важно, но ако не сте UTF-8 charactersets моля всички важни стъпки от ReadMe.html файл от направи не качвате forder да НЕ UTF-8 charactersets форум

3) Моля, направете всички интеграция със стъпки vBSEO от ReadMe.html файл от не качите папка. Всички стъпки. Бях на вашия форум и вашите URL адреси не са преведени. Трябва да се интегрират две vBSEO файлове:
_createurl.php
_url.php

Ако той ще бъде отново (празна страница), моля опитайте да намерите в лог файл име на емисията. Този лог файла на вашия сървър. (Можете да поискате abaut, че с вашия доставчик на хост)

4)
abc.com/forum.php?language=ga Това не е СВАЛЯТЕ url адрес. Ако искате да имате рамена без ?език параметър - Моля интегрирате вашата url да сваляте.
Моля:
1. admincp-> vBET-> основните
2. Вид Линк към VBSEO_URI
3. настроите Превод връзки тип Създаване URL според връзка SEO консенсус (т.е. "/ BG / адрес)
4. редактирате. Htaccess файл (добавете всички vBET rulse преди vBSEO правила, можете да го намерите в. файл Htaccess в направи не качвате папката)

Как да направите резервно копие на основния език? Просто кликнете върху вашия основен език флаг (за нашия форум - това е английски флаг)

5) Моля, да го обясни по-добре. Моля, поставете тук линк към тема с този въпрос. Използвате ли някакви специални Mod?

6) Можете да промените знамена позиция. За да направите това - моля:
1. admincp-> vBET-> Flags
2. Място на набор Flags вариант, тъй като такива, които искате да имате. Ако сте задали избор - трябва да сложите $ vbenterprisetranslatorflags в шаблон на ръка.

7) Къде? FTP (от някои мениджър като Total Commander) и отидете в папката на форум корен. На дъното трябва да имате. Htaccess файл.
vBET. Htaccess файл можете да намерите в папка не качите. Поставете vBET правила преди правила vBSEO.

8) на вашия форум и аз може да видите знамена, така че, моля да обясни този въпрос по-добре и поставете тук URL адресът на страницата с емисионна (ако можете)

1) След като се направят някои конфигурация, тя е всичко, настройка за vbtranslator активни и да конвертирате език и връзка правилно точно сега?

2) Дали това tranlsator Еврофутбол същото точна превежда с Google Translate??

3) След като проверите някои част на моя форум does't промяна
Например тази връзка, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

, но този пост да конвертирате corectly
http://www.cutimalaysia.my/ga/airgeadra-malart% C3% BA-1 USD; -rm2-20-a/t756

за ваша информация моят основен език е в малайски. моля да ми помогне, отнасящи се всичко това въпрос?

kamilkurczak
06-12-10, 11:21
така че аз искам да препотвърдят, настройка на моя форум в момента е в UTF-8 charactersets? е нали?

1) След като се направят някои конфигурация, тя е всичко, настройка за vbtranslator активни и да конвертирате език и връзка правилно точно сега?

2) Дали това tranlsator Еврофутбол същото точна превежда с Google Translate??

3) След като проверите някои част на моя форум does't промяна
например тази връзка, Eacnamaíoch Nuacht (http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi)

, но този пост да конвертирате corectly
Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20? (Http://www.cutimalaysia.my/ga/airgeadra-malart% C3% BA-1 USD; -rm2-20-a/t756)

за ваша информация моят основен език е в малайски. моля да ми помогне, отнасящи се всичко това въпрос?

Можете да проверите настройката форум. Просто отидете до admincp-> Езици и фрази,> Language Мениджър-> Редактиране на настройките-> HTML набор от символи
Ако не използвате UTF-8 - това е ОК!

1) бях на вашия форум и превод работи добре. Превод на URL с vBSEO работи goot (имате добра интеграция сега)

2) Да, vBET работи на двигател преводач на Google

3) Аз бях на вашия форум и превод работи добре. Къде е проблема? Обяснете, е по-добре, моля

Cuti Malaysia
06-12-10, 18:15
Можете да проверите настройката форум. Просто отидете до admincp-> Езици и фрази,> Language Мениджър-> Редактиране на настройките-> HTML набор от символи
Ако не използвате UTF-8 - това е ОК!

1) бях на вашия форум и превод работи добре. Превод на URL с vBSEO работи goot (имате добра интеграция сега)

2) Да, vBET работи на двигател преводач на Google

3) Аз бях на вашия форум и превод работи добре. Къде е проблема? Обяснете, е по-добре, моля

1) Въпросът е, че не може да направи различни или UTF-8 или не, в HTML моя набор от символи, го покаже този герой ISO-8859-1 <<<е този UTF-8 или не. Моля препотвърдят.

2) Така че, означава, че Vbet на портала нашия сайт се работи правилно??

3) Защо флаг за преводач на Еврофутбол в нашия портал на този адрес http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php не показват?

kamilkurczak
07-12-10, 10:33
1) ISO-8859-1 това не е UTF-8 и това е ОК
2) превод работи добре, но когато се опитах да преведат мнение, показва от Министерството на отбраната (от JavaScript) той не работи. Така че, ние трябва да интегрират Министерството на отбраната ни с Министерството на отбраната ви.

Моля, да направи нова тема в раздел интеграция и опишете този мод (да ни даде име и URL за този мод е безплатно мод или не?)

3) Аз ще го проверите.

Cuti Malaysia
07-12-10, 19:59
plase проверите ч.

Cuti Malaysia
08-12-10, 19:10
превод работи добре, но когато се опитах да преведат мнение, показва от Министерството на отбраната (от JavaScript), тя не работи. Така че, ние трябва да интегрират Министерството на отбраната ни с Министерството на отбраната ви.

Моля, да направи нова тема в раздел интеграция и опишете този мод (да ни даде име и URL за този мод е безплатно мод или не?)

какво имате предвид следните по-горе insturction. Аз не undertand. Какво искаш да кажеш за мод??

mateuszr
09-12-10, 08:24
това означава точно това, което е написано;)

превод работи добре - ясно

Но когато ние се опитваме да преведат след, което се показва от вашия моден, не работи - коя част на това изречение, не е ясно за вас? :) Като последствие:

ние трябва да интегрираме нашия мод с Министерството на отбраната си - този мод се отразява на функционалността на нашите (vBET) и се нуждае от интеграция, като по този начин:

направи нова тема в раздел интеграция и да се опише този мод (да ни даде име и URL за този мод е безплатно мод или не?)

Cuti Malaysia
10-12-10, 07:44
моля, проверете това, аз вече отвори нова тема

Проблем С VB БГ?

kamilkurczak
10-12-10, 08:07
ОК, благодарение на това

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations