View Full Version: Rešeno Pomagajte mi
Cuti Malaysia
02-12-10, 03:32
1) Za Set "Število znakov Pred zavijanje besedilo" do 0 ", kjer lahko najdem to nastavitev?
2) Kako naj vem, moj forum je utf-8 charactersets, če vidim na HTML Set Character kažejo, ta številka ISO-8859-1
3) kako se mi zdi to nastavitev za Set characterset vrednost v male črke?
Hello:)
1)
Kot je opisano v ne-ne-upload -> readme.html datoteke:
Vse konfiguracije poleg characterset so jih Admin CP-> Nastavitve-> Možnosti-> - Show All Settings -
Lahko najdete to možnost v Možnosti Thread Display (showthread) oddelek
Opomba: glede na vaše drugo vprašanje se zdi, da vaš forum mora biti v UTF-8 format, tako ne pozabite, da je ta korak potreben samo za NE UTF-8 charsets.
2)
Če je nastavljena na ISO-8859-1, potem vaš forum ni v UTF-8, ker je vrednost "charset" atribut HTML za nastavitev vrste vsebine v predlogo "headinclude" ... za vsako stran na vašem forumu
Ne pozabite, da mora biti ta možnost nastavljena samo enkrat tik preden so vse objave napisane v vašem forumu! To je zato, ker je lahko char-nered, ko jo spremenite kasneje.
Če res potrebujete za spremembe, si lahko preberete o tem v ne-ne-upload -> readme.html datoteke v rubriki Pogosta vprašanja
3)
To ni nastavitev:) Preberi jo še enkrat -> vrednost Set characterset z malimi <- to pomeni, morate nastaviti characterset vrednost v male (ne velikimi črkami). To je nastavitev v:
Admin CP -> Jeziki in fraze -> Language Manager
Moraš napisati utf-8 namesto UTF-8
Cuti Malaysia
02-12-10, 20:15
1), tako kot vaš predlog, moramo spremeniti naš forum format pretvori v UTF-8 ali pa samo bivanje na trenutne nastavitve?
2) Ali je zelo pomembno, je nastavitev pri UTF-8?
3), ko sem spremeniti to nastavitev od $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); do $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); moj portal postalo prazno. Torej, kako to rešiti?
4) Kako lahko vrnem nazaj v naš primarni forum jezik prevajati po irski jezik z uporabo te vbtranslator
kot abc.com / forum.php? language = ga nazaj na abc.com / forum.php
5) Zakaj potem, ko sem uporabo tega plugin in pretvoriti v drug jezik, moja statistika plugin, ki se kažejo top plakat, nova tema, novo delovno mesto in drugi, ni upošteval za pretvorbo. Kako to narediti? Še enkrat naš opis v vsaki točki v naši subforum prav tako ni upošteval, da tudi spremeniti. Kako to popraviti?
6) Kako spremeniti zastavo design?
7) Kako lahko najdem datoteko htaccess v mojem forumu slediti teh navodil.?
vBSEO integracija
moj forum: cutimalaysia.my
8) zakaj na mojem cms vBulletin, ni pokazal zastavo?
kamilkurczak
03-12-10, 19:32
1) lahko ostanejo na trenutno nastavitev. Če ne uporabljate utf-8 forum samo nastavite to možnost: Število znakov Pred zavijanje besedila na 0
2) ne to ni pomembno, če pa še niste utf-8 charactersets Prosimo, da se vse pomembne korake od readme.html datoteke iz ne-ne-upload forder do NOT utf-8 charactersets forum
3) Prosimo, da se vse integracijo s koraki vBSEO od readme.html datoteke iz ne-ne-upload mapo. Vse korake. Bil sem na vašem forumu in URL-jev se ne prevaja. Moral bi vključijo dva vBSEO datoteke:
_createurl.php
_url.php
Če bo spet (prazna stran), prosimo, poskusite najti v log datoteko ime vprašanje. Ta log datoteka je na strežniku. (Lahko prosite abaut, da je vaš gostitelj ponudnik)
4)
abc.com/forum.php?language=ga to ni SEO url. Če želite imeti povezave brez? jezik parameter - prosim vključiti url za SEO.
Prosimo, da:
1. pojdite na admincp-> vBET-> Glavni
2. nastavite Link Type do VBSEO_URI
3. določene vrste prevajanje povezave do Create URL, v skladu s SEO povezavo soglasje (tj. "/ en / naslov ')
4. urejati svojih htaccess datoteko. (dodaj vse vBET rulse befor vBSEO pravila, ki jih lahko najdete v. htaccess datoteko v ne-ne-upload mapa)
Kako nazaj na glavni jezik? Kliknite na vaša glavna zastavo jezik (za naš forum - to je angleška zastava)
5) Prosim, da pojasnite bolje. Prosimo, da tukaj prilepite url da nit s tem vprašanjem. Ali uporabljate kakršne koli posebne Mod?
6) lahko spremenite položaj zastav. Če želite to narediti - prosim:
1. pojdite na admincp-> vBET-> Flags
2. Zastave, ki Place možnost kot taka, ki jo želite imeti. Če nastavite po meri - mora si dal $ vbenterprisetranslatorflags v predlogo z roko.
7) Kje? pojdite na vaš FTP (nekateri vodja, kot Total Commander) in pojdite v mapo forum root. Na dnu bi morali imeti svoj htaccess datoteko..
vBET htaccess datoteko. si lahko ogledate v ne-ne-upload mapo. Put vBET pravila pred pravili vBSEO.
8) sem bil na vašem forumu in vidim zastav, zato vas prosimo, pojasnite to vprašanje bolje in prilepite tukaj url do strani z izdajo (če lahko)
Cuti Malaysia
04-12-10, 12:26
1) Za Set "Število znakov Pred zavijanje besedilo" do 0 ", kjer lahko najdem to nastavitev?
2) Kako naj vem, moj forum je utf-8 charactersets, če vidim na HTML Set Character kažejo, ta številka ISO-8859-1
3) kako se mi zdi to nastavitev za Set characterset vrednost v male črke?
Torej, želim ponovno potrditi, moj forum nastavitev sedaj je ni v utf-8 charactersets? je prav?
1) lahko ostanejo na trenutno nastavitev. Če ne uporabljate utf-8 forum samo nastavite to možnost: Število znakov Pred zavijanje besedila na 0
2) ne to ni pomembno, če pa še niste utf-8 charactersets Prosimo, da se vse pomembne korake od readme.html datoteke iz ne-ne-upload forder do NOT utf-8 charactersets forum
3) Prosimo, da se vse integracijo s koraki vBSEO od readme.html datoteke iz ne-ne-upload mapo. Vse korake. Bil sem na vašem forumu in URL-jev se ne prevaja. Moral bi vključijo dva vBSEO datoteke:
_createurl.php
_url.php
Če bo spet (prazna stran), prosimo, poskusite najti v log datoteko ime vprašanje. Ta log datoteka je na strežniku. (Lahko prosite abaut, da je vaš gostitelj ponudnik)
4)
abc.com/forum.php?language=ga to ni SEO url. Če želite imeti povezave brez? jezik parameter - prosim vključiti url za SEO.
Prosimo, da:
1. pojdite na admincp-> vBET-> Glavni
2. nastavite Link Type do VBSEO_URI
3. določene vrste prevajanje povezave do Create URL, v skladu s SEO povezavo soglasje (tj. "/ en / naslov ')
4. urejati svojih htaccess datoteko. (dodaj vse vBET rulse befor vBSEO pravila, ki jih lahko najdete v. htaccess datoteko v ne-ne-upload mapa)
Kako nazaj na glavni jezik? Kliknite na vaša glavna zastavo jezik (za naš forum - to je angleška zastava)
5) Prosim, da pojasnite bolje. Prosimo, da tukaj prilepite url da nit s tem vprašanjem. Ali uporabljate kakršne koli posebne Mod?
6) lahko spremenite položaj zastav. Če želite to narediti - prosim:
1. pojdite na admincp-> vBET-> Flags
2. Zastave, ki Place možnost kot taka, ki jo želite imeti. Če nastavite po meri - mora si dal $ vbenterprisetranslatorflags v predlogo z roko.
7) Kje? pojdite na vaš FTP (nekateri vodja, kot Total Commander) in pojdite v mapo forum root. Na dnu bi morali imeti svoj htaccess datoteko..
vBET htaccess datoteko. si lahko ogledate v ne-ne-upload mapo. Put vBET pravila pred pravili vBSEO.
8) sem bil na vašem forumu in vidim zastav, zato vas prosimo, pojasnite to vprašanje bolje in prilepite tukaj url do strani z izdajo (če lahko)
1) po tem, ko naredim nekaj konfiguracijo, se vse nastavitve za make vbtranslator aktivno in moči spremeniti jezik in pravilno povezavo prav zdaj?
2) Ali je to tranlsator vBulletin enako natančno prevajati z Google Translate?
3) potem, ko sem preveriti nekaj dela na mojem forum does't spremeniti
na primer to povezavo, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi
vendar pa lahko ta post pretvorite corectly
http://www.cutimalaysia.my/ga/airgeadra-malart% C3% BA-1-usd; -rm2-20-a/t756
za vaše podatke, moj glavni jezik je v Malajščina. prosim pomagajte mi, ki se nanašajo vse to vprašanje?
kamilkurczak
06-12-10, 11:21
Torej, želim ponovno potrditi, moj forum nastavitev sedaj je ni v utf-8 charactersets? je prav?
1) po tem, ko naredim nekaj konfiguracijo, se vse nastavitve za make vbtranslator aktivno in moči spremeniti jezik in pravilno povezavo prav zdaj?
2) Ali je to tranlsator vBulletin enako natančno prevajati z Google Translate?
3) potem, ko sem preveriti nekaj dela na mojem forum does't spremeniti
na primer to povezavo, Eacnamaíoch Nuacht (http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi)
vendar pa lahko ta post pretvorite corectly
Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20? (Http://www.cutimalaysia.my/ga/airgeadra-malart% C3% BA-1-USD; -rm2-20-a/t756)
za vaše podatke, moj glavni jezik je v Malajščina. prosim pomagajte mi, ki se nanašajo vse to vprašanje?
Lahko preverite svoj forum nastavitve. Pojdite na admincp-> Jeziki in stavki-> Language Manager-> Edit Settings-> Character Set HTML
Če uporabljate ne utf-8 - to je OK!
1) Bil sem na vašem forumu in prevod dela dobro. Prevajanje v url z vBSEO deli goot (imate dobro integracijo sedaj)
2) Da, vBET deluje na motorju prevajalec google
3) sem bil na vašem forumu in prevod dela dobro. Kje je vprašanje? Razložite, da je bolje prosim
Cuti Malaysia
06-12-10, 18:15
Lahko preverite svoj forum nastavitve. Pojdite na admincp-> Jeziki in stavki-> Language Manager-> Edit Settings-> Character Set HTML
Če uporabljate ne utf-8 - to je OK!
1) Bil sem na vašem forumu in prevod dela dobro. Prevajanje v url z vBSEO deli goot (imate dobro integracijo sedaj)
2) Da, vBET deluje na motorju prevajalec google
3) sem bil na vašem forumu in prevod dela dobro. Kje je vprašanje? Razložite, da je bolje prosim
1) vprašanje ne morem narediti različnih bodisi UTF-8 ali ne, na moje HTML Character Set, je pokazati znakov ISO-8859-1 <<<je to UTF-8 ali ne. Prosimo, da ponovno potrdi.
2) Torej, pomeni, da vBET na našem portalu mestu deluje pravilno?
3) Zakaj zastavo za prevajalca vBulletin na našem portalu na tej url http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php ni pokazal?
kamilkurczak
07-12-10, 10:33
1) ISO-8859-1 Ta ni v utf-8 in to je OK
2) prevod deluje dobro, vendar ko sem poskušal prevesti delovno mesto, ki vam ga prikaže mod (z javascript), to ni delovalo. Torej, moramo povezati našo mod z vašo mod.
Prosimo, da se nova tema v oddelku integracije in opis tega mod (nam ime in url te mod. Je brez mod ali ne?)
3) bom preveril.
Cuti Malaysia
07-12-10, 19:59
Zapišite pregled pm
Cuti Malaysia
08-12-10, 19:10
prevod deluje dobro, vendar ko sem poskušal prevesti delovno mesto, ki vam ga prikaže mod (z javascript), to ni delovalo. Torej, moramo povezati našo mod z vašo mod.
Prosimo, da se nova tema v oddelku integracije in opis tega mod (nam ime in url te mod. Je brez mod ali ne?)
kaj misliš po zgoraj insturction. Nisem undertand. Kaj misliš o mod??
to pomeni, točno, kar je napisano;)
prevod dela dobro - jasno
Toda, ko smo poskušali prevesti mesto prikazan vaš mod, da ne dela - ki je del tega stavka ni jasno, za vas? :) Kot posledica:
moramo povezati z našimi mod mod - ta mod vpliva na functionallity od naših (vBET) in potrebe povezovanja in tako:
narediti novo temo v oddelku integracije in opis tega mod (nam ime in url te mod. je brez mod ali ne?)
Cuti Malaysia
10-12-10, 07:44
preverite to sem že odprl novo nit
Problem Z VB Prevajalnik?
kamilkurczak
10-12-10, 08:07
ok hvala za to
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):