View Full Version: Riješen Pomozite mi
Cuti Malaysia
02-12-10, 03:32
1) Za Set "Broj znakova prije omatanje teksta" na '0 ', gdje mogu dobiti ovu postavku?
2) Kako mogu znati moj forum je UTF-8 charactersets ako vidim na HTML Character Set Prikaži ovaj broj ISO-8859-1
3) kako se ne mogu naći tu postavku za vrijednost postavite characterset malim slovima?
Pozdrav:)
1)
Kao što je opisano u ne-ne-upload -> ReadMe.html datoteku:
Sve konfiguracije uz characterset su izrađeni od Admin CP-> Postavke-> Mogućnosti-> - Prikaži sve postavke -
Možete pronaći ovu opciju Tema Display Options (showthread) dio
Napomena: prema vašem drugo pitanje čini se, da je vaš forum mora biti u UTF-8 formatu, pa ne zaboravite, da je ovaj korak potrebno je samo što nije UTF-8 charsets.
2)
Ako je postavljen na ISO-8859-1, onda tvoj forum nije u UTF-8, jer je vrijednost "charset" atribut za HTML sadržaja postavku vrste u 'headinclude' predložak ... za svaku stranicu Vašeg foruma
Sjeti se, da ova opcija treba biti postavljena samo jednom prije nego bilo koji postovi su pisani u forumu! To je zato što to može biti znak-nered, kad ga mijenjati kasnije.
Ako ste stvarno trebate napraviti izmjene, možete pročitati o tome u to-ne-upload -> ReadMe.html datoteku u FAQ sekciji
3)
To ne postavke:) Samo ga ponovno čitati -> vrijednost Postavite malim characterset <- to znači, morate postaviti characterset vrijednost u malim (ne SLOVA). To je postavka u:
Admin CP -> Jezici i fraze -> Jezik Manager
Morate napisati UTF-8 umjesto UTF-8
Cuti Malaysia
02-12-10, 20:15
1) kako svoj prijedlog, moramo promijeniti naš forum formata pretvoriti u UTF-8 ili samo ostati na trenutnu postavku?
2) Je li to jako važno je postavljanje u UTF-8?
3) kada sam promijeniti tu postavku od $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL), na $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); moje portal postao prazan. Pa kako to riješiti?
4) Kako se mogu vratiti natrag u naš primarni jezik forum nakon prevesti irskom jeziku koristite ovaj vbtranslator
kao abc.com / forum.php? jezik = GA natrag na abc.com / forum.php
5) Zašto nakon što sam koristiti ovaj plugin i pretvoriti u drugi jezik, moja statistika čep koji se prikazuju vrhu plakata, novu temu, novi post, a drugi nisu slijedili pretvoriti. Kako to napraviti? Još jednom naš opis u svakom odjeljku u podforum Također ne slijedite pretvoriti također. Kako to popraviti?
6) Kako promijeniti zastavu dizajn?
7) Kako mogu pronaći datoteku. Htaccess u moj forum slijediti ove upute?
vBSEO integracije
moj forum: cutimalaysia.my
8) Zašto na mom CMS vBulletin, ne pokazuje zastavom?
kamilkurczak
03-12-10, 19:32
1) možete ostati u trenutnom okruženju. Ako ne koristite UTF-8 forumu samo postavite ovu mogućnost: broj znakova prije omatanje teksta na 0
2) ne to nije važno, ali ako niste UTF-8 charactersets molimo da sve važne korake od ReadMe.html datoteku s ne-ne-upload forder da NE UTF-8 charactersets forum
3) Molim da svi integraciju s vBSEO koraka od ReadMe.html datoteku s ne-ne-upload folder. Svi koraci. Bio sam na vaš forum i vaše url-ovi nisu prevedeni. Te bi trebao integrirati dva vBSEO datoteke:
_createurl.php
_url.php
Ako će se opet (praznu stranicu) pokušajte pronaći u log datoteci ime problem. Ova log datoteku na vašem poslužitelju. (Možete pitati abaut da od svog davatelja domaćin)
4)
abc.com/forum.php?language=ga to nije SEO url. Ako želite imati veze bez parametra jezika - Molimo integrirati svoj URL na SEO.
Molimo:
1. Idi na admincp-> vBET-> Glavni
2. Link na postavljena Vrsta VBSEO_URI
3. Prijevod postaviti linkove tipa URL-a prema SEO povezati konsenzus (npr. '/ hr / adresa ")
4. urediti. Htaccess datoteku (dodati sve vBET rulse befor vBSEO pravila koja možete pronaći u. Htaccess datoteku u ne-ne-upload mape)
Kako natrag na glavni jezik? Samo kliknite na zastavu glavni jezik (za naš forum - ovo je zastava English)
5) Molimo da objasnite bolje. Molimo zaljepite ovdje URL na teme s ovom pitanju. Koristite li bilo kakve posebne Mod?
6) Možete promijeniti zastave položaj. Da biste to učinili - molimo:
1. Idi na admincp-> vBET-> Zastave
2. postavite Zastave Mjesto opciju kao takve želite imati. Ako postavite Custom - morate staviti $ vbenterprisetranslatorflags u predložak rukom.
7) Gdje? Idi na svoj FTP (neki menadžer kao Total Commander) i idite na mapu foruma korijen. Na dnu bi trebali imati svoje. Htaccess datoteku.
vBET. Htaccess datoteku možete pronaći u ne-ne-upload folder. Stavite vBET pravila prije vBSEO pravila.
8) Bio sam na vaš forum i mogu vidjeti zastave, pa vas molimo objasniti ovo pitanje bolje i zalijepi ovdje URL na stranicu s problem (ako možete)
Cuti Malaysia
04-12-10, 12:26
1) Za Set "Broj znakova prije omatanje teksta" na '0 ', gdje mogu dobiti ovu postavku?
2) Kako mogu znati moj forum je UTF-8 charactersets ako vidim na HTML Character Set Prikaži ovaj broj ISO-8859-1
3) kako se ne mogu naći tu postavku za vrijednost postavite characterset malim slovima?
pa želim potvrditi, moj forum postavka sada je nije UTF-8 charactersets? je to pravo?
1) možete ostati u trenutnom okruženju. Ako ne koristite UTF-8 forumu samo postavite ovu mogućnost: broj znakova prije omatanje teksta na 0
2) ne to nije važno, ali ako niste UTF-8 charactersets molimo da sve važne korake od ReadMe.html datoteku s ne-ne-upload forder da NE UTF-8 charactersets forum
3) Molim da svi integraciju s vBSEO koraka od ReadMe.html datoteku s ne-ne-upload folder. Svi koraci. Bio sam na vaš forum i vaše url-ovi nisu prevedeni. Te bi trebao integrirati dva vBSEO datoteke:
_createurl.php
_url.php
Ako će se opet (praznu stranicu) pokušajte pronaći u log datoteci ime problem. Ova log datoteku na vašem poslužitelju. (Možete pitati abaut da od svog davatelja domaćin)
4)
abc.com/forum.php?language=ga to nije SEO url. Ako želite imati veze bez parametra jezika - Molimo integrirati svoj URL na SEO.
Molimo:
1. Idi na admincp-> vBET-> Glavni
2. Link na postavljena Vrsta VBSEO_URI
3. Prijevod postaviti linkove tipa URL-a prema SEO povezati konsenzus (npr. '/ hr / adresa ")
4. urediti. Htaccess datoteku (dodati sve vBET rulse befor vBSEO pravila koja možete pronaći u. Htaccess datoteku u ne-ne-upload mape)
Kako natrag na glavni jezik? Samo kliknite na zastavu glavni jezik (za naš forum - ovo je zastava English)
5) Molimo da objasnite bolje. Molimo zaljepite ovdje URL na teme s ovom pitanju. Koristite li bilo kakve posebne Mod?
6) Možete promijeniti zastave položaj. Da biste to učinili - molimo:
1. Idi na admincp-> vBET-> Zastave
2. postavite Zastave Mjesto opciju kao takve želite imati. Ako postavite Custom - morate staviti $ vbenterprisetranslatorflags u predložak rukom.
7) Gdje? Idi na svoj FTP (neki menadžer kao Total Commander) i idite na mapu foruma korijen. Na dnu bi trebali imati svoje. Htaccess datoteku.
vBET. Htaccess datoteku možete pronaći u ne-ne-upload folder. Stavite vBET pravila prije vBSEO pravila.
8) Bio sam na vaš forum i mogu vidjeti zastave, pa vas molimo objasniti ovo pitanje bolje i zalijepi ovdje URL na stranicu s problem (ako možete)
1) nakon što sam napraviti neke konfiguracije, je li sve postavke za napraviti vbtranslator aktivne i mogu pretvoriti jezik i vezu pravilno sada?
2) Je li ovo vBulletin tranlsator isto točno prevesti s Google Translate?
3) nakon što sam provjeriti neki dio na moj forum je does't promjena
na primjer ovaj link, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi
ali ovaj post može pretvoriti corectly
http://www.cutimalaysia.my/ga/airgeadra-malart% C3% BA-1-USD; -rm2-20-a/t756
za vašu informaciju moja primarni jezik u Malajski. ugoditi pomoć mene se odnosi sve ovo pitanje?
kamilkurczak
06-12-10, 11:21
pa želim potvrditi, moj forum postavka sada je nije UTF-8 charactersets? je to pravo?
1) nakon što sam napraviti neke konfiguracije, je li sve postavke za napraviti vbtranslator aktivne i mogu pretvoriti jezik i vezu pravilno sada?
2) Je li ovo vBulletin tranlsator isto točno prevesti s Google Translate?
3) nakon što sam provjeriti neki dio na moj forum je does't promjena
na primjer ovaj link, Eacnamaíoch Nuacht (http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi)
ali ovaj post može pretvoriti corectly
Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20? (Http://www.cutimalaysia.my/ga/airgeadra-malart% C3% BA-1-USD, -rm2-20-a/t756)
za vašu informaciju moja primarni jezik u Malajski. ugoditi pomoć mene se odnosi sve ovo pitanje?
Možete provjeriti svoje postavke foruma. Dovoljno je otići na admincp-> Jezici i fraze-> Jezik Manager-> Uredi postavke-> HTML Character Set
Ako koristite ne UTF-8 - to je OK!
1) Bio sam na vaš forum i prijevod djela dobra. Prijevod na URL s vBSEO radi Goot (imate dobru integraciju sada)
2) Da, vBET radovi na Google Translator motor
3) Bio sam na vaš forum i prijevod djela dobra. Gdje je problem? Objasnite to bolje molimo
Cuti Malaysia
06-12-10, 18:15
Možete provjeriti svoje postavke foruma. Dovoljno je otići na admincp-> Jezici i fraze-> Jezik Manager-> Uredi postavke-> HTML Character Set
Ako koristite ne UTF-8 - to je OK!
1) Bio sam na vaš forum i prijevod djela dobra. Prijevod na URL s vBSEO radi Goot (imate dobru integraciju sada)
2) Da, vBET radovi na Google Translator motor
3) Bio sam na vaš forum i prijevod djela dobra. Gdje je problem? Objasnite to bolje molimo
1) problem je ja ne mogu napraviti različite ili UTF-8 ili ne, na moj HTML znakova, to pokazuje ovaj lik ISO-8859-1 <<<je to UTF-8 ili ne. Molimo potvrđuju.
2) Dakle, znači da Vbet na našem portalu site je ispravno?
3) Zašto zastava za vBulletin prevoditelj na našem portalu na ovaj URL http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php nisu pokazali?
kamilkurczak
07-12-10, 10:33
1) ISO-8859-1 Ovo nije u UTF-8 i to je OK
2) prijevod djela dobra, ali kad sam pokušao prevesti post prikazati vaš mod (po JavaScript) to nije uspjelo. Dakle, moramo integrirati naše MORH-a sa svojim mod.
Molimo da se novi thread u integraciji dijela i opisati ovaj mod (nam ime i URL za ovaj mod. Je besplatan MORH ili ne?)
3) Ja ću to provjeriti.
Cuti Malaysia
07-12-10, 19:59
plase provjeriti pm
Cuti Malaysia
08-12-10, 19:10
prijevod djela dobra, ali kad sam pokušao prevesti post prikazati vaš mod (po JavaScript) to nije uspjelo. Dakle, moramo integrirati naše MORH-a sa svojim mod.
Molimo da se novi thread u integraciji dijela i opisati ovaj mod (nam ime i URL za ovaj mod. Je besplatan MORH ili ne?)
Što misliš sljedeće iznad insturction. Nisam undertand. Što mislite o MORH-a?
to znači točno ono što je napisano;)
prijevod djela dobra - jasno
No, kada pokušamo prevesti post prikazuje vaš mod, to ne radi - koji dio ove rečenice nije jasno za vas? :) Kao posljedica:
moramo integrirati naše MORH-a s vašim mod - ovaj mod utječe na functionallity naše (vBET) i potrebe integracije, ovako:
napraviti novi thread u integraciji dijela i opisati ovaj mod (nam ime i URL za ovaj mod. je besplatan MORH ili ne?)
Cuti Malaysia
10-12-10, 07:44
Molimo provjerite to sam već otvorio novu temu
Problem sa VB prijevod?
kamilkurczak
10-12-10, 08:07
ok hvala za to
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):