СДА

Виев Фулл Версион: Фик за оне од вас ради Твеет Постер

tavenger5
12-04-10, 19:25
Открио сам да након надоградње на 3.3.2 вБЕТ цвркут плакат престао аутоматски ажурира. Био сам све грешке на линију која се додаје фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп када ручно ради цвркут плакат задатак.

Ево шта вам је потребно да уредите да се ствари раде поново ... (Или било који мод који користи вБуллетин УРЛ)

у фунцтионс_твиттерпостер.пхп ПОСЛЕ

require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');

додати

require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

Ре-уплоад фајл

vBET
12-04-10, 21:43
Велики:) Нисмо мислили о томе.

То ће бити боље ако ставите:

require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
унутар вБуллетин датотеке фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп - негде на почетку. Захваљујући коме ће сви плугинова користе вБуллетин УРЛ рад (такође Ситемап Генератор интеграција ће бити лакше). Молимо проверите да - ми ћемо га укључити у интеграцији упутства за гнездо пуштање на слободу.

vBET
24-04-10, 20:02
Чини се да постоји један још боље решење - јер не захтевају никакве додатне фајлове издање. Ми ћемо додали ово рекуире_онце у инит_стартуп кука. Она ће радити за све додатке:) То ће бити укључени у следеће издање.

vBET
08-05-10, 22:33
Поправите укључени у вБЕТ 3.3.3:)

Simon Lloyd
07-10-10, 16:33
Да ли постоји начин да се заустави твеет-твеет од плаката буде твеетед у постерима изворном језику?

Стварно ми треба туеетс послали на енглеском, да ли неко има идеју?

Поздрав,
Симон

vBET
10-10-10, 22:07
Не знам детаље како ово мод ради. Генерално вБЕТ омогућава да дефинишу текстове који неће бити преведени. Ако је укључена у шаблон онда само да га ставите унутар није превео области тако између and . У случају порука (тако поруке ПМ итд) можете да користите текст унутар нотранслате ББКод.

Молим вас, реците то помоћи.

Simon Lloyd
11-10-10, 02:38
Захваљујући Михал, али то не помаже туеетс цвркут плакат (поруке на Твиттер) аутоматски, али Твеетс је на језику плакат не преведен језик.

ево један цвркут на пољском језику, али је требало да буде енглсих хттп://твиттер.цом/тхецодецагецом/статус/26576603442 али изгледа на мом сајту, као енглсх хттп://бит.ли/цЊукУ

vBET
11-10-10, 09:53
Не разумем како то функционише. Молимо вас да објасните. Приказујете садржај вашег форума на спољашњу апликацију? Или супротно? Како је садржај увози / извози? ...

vBET
11-10-10, 09:56
Такође, као видим да је написано на пољском (вероватно - не можете да проверите других превода, јер је премашио максималан број прегледаних постова). Молим вас само идите тамо и изаберите ставку Уреди на Пост - видећете шта се тамо прави језик.

Simon Lloyd
11-10-10, 18:56
Не разумем како то функционише. Молимо вас да објасните. Приказујете садржај вашег форума на спољашњу апликацију? Или супротно? Како је садржај увози / извози ... Твеет плакат је мод на вбуллетин.орг (ја могу да вам омогућити да имате мод ако желите), када порука врши се на мој форум па порука је ТВЕЕТЕД (? Послата Твиттер) аутоматски мод, ако је други пост је онда направио поново ће добити ТВЕЕТЕД.

Укратко садржај није увезена или извезена заиста, то је у ствари послата као порука на Твиттер.

Simon Lloyd
11-10-10, 18:57
Такође, као видим да је написано на пољском (вероватно - не можете да проверите других превода, јер је премашио максималан број прегледаних постова). Молим вас само идите тамо и изаберите ставку Уреди на Пост - видећете шта се тамо прави језик.

Пост је првобитно направљена у пољском, прави језик Пољски и унтранслатед текст је послат на Твиттер.

Проверите ПМ, ја сам послао исти приступ детаљима да Камила је користио тако да не видим макед теме обавештења се:)

vBET
11-10-10, 20:46
Молимо Вас да једноставан тест. Напиши исте поруке на пољском језику на преведена страна (на пољски). Онда је поново радимо, али овога пута пише се на не преводе страници. Реци да ли постоји било каква разлика на садржај Пошаљи на Твиттер за оне 2 поруке.

Simon Lloyd
12-10-10, 08:14
Жао Михал Не разумем, и ИМ се не нокте, тако да не могу да пишу на пољском језику:)

vBET
13-10-10, 11:18
Можете да - сте већ таква порука само је копија:)

Simon Lloyd
13-10-10, 12:03
Право Михал, имам Објављено 2 поруке како у пољском, користеци нокте застава (Тест порука 1) и не користи енглески застава (теста порука 2) и добио твеетед као пољски можете видети овде туеетс Кавез Код (тхецодецагецом ) на Твиттер-(хттп://твиттер.цом/тхецодецагецом) и оригиналне постове овде:
Пост тест за транслатион1 - Код Кејџ Форум (хттп://ввв.тхецодецаге.цом/форумз/генерал-невс-упдатес/208041-тест-пост-фор-транслатион1.хтмл)
Тест порука за превод 2 - код Цаге Форум (хттп://ввв.тхецодецаге.цом/форумз/генерал-невс-упдатес/208042-тест-пост-фор-транслатион-2-а.хтмл)

Морам да бити објављен на енглеском језику - да ли је могуће?

vBET
14-10-10, 22:43
Чини се да Министарство одбране који шаље поруке да високотонац Сцрубс ББЦоде у поруку. Молимо проверите га за неке стандардне ББЦоде - додајте поруку са ббцдес за масна слова, КОД, цитирам. Да ли га и проверите како то изгледа у Твиттер.

Ако ако је рибање од ББЦоде уместо процењена, онда не можемо ништа. ББЦоде ради само ако је процена се активира и ако постоји ... У том случају можете контактирати власник мод за Твиттер извоз и питајте га за промене, или ако је дозвољено да промене у Твиттер мод код себе.

Simon Lloyd
16-10-10, 12:28
Само провери са мојим ВБА ознаке и били су одузели од Твеет. Не брините о томе, то није важно, могу да живим са њим:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations