View Full Version: Fix you need töötavad Tweet Poster
Ma leidsin, et pärast uuendate vBET 3.3.2 piiksuma poster automaatselt peatama ajakohastamist. Ma saan viga joon, mis on lisatud functions_vbseo_createurl.php käsitsi töötab piiksuma liikme ülesanne.
Siin on, mida teil on vaja muuta, et asjad jälle tööle ... (Või mõni mod mis kasutab vbseo URL)
aastal functions_twitterposter.php PÄRAST
require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
lisama
require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
ümber laadida faili
Fantastiline:) Me ei mõtle selle peale.
See on parem, kui paned:
require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
sees vbseo fail functions_vbseo_createurl.php - kuskil alguses. Thanks, et kõik pluginad kasutavad vBSEO URLid töö (ka Sitemap Generator integratsioon on lihtsam). Palun kontrollige see - me lisada selle integratsiooni juhiseid pesa vabastamist.
Tundub, et on olemas üks veel parem lahendus - sest see ei nõua täiendavaid faile väljaanne. Lisame selle require_once sisse init_startup konks. Ta töötab kõik pluginad:) See lisatakse järgmise vabastamist.
Simon Lloyd
07-10-10, 16:33
Kas on võimalik lõpetada tweets alates piiksuma poster on tweeted sisse plakatid originaalkeeles?
Tõesti ma vajan tweets postitatud inglise keeles, ei keegi on idee?
Regards,
Simon
Ma ei tea üksikasju, kuidas see mod töötab. Üldiselt vBET võimaldab määratleda tekste ei tõlgita. Kui see on kantud malli, siis saate lihtsalt pane see sees ei tõlgita ala nii vahel and . Juhul sõnumit (nii kasutaja, PM jne) saab kasutada teksti sees notranslate bbcode.
Palun informeerige see aidata.
Simon Lloyd
11-10-10, 02:38
Tänu Michal, kuid see ei aita piiksuma poster tweets (Ametikohad, twitter) automaatselt, kuid tweets seda keelt poster ei tõlgita keeles.
siin on üks piiksuma poola keeles, kuid oleks pidanud englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 kuid tundub minu saidi englsh http://bit.ly/cNJukU
Ma ei saa aru kuidas see toimib. Palun selgitage. Sa tood sisu oma foorumi väline rakendus? Või vastupidi? Kuidas sisu on imporditud / eksporditud? ...
Samuti nagu mina seda näen on kirjutatud poola (tõenäoliselt - ei saa kontrollida muid tõlkeid, sest ületanud maksimaalse arvu vaadatud ametikohta). Palun minge sinna ja klõpsa Edit post - näed, mis on reaalne keeles olemas.
Simon Lloyd
11-10-10, 18:56
Ma ei saa aru kuidas see toimib. Palun selgitage. Sa tood sisu oma foorumi väline rakendus? Või vastupidi? Kuidas sisu on imporditud / eksporditud? ... Piiksuma plakat mod at vbulletin.org (i ei lase teil mod, kui soovite), kui post on tehtud minu foorum siis postitus on tweeted (saadetakse twitter) automaatselt mod, kui teine postitus on siis tehtud on taas saan tweeted.
Ühesõnaga sisu ei impordita ega ekspordita tõesti, see on tegelikult saadetakse posti Twitter.
Simon Lloyd
11-10-10, 18:57
Samuti nagu mina seda näen on kirjutatud poola (tõenäoliselt - ei saa kontrollida muid tõlkeid, sest ületanud maksimaalse arvu vaadatud ametikohta). Palun minge sinna ja klõpsa Edit post - näed, mis on reaalne keeles olemas.
Postitus oli algselt tehtud Poola, tõeline keel on poola ja tõlkimata tekst saadeti twitter.
Kontrolli oma PM, i on saadetud samasugune juurdepääs detaile, Kamil on kasutanud nii et sa ei näe maxed out niidid teate:)
Palun tehke lihtne katse. Kirjutage sama sõnumit poola tõlgitud lehekülje (Poola). Tehke seda uuesti, kuid seekord kirjutada olemine ei tõlgitud lehel. Ütle ei ole mingit erinevust sisu saatma twitter need 2 sõnumit.
Simon Lloyd
12-10-10, 08:14
Vabandust Michal Ma ei saa aru, ja im ei ole Poola, et ma ei saa kirjutada poola keeles:)
Saad - sa juba selline sõnum lihtsalt kopeerida:)
Simon Lloyd
13-10-10, 12:03
Right Michal, i on postitanud 2 postitust nii Poola, ühe puhul kasutatakse Poola lipu (test post 1) ja ühe puhul kasutatakse inglise lipp (test post 2) said mõlemad tweeted nagu Poola näete tweets siin Code Cage (thecodecagecom ) on Twitter (http://twitter.com/thecodecagecom) ja originaal postitust siin:
Test Posti translation1 - Code Cage Foorumid (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208041-test-post-for-translation1.html)
Test post tõlkimiseks 2 - kood Cage Foorumid (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208042-test-post-for-translation-2-a.html)
Ma vajan neid posted inglise keeles - on see võimalik?
Tundub, et mod mis saadab postitusi tweeter puhastamine BBKoode alates sõnum. Palun kontrollige seda mõned standard BBKoode - lisada sõnumi bbcdes julgetele, kood, QUOTE. Seda teha ja vaadata, kuidas ta otsib twitter.
If on nühkima alates bbcode asemel hinnatud, siis ei saa me midagi teha. BBKoode töötab ainult siis, kui hindamine on käivitunud ja kui nad on olemas ... Sellisel juhul võite pöörduda mod omaniku twitter ekspordi ja küsi talt muudatusi või kui see on lubatud teha muudatusi twitter mod kood ise.
Simon Lloyd
16-10-10, 12:28
Lihtsalt kontrollida oma VBA sildid ja nad eraldatakse saadud piiksuma. Ära muretse, see pole väga oluline, ma ei saa elada sellega:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):