PDA

View Full Version: Fix za tiste med vami teče Cvrkutati Poster

tavenger5
12-04-10, 19:25
Ugotovil sem, da po nadgradnji na vBET 3.3.2 poster tweet ustavil samodejno posodabljanje. Mi je že napaka na progi, ki se doda functions_vbseo_createurl.php ko ročno teče nalogo tweet plakat.

Evo, kaj boste morali urediti, da se stvari dela spet ... (Ali kateri koli mod, ki uporablja vbseo URL)

v functions_twitterposter.php PO

require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');

dodaj

require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

ponovno naložite datoteko

vBET
12-04-10, 21:43
Great:) Nismo razmišljam o tem.

To bo bolje, če si dal:

require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
notranjost vbseo datoteke functions_vbseo_createurl.php - nekje na začetku. Hvala, da bodo vsi plugins uporabo vBSEO URL delo (tudi Sitemap Generator integracije, bodo lažje). Prosimo, preverite - mi bo to tudi pri vključevanju navodila za sprostitev gnezdo.

vBET
24-04-10, 20:02
Zdi se, da obstaja še boljša rešitev - ker ne bodo zahtevala nobenih dodatnih izdaja datotek. Bomo dodali ta require_once v kavelj init_startup. To bo dela za vse plugins:) To bo vključena v naslednji izdaji.

vBET
08-05-10, 22:33
Fix vključeni v vBET 3.3.3:)

Simon Lloyd
07-10-10, 16:33
Ali obstaja način za ustavitev tweets iz poster tweet se tweeted v plakatov izvirnem jeziku?

Res rabim tweets objavljen v angleščini, pa nekdo ima idejo?

S spoštovanjem,
Simon

vBET
10-10-10, 22:07
Ne vem podrobnosti, kako deluje ta mod. Na splošno vBET omogoča, da opredelijo besedila, ki ne bodo prevedeni. Če je vključen v predlog potem si lahko samo dal v notranjosti ni preveden območju, tako med and . V primeru sporočil (tako delovnih mest, PM itd), ki jo lahko uporabite besedilo znotraj BBCode notranslate.

Obvestite ne pomaga.

Simon Lloyd
11-10-10, 02:38
Hvala Michal, vendar ne pomaga tweets poster tweet (Delovna mesta, twitter), avtomatsko, ampak tweets je v jeziku plakata ni prevedena jezika.

tukaj je ena tweet v poljščini čeprav bi morala biti englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 vendar se zdi na moji strani, kot englsh http://bit.ly/cNJukU

vBET
11-10-10, 09:53
Ne razumem, kako deluje. Prosimo, pojasnite. You prikaz vsebine vašega foruma o zunanji uporabi? Ali pa nasprotno? Kako je vsebina uvaža / izvaža? ...

vBET
11-10-10, 09:56
Prav tako, kot vidim, da je napisana v poljščini (verjetno - ne more preveriti druge prevode, saj preseglo največje število ogledov prispevkov). Prosimo, pojdite tja in kliknite na Edit post - boste videli, kaj je pravi jezik tam.

Simon Lloyd
11-10-10, 18:56
Ne razumem, kako deluje. Prosimo, pojasnite. You prikaz vsebine vašega foruma o zunanji uporabi? Ali pa nasprotno? Kako je vsebina uvaža / izvaža? ... Tweet plakat je mod na vbulletin.org (i lahko vam je mod, če želite), ko je delovno mesto opravi na moj forum potem delovno mesto je TWEETED (poslan Twitter), samodejno s mod, če je drugo delovno mesto, potem se bo spet dobil TWEETED.

Na kratko je vsebina ne uvaža ali izvaža res, je to dejansko poslala kot delovno mesto na Twitter.

Simon Lloyd
11-10-10, 18:57
Prav tako, kot vidim, da je napisana v poljščini (verjetno - ne more preveriti druge prevode, saj preseglo največje število ogledov prispevkov). Prosimo, pojdite tja in kliknite na Edit post - boste videli, kaj je pravi jezik tam.

Prispevek je bil prvotno v poljščini, pravi jezik poljski in neprevedeno besedilo je bilo poslano twitter.

Preverite PM, sem poslal enak dostop do podrobnosti, Kamil je bil z uporabo tako ne vidite maxed obvestila iz teme:)

vBET
11-10-10, 20:46
Prosimo, da se preprost test. Napišite enako sporočilo v poljskem na prevedeno stran (v poljščini). Potem pa še enkrat, vendar tokrat ne pišejo pa na prevedeno stran. Povej pa ni nobene razlike glede vsebine pošljite na twitter za tiste 2 sporočil.

Simon Lloyd
12-10-10, 08:14
Žal mi je Michal ne razumem, in im ni nohte tako da ne morem pisati v poljščini:)

vBET
13-10-10, 11:18
Lahko - že imate, kot sporočilo samo, da kopijo:)

Simon Lloyd
13-10-10, 12:03
Right Michal, sem objavil 2 prispevkov, tako v poljščini, od katerih uporablja ena poljsko zastavo (test objave 1) in enega s pomočjo angleške zastave (test mesto 2) sta dobila tweeted kot poljski si lahko ogledate tukaj tweets Kodeks Cage (thecodecagecom ) na Twitter (http://twitter.com/thecodecagecom) in originalni objav tukaj:
Preskus Post za translation1 - Kodeks Cage forum (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208041-test-post-for-translation1.html)
Preskus mesto za prevod 2 - Kodeks Cage forum (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208042-test-post-for-translation-2-a.html)

Moram jih lahko objavili v angleškem jeziku - je to mogoče?

vBET
14-10-10, 22:43
Zdi se, da mod, ki pošilja objav na tweeter Scrubs BB kode iz sporočila. Prosimo, da preverite nekaj standardnih BB kode - dodajte sporočilo z bbcdes za krepko, CODE, QUOTE. Stori to in preverite, kako izgleda v twitter.

Če, če je piling iz BBCode namesto da bi ocenili, potem ne moremo storiti ničesar. BB kode deluje le, če je ocena sproži in, če obstaja ... V takem primeru se lahko obrnete mod lastnik twitter za izvoz in ga prosi za spremembe, ali če je to dovoljeno storiti spremembe v mod kodo twitter sami.

Simon Lloyd
16-10-10, 12:28
Samo preveri z mojim tags VBA in so bili izloča iz Cvrkutati. Ne skrbi, to ni zelo pomembno, lahko živim z njim:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1