View Full Version: Fix za tiste med vami teče Cvrkutati Poster
Ugotovil sem, da po nadgradnji na vBET 3.3.2 poster tweet ustavil samodejno posodabljanje. Mi je že napaka na progi, ki se doda functions_vbseo_createurl.php ko ročno teče nalogo tweet plakat.
Evo, kaj boste morali urediti, da se stvari dela spet ... (Ali kateri koli mod, ki uporablja vbseo URL)
v functions_twitterposter.php PO
require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
dodaj
require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
ponovno naložite datoteko
Great:) Nismo razmišljam o tem.
To bo bolje, če si dal:
require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
notranjost vbseo datoteke functions_vbseo_createurl.php - nekje na začetku. Hvala, da bodo vsi plugins uporabo vBSEO URL delo (tudi Sitemap Generator integracije, bodo lažje). Prosimo, preverite - mi bo to tudi pri vključevanju navodila za sprostitev gnezdo.
Zdi se, da obstaja še boljša rešitev - ker ne bodo zahtevala nobenih dodatnih izdaja datotek. Bomo dodali ta require_once v kavelj init_startup. To bo dela za vse plugins:) To bo vključena v naslednji izdaji.
Fix vključeni v vBET 3.3.3:)
Simon Lloyd
07-10-10, 16:33
Ali obstaja način za ustavitev tweets iz poster tweet se tweeted v plakatov izvirnem jeziku?
Res rabim tweets objavljen v angleščini, pa nekdo ima idejo?
S spoštovanjem,
Simon
Ne vem podrobnosti, kako deluje ta mod. Na splošno vBET omogoča, da opredelijo besedila, ki ne bodo prevedeni. Če je vključen v predlog potem si lahko samo dal v notranjosti ni preveden območju, tako med and . V primeru sporočil (tako delovnih mest, PM itd), ki jo lahko uporabite besedilo znotraj BBCode notranslate.
Obvestite ne pomaga.
Simon Lloyd
11-10-10, 02:38
Hvala Michal, vendar ne pomaga tweets poster tweet (Delovna mesta, twitter), avtomatsko, ampak tweets je v jeziku plakata ni prevedena jezika.
tukaj je ena tweet v poljščini čeprav bi morala biti englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 vendar se zdi na moji strani, kot englsh http://bit.ly/cNJukU
Ne razumem, kako deluje. Prosimo, pojasnite. You prikaz vsebine vašega foruma o zunanji uporabi? Ali pa nasprotno? Kako je vsebina uvaža / izvaža? ...
Prav tako, kot vidim, da je napisana v poljščini (verjetno - ne more preveriti druge prevode, saj preseglo največje število ogledov prispevkov). Prosimo, pojdite tja in kliknite na Edit post - boste videli, kaj je pravi jezik tam.
Simon Lloyd
11-10-10, 18:56
Ne razumem, kako deluje. Prosimo, pojasnite. You prikaz vsebine vašega foruma o zunanji uporabi? Ali pa nasprotno? Kako je vsebina uvaža / izvaža? ... Tweet plakat je mod na vbulletin.org (i lahko vam je mod, če želite), ko je delovno mesto opravi na moj forum potem delovno mesto je TWEETED (poslan Twitter), samodejno s mod, če je drugo delovno mesto, potem se bo spet dobil TWEETED.
Na kratko je vsebina ne uvaža ali izvaža res, je to dejansko poslala kot delovno mesto na Twitter.
Simon Lloyd
11-10-10, 18:57
Prav tako, kot vidim, da je napisana v poljščini (verjetno - ne more preveriti druge prevode, saj preseglo največje število ogledov prispevkov). Prosimo, pojdite tja in kliknite na Edit post - boste videli, kaj je pravi jezik tam.
Prispevek je bil prvotno v poljščini, pravi jezik poljski in neprevedeno besedilo je bilo poslano twitter.
Preverite PM, sem poslal enak dostop do podrobnosti, Kamil je bil z uporabo tako ne vidite maxed obvestila iz teme:)
Prosimo, da se preprost test. Napišite enako sporočilo v poljskem na prevedeno stran (v poljščini). Potem pa še enkrat, vendar tokrat ne pišejo pa na prevedeno stran. Povej pa ni nobene razlike glede vsebine pošljite na twitter za tiste 2 sporočil.
Simon Lloyd
12-10-10, 08:14
Žal mi je Michal ne razumem, in im ni nohte tako da ne morem pisati v poljščini:)
Lahko - že imate, kot sporočilo samo, da kopijo:)
Simon Lloyd
13-10-10, 12:03
Right Michal, sem objavil 2 prispevkov, tako v poljščini, od katerih uporablja ena poljsko zastavo (test objave 1) in enega s pomočjo angleške zastave (test mesto 2) sta dobila tweeted kot poljski si lahko ogledate tukaj tweets Kodeks Cage (thecodecagecom ) na Twitter (http://twitter.com/thecodecagecom) in originalni objav tukaj:
Preskus Post za translation1 - Kodeks Cage forum (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208041-test-post-for-translation1.html)
Preskus mesto za prevod 2 - Kodeks Cage forum (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208042-test-post-for-translation-2-a.html)
Moram jih lahko objavili v angleškem jeziku - je to mogoče?
Zdi se, da mod, ki pošilja objav na tweeter Scrubs BB kode iz sporočila. Prosimo, da preverite nekaj standardnih BB kode - dodajte sporočilo z bbcdes za krepko, CODE, QUOTE. Stori to in preverite, kako izgleda v twitter.
Če, če je piling iz BBCode namesto da bi ocenili, potem ne moremo storiti ničesar. BB kode deluje le, če je ocena sproži in, če obstaja ... V takem primeru se lahko obrnete mod lastnik twitter za izvoz in ga prosi za spremembe, ali če je to dovoljeno storiti spremembe v mod kodo twitter sami.
Simon Lloyd
16-10-10, 12:28
Samo preveri z mojim tags VBA in so bili izloča iz Cvrkutati. Ne skrbi, to ni zelo pomembno, lahko živim z njim:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):