PDA

View Full Version: Fix tiem no jums darbojas Čivināt Plakātu

tavenger5
12-04-10, 19:25
Es atklāju, ka pēc jaunināšanas uz vBET 3.3.2 čivināt autora pārtraukta automātiski atjaunināt. Es biju kļūst kļūda uz līnijas, kas tiek pievienota functions_vbseo_createurl.php kad manuāli darbojas tweet plakātu uzdevumu.

Lūk, ko jums ir nepieciešams rediģēt, lai iegūtu lietas strādā atkal ... (Vai jebkuru mod, kas izmanto vbseo URL)

in functions_twitterposter.php PĒC

require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');

pievienot

require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

atkārtoti augšupielādēt failu

vBET
12-04-10, 21:43
Great:) Mēs nedomājām par to.

Tā būs labāk, ja jūs nodot:

require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
iekšpusē vbseo failu functions_vbseo_createurl.php - kaut kur sākumā. Paldies, ka visi plugins izmanto vBSEO URL strādās (arī Sitemap Generator integrācija būs vieglāk). Lūdzu, pārbaudiet to - mēs to iekļaut integrācijas instrukcijas ligzdu atbrīvot.

vBET
24-04-10, 20:02
Šķiet, ka ir viens vēl labāks risinājums - tāpēc, ka tas nav nepieciešams papildu failus valodā. Mēs pievienosim šīs require_once vērā init_startup āķa. Tas strādās uz visiem plugins:) Tas tiks iekļauts nākamajā release.

vBET
08-05-10, 22:33
Fix iekļauti vBET 3.3.3:)

Simon Lloyd
07-10-10, 16:33
Vai ir veids, kā apturēt tweets no čivināt plakātu tiek tweeted in plakātos oriģinālvalodā?

Tiešām man ir nepieciešams tweets rakstīja angļu valodā, vai kādam ir ideja?

Regards,
Simon

vBET
10-10-10, 22:07
Es nezinu detaļas, kā šo mod darbi. Parasti vBET ļauj definēt tekstiem, kas netiks tulkota. Ja tas ir iekļauts veidnē, tad varat vienkārši ielieciet to iekšpusē nav tulkots jomā, lai starp and . Gadījumā, ja ziņas (tā amati, PM uc), varat izmantot arī teksta iekšā notranslate BBCode.

Pastāstiet tas palīdz.

Simon Lloyd
11-10-10, 02:38
Paldies Michal, bet tas nepalīdz tweet plakāts tweets (amatu, lai čivināt), automātiski, bet tweets to valodā plakāts nav tulkots valoda.

Lūk, viens čivināt poļu, bet ir englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 bet šķiet, ka manā vietā, kā englsh http://bit.ly/cNJukU

vBET
11-10-10, 09:53
Es nesaprotu, kā tā darbojas. Lūdzu, paskaidrojiet. Jūs displeja saturu jūsu forumā par ārējo pieteikumu? Vai pretējā? Cik saturs ir importētas / eksportētas? ...

vBET
11-10-10, 09:56
Arī kā es to redzu, ir rakstīts poļu valodā (iespējams - nav iespējams pārbaudīt, citi tulkojumi, jo pārsniegts maksimālais skaits apskatīto amati). Lūdzu, vienkārši iet uz turieni un noklikšķiniet uz Rediģēt ziņojumu - jūs redzēsiet, kas ir īsta valoda tur.

Simon Lloyd
11-10-10, 18:56
Es nesaprotu, kā tā darbojas. Lūdzu, paskaidrojiet. Jūs displeja saturu jūsu forumā par ārējo pieteikumu? Vai pretējā? Cik saturs tiek importēti / izved ... tweet plakāts ir mod pie vbulletin.org (i var jums būt mod, ja vēlaties), ja post ir veikts mans forums, tad šis punkts ir tweeted? (Nosūtīts Twitter) automātiski mod, ja citā amatā ir tam tas atkal get tweeted.

Īsumā saturs nav importēti vai eksportēti tiešām, tas ir faktiski nosūtīja kā post čivināt.

Simon Lloyd
11-10-10, 18:57
Arī kā es to redzu, ir rakstīts poļu valodā (iespējams - nav iespējams pārbaudīt, citi tulkojumi, jo pārsniegts maksimālais skaits apskatīto amati). Lūdzu, vienkārši iet uz turieni un noklikšķiniet uz Rediģēt ziņojumu - jūs redzēsiet, kas ir īsta valoda tur.

Post sākotnēji tika veikti Polijas, nekustamo valoda ir poļu un netranslējamā teksts tika nosūtīts uz čivināt.

Pārbaudiet savu PM, es nosūtīju pati piekļuve detaļas, Kamil ir bijis, izmantojot, lai jūs neredzat izsmelts pavedieni paziņojums:)

vBET
11-10-10, 20:46
Lūdzu, vienkāršu testu. Rakstiet pašu īsziņu valodā par tulkoto lapu (poļu). Tad darīt to vēlreiz, bet šoreiz rakstītu on NOT tulkoto lapu. Pastāstiet tas ir kāda uz saturu nosūtīt twitter tiem 2 ziņojumi atšķirība.

Simon Lloyd
12-10-10, 08:14
Atvainojiet Michal es nesaprotu, un im nav polish lai es nevaru rakstīt poļu valodā:)

vBET
13-10-10, 11:18
Varat - jums jau ir šāds ziņa tikai kopētu to:)

Simon Lloyd
13-10-10, 12:03
Tiesības Michal, esmu ievietojis 2 amata vietas gan poļu, vienā izmanto polish karogu (tests post 1), un vienā izmanto angļu karogu (tests post 2) abi got tweeted kā Polijas jūs varat redzēt tweets šeit kodekss Būris (thecodecagecom ) par čivināt (http://twitter.com/thecodecagecom) un oriģināls ziņas šeit:
Tests Post translation1 - kodekss Cage Forums (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208041-test-post-for-translation1.html)
Test post 2 tulkošana - kodekss Cage Forums (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208042-test-post-for-translation-2-a.html)

Man vajag tos ievietojis angļu valodā - tas ir iespējams?

vBET
14-10-10, 22:43
Šķiet, ka mod, kas sūta ziņas uz tweeter krūmāji bbcodes no ziņu. Lūdzu, pārbaudiet to uz kādu standarta bbcodes - pievienot ziņu ar bbcdes par drosmīgu, CODE, QUOTE. Dariet to un pārbaudīt, kā tas izskatās čivināt.

Ja ja ir skrubis no bbcode nevis novērtēts, tad mēs nevaram darīt neko. bbcodes darbojas tikai tad, ja novērtējums ir iedarbināta, un, ja tie pastāv ... Tādā gadījumā jūs varat sazināties mod īpašnieks twitter eksporta un lūgt viņu par izmaiņām, vai ja tas ir atļauts izdarīt izmaiņas twitter mod kods sevi.

Simon Lloyd
16-10-10, 12:28
Just pārbaudīt ar manu VBA tagiem un viņi bija attīrīta no čivināt. Neuztraucieties par to, tas nav ļoti svarīgi, es varu dzīvot ar to:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1