PDA

View Full Version: Cili mods duhet të mbështetet nga vBET?

vBET
10-11-09, 05:30
Përgjigja më e mirë është - të gjitha e mundur;)

Natyrisht mods shumë nuk ka nevojë për ndonjë integrim. Por secili mod e cila do të lejojë që të shkruaj disa lloje të mesazheve, ose do të përdorë titujt pas do të duhet disa integrimit.

Cili mods mendoni ju se ne duhet të integrojnë të parë?

Na jep një aluzion dhe forumi juaj do të jetë plotësisht i integruar me vBET shumë më të shpejtë! :)

dai-kun
10-11-09, 07:41
Thank you very much se ju jeni integruar atë me vBADynamics. I use it në forum time, të cilat ju ndoshta pa tashmë. Unë do të përpiqet në atë seksion me përkthim në, por të kthehet më prapa në faqen kryesore. Unë u gonna pyesin ty për këtë, por ishte shumë dembel dhe i harruar. Unë kam për postin 250k + në atë mod kështu do të jetë i madh në qoftë se mund të integrohet me vBET.

Unë do të doja të sugjeroj Rinise Shqiptare PHP Sharing Gallery me integrimin vBulletin Forum (http://www.photopost.com/). E pra, ka një shumë prej fotografive atje, por unë dua anëtarë të paktën të jenë në gjendje për të lexuar komente në gjuhën e tyre. Aktualisht, ajo përcjellëse përsëri në faqen në qoftë se unë të përpiqet për të parë përkthimet e tij.

Thanks!

Cybershaolin
16-11-09, 06:04
Do të doja të kenë këtë kollitem për të mbështetet: Cyb - ChatBox (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201283)

Kjo do të ishte mirë nëse të gjithë përmbajtjen e mesazheve do të përkthehet si. Nuk e di nëse është e mundur, por unë jam duke kërkuar. :)

Kolbi
18-11-09, 14:49
Cyb - Statistikat e avancuar

m_k
03-12-09, 05:08
mori mod instaluar dhe punuar, por jo e qartë nëse ekziston ndonjë mënyrë që të ketë atë punë me plugins dy im kryesor, Rinise Shqiptare vBGallery v2.5 dhe vBadvanced Links Directory v3.2.0

dikush tjetër të ketë ndonjë fat me secilin prej këtyre akoma?

simit patel
03-12-09, 23:24
vbadvertise, dhe të gjitha produktet e bëra nga vbcredits. Unë mendoj se si një biznes që do të përfitojnë nga gjetur partnerë të qëndrueshme në ekosistem: vBulletin për të punuar me të. Unë mendoj se vbcredits mund të përshtatet ligjin, ata kanë qenë rreth e rrotull për një kohë tani dhe të produkteve të madh. modulit reklamat në veçanti do të jetë në kërkesa të jenë të përkthyera.

yahoooh
14-12-09, 22:40
vbolg version 2.0.2 dhe më lart
gjithashtu
this addon të madhe:
Links Downloads Menaxher dhe
Lidhjet e Shkarkime Manager - Forum vBulletin.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=216118&highlight=links)

El Caballo
18-09-10, 14:44
Hi, mods kryesore ne i përdorim janë;
VB kredi luksoz
VB bastavënës
Rinise Shqiptare pro-shoh it works! I madh
Turnetë dhe Shkalle
mikro newsletter

I kishte lidhje me ta, por nuk mund të përdorë lidhjet këtu. A të gjitha këto punë të madhe me VB Enterprise? Nëse është kështu, unë do të blej VB Enterprise sot!

Oops vjen keq, I use vBulletin 4.0.5

vBET
20-09-10, 12:50
Hi, mods kryesore ne i përdorim janë;
VB kredi luksoz
VB bastavënës
Rinise Shqiptare pro-shoh it works! I madh
Turnetë dhe Shkalle
mikro newsletter

I kishte lidhje me ta, por nuk mund të përdorë lidhjet këtu. A të gjitha këto punë të madhe me VB Enterprise? Nëse është kështu, unë do të blej VB Enterprise sot!

Oops vjen keq, I use vBulletin 4.0.5

Hi. Ju lutemi vini re se ne mbështesim vB4:) Edhe me Botime Suite (kështu blogs dhe CMS too):)

Rreth plugins tuaj. Nuk mund të them në këtë moment definitivisht ka të gjitha do të punojë, pa integrimin e të tjera, por ju lutem vini re se shumica plugins punon pa asnjë hapat e integrimit të tjera. Integrimit shtesë është e nevojshme vetëm në raste të veçanta, si faqet e gjeneruar plotësisht nga mod e cila nuk e mbështet grep global_complete, ose mod i cili krijon faqet jashtë directory forum në URL.

Gjithashtu ju mund vetëm të kontrolloni ka ndonjë çështje do të shfaqet duke përdorur versionin vBET falas. Ajo është shumë më e ngadalshme, por do të tregojë se ka çështje ekziston. Dhe pas kësaj ju mund të blini versionin më të shpejtë të paguar me shumë karakteristika të tjera:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1