PDA

View Full Version: Кои модове трябва да бъдат подкрепени от vBET?

vBET
10-11-09, 05:30
Най-добрият отговор е - всички възможни;)

Разбира се много модове не се нуждае от интеграция. Но всеки Министерството на отбраната, което ще позволи да напише някои видове съобщения, или ще използват след заглавия, ще се нуждаят от интеграция.

Кои модове мисля, че ние първо трябва да интегрират?

Дайте ни намек и за вашия нов форум ще бъдат напълно интегрирани с vBET много по-бързо! :)

dai-kun
10-11-09, 07:41
Благодаря ви много, че сте го интегрира с vBADynamics. Да го използвам на моя форум, който най-вероятно видях вече. Опитвам се да става в този раздел с превод на, но това ме връща обратно към началната страница. Аз ще ви помоля за това, но е твърде мързелив и забравил. Имам около 250K + мнение в тази мода, така че би било чудесно, ако това може да се интегрира с vBET.

Също така бих желал да предложа PhotoPost PHP галерия за споделяне на снимки с Еврофутбол Форум интеграция (http://www.photopost.com/). Е, има много снимки там, но искам членове, най-малко да могат да прочетат коментарите на собствения си език. Момента, го пренасочва обратно към началната страница, ако се опитам да видите преводи на него.

Благодаря!

Cybershaolin
16-11-09, 06:04
Бих искал да има този хак да бъдат подкрепени: Cyb - чат (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201283)

Това би било хубаво, ако ще бъдат преведени, както и съдържанието на всички съобщения. Аз не знам дали това е възможно, но аз искам. :)

Kolbi
18-11-09, 14:49
Cyb - Разширено Статистики

m_k
03-12-09, 05:08
е завършил мода инсталирани и работят, но не е ясно, ако има някакъв начин да работи с моите две основни плъгини, PhotoPost vBGallery v2.5 и vBadvanced Връзки Directory v3.2.0

някой друг с някоя от тези все още имат малко късмет?

simit patel
03-12-09, 23:24
vbadvertise, както и всички продукти, направени от vbcredits. Мисля, че като бизнес, ще имате полза от намирането на стабилни партньори в Еврофутбол на екосистемата, които да работят с. Мисля vbcredits могат да се поберат на законопроекта, които са били наоколо за известно време сега и да правят страхотни продукти. реклама модул по-специално ще бъде в търсенето, да бъдат преведени.

yahoooh
14-12-09, 22:40
vbolg версия 2.0.2 и по-горе
също
тази велика Адон:
Мениджър Връзки и Downloads
Връзки и Downloads Manager - vBulletin.org форум (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=216118&highlight=links)

El Caballo
18-09-10, 14:44
Здравей, основните модове, които използваме, са;
Vb кредити лукс
Vb букмейкър
photopost про-Виждам, че работи! Голям
Турнири и стълби
микро бюлетин

Имах линкове към тях, но не може да използва връзки тук. Дали тези всички свърши отлична работа с VB Enterprise? Ако е така, ще си купя VB Enterprise днес!

Опа, съжалявам, аз използвам Еврофутбол 4.0.5

vBET
20-09-10, 12:50
Здравей, основните модове, които използваме, са;
Vb кредити лукс
Vb букмейкър
photopost про-Виждам, че работи! Голям
Турнири и стълби
микро бюлетин

Имах линкове към тях, но не може да използва връзки тук. Дали тези всички свърши отлична работа с VB Enterprise? Ако е така, ще си купя VB Enterprise днес!

Опа, съжалявам, аз използвам Еврофутбол 4.0.5

Здравейте. Моля, имайте предвид, че ние подкрепяме vB4:) Дори и с издателство Suite (така блогове и CMS):)

За вашите плъгини. Не може да се каже окончателно в този момент прави всичко ще работи без допълнителни интеграция, но моля, имайте предвид, че повечето плъгини работи без никакви допълнителни стъпки за интеграция. Допълнителна интеграция е необходима само в специални случаи, като страници, които напълно са генерирани от Министерството на отбраната, които не поддържат global_complete кука, или Министерството на отбраната, което създава страници извън директорията на форума в URL.

Също така можете просто да проверите всички въпроси ще се появи чрез използване на vBET безплатната версия. Тя е много по-бавно, но ще ви се въпроси съществува. И след това можете да си купите по-бързо платената версия с много допълнителни функции:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1