Žiūrėti pilną versiją: , Kuris Modifikacijos turėtų būti remiamas vBET?
Geriausias atsakymas - visi;)
Žinoma, daugelis mados nereikia jokių integracijos. Tačiau kiekvienas mod kuris leis parašyti keletą pranešimų rūšių, arba naudoti po titulai bus reikalingi kai kurie integracijos.
Kuris mados Ar manote, kad mes pirmiausia turėtų integruoti?
Duok mums užuominą, ir jūsų forumas bus visiškai integruotas su vBET daug greičiau! :)
Labai ačiū, kad esate integruojant jį su vBADynamics. Aš naudoju mano forumas, kurį jūs turbūt matė jau. Bandau vyksta, kad su vertimo skyrių bet ji grąžina mane atgal į pagrindinį puslapį. Aš buvo gonna užduoti jums apie tai, bet buvo per daug tingus, ir pamiršo. Turiu apie 250 KB + "pranešimas, kad mod, todėl būtų puiku, jei tai gali būti integruota su vBET.
Taip pat norėčiau pasiūlyti PhotoPost PHP Photo Sharing galerija su vBulletin Forumo integracija (http://www.photopost.com/). Na, yra daug nuotraukų ten, bet aš noriu nariai bent jau galės skaityti komentarus savo kalba. Šiuo metu nukreipimus Grįžti į pagrindinį puslapį, jei bandau peržiūrėti vertimus.
Ačiū!
Cybershaolin
16-11-09, 06:04
Norėčiau šį Hack būti remiama: CYB - Lankytojai (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201283)
Tai būtų puiku, jei būtų išverstas taip pat visų pranešimų turinį. Aš nežinau, jei tai įmanoma, bet aš klausia. :)
CYB - Išplėstinė statistika
turiu mod įdiegta ir veikia, bet neaišku, ar yra tam tikru būdu į jį dirbti su savo dviejų pagrindinių įskiepių, PhotoPost vBGallery v2.5 ir vBadvanced Nuorodos Directory v3.2.0
kam nors kitam, bet sėkmės su viena iš šių dar?
simit patel
03-12-09, 23:24
vbadvertise, ir visi produktai vbcredits. Aš manau, kaip verslo, jums bus naudinga ieškant stabilius vBulletin ekosistemos partnerių, dirbti su. Aš manau vbcredits gali tilpti sąskaitą, jie jau maždaug už o dabar ir Didžiojoje produktai. ypač reklamos modulis bus paklausa, turi būti išversti.
vbolg versija 2.0.2 ir aukščiau
taip pat
šio didžiojo addon:
Nuorodos ir Parsisiuntimai vadybininkas
Nuorodos ir atsisiuntimai Manager - vBulletin.org Forumas (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=216118&highlight=links)
El Caballo
18-09-10, 14:44
Sveiki, Pagrindiniai mados mes naudojame;
vb kreditų Deluxe
vb Bukmacher
photopost pro-matau, jis veikia! Puikus
Turnyrai ir kopėčios
mikro naujienlaiškį
Turėjau nuorodos į jas, bet negali naudoti nuorodas čia. Ar jie visi puikiai veikia su VB Įmonių? Jei taip, aš pirkti VB Įmonės šiandien!
Oi atsiprašau, aš naudoju vBulletin 4.0.5
Sveiki, Pagrindiniai mados mes naudojame;
vb kreditų Deluxe
vb Bukmacher
photopost pro-matau, jis veikia! Puikus
Turnyrai ir kopėčios
mikro naujienlaiškį
Turėjau nuorodos į jas, bet negali naudoti nuorodas čia. Ar jie visi puikiai veikia su VB Įmonių? Jei taip, aš pirkti VB Įmonės šiandien!
Oi atsiprašau, aš naudoju vBulletin 4.0.5
Sveiki. Prašome atminti, kad mes palaikome vB4:) Net su leidybos Suite "(taip per dienoraščių ir CMS):)
Apie savo įskiepių. Negaliu pasakyti šiuo metu galutinai visas dirbs be papildomų integracijos, tačiau atkreipkite dėmesį, kad dauguma įskiepių veikia be jokių papildomų integracijos veiksmus. Papildoma integracija reikia tik ypatingais atvejais, pavyzdžiui, puslapių visiškai sukurtas mod, kuris nepalaiko global_complete kablys, arba mod, kuri sukuria ne forume kataloge puslapių URL.
Taip pat galite tiesiog patikrinti, ar bet kokie klausimai bus rodomi naudojant vBET nemokamą versiją. Jis yra daug lėtesnis, bet parodys jums nėra klausimų egzistuoja. Ir po to galite nusipirkti greičiau mokama versija su daug papildomų funkcijų:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):